TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Opravy autochladičů moto chladičů, litých kol, hliníkových autodílů: karoserií, autoplastů moto plastů.Pneuservis na osobní auta.Servis-výměna brzd, čepů, tlumičů, výfuků, motorů, spojky a oleje.Nabízíme drobné karosářské opravy, včetně přístřiku.Přípravy na STK včetně provedení. Vyřizování přepisů aut.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Prodej, montáž, servis, oprava: -přestavba vozidel, automobilů na propan-butan (LPG). Prodej: -komponenty LPG značky LOVTEC, STAKO.

Pneuservis: - opravy, uskladnění pneumatik - rychloservis - příprava vozidel na STK.

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Autoservis, pneuservis osobní a užitková vozidla Mercedes, Škoda, Ford, Opel: -opravy motorových vozidel -diagnostika motoru TEXA -oprava elektroinstalace, autoelektrikář, autoelektrika -karosářské práce (rovnací rám), lakování, sbíhavost -příprava a realizace STK -klimatizace aut (opravy, údržba, plnění) Obchod, prodej pneu SAVA, KLEBER, ...

Prodej: - autodoplňky - elektronické součástky Opravy - alternátory - startéry - audiotechnika Montáž a opravy - elektronické stahování oken - automatické svícení - handsfree soupravymontáž a servis - autodoplňky Dodávka, montáž a opravy - autoalarmy - centrální zamykání.

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o., provozovna Porsche Brno. Autorizovaný prodejce a servis vozů Volkswagen, Škoda a Audi, servis Porsche.

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Autosalon a servis koncesionář RENAULT, DACIA. Prodej, autobazar, leasing, pneuservis, lakovna, karosárna: -nové vozy RENAULT -ojeté vozy -předváděcí vozy, služební, vrácené z leasingu -vozy vykoupené protiúčtem -leasing, úvěr, pojištění -kompletní servis -náhradní díly a příslušenství -příprava na STK, diagnostika Prodej a ...

Autoservis: - autoelektrikářské opravy - čištění interiéru vozidla - diagnostika, opravy a seřízení motorů - generální opravy agregátů, motorů - seřízení geometrie přední nápravy - opravy brzdových systémů - výměny autoskel - mechanické práce - klimatizace. Prodej: - autodoplňky - náhradní díly Pneuservis.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Autokarosářské a klempířské práce Autoservis.

Autoservis, autoopravna - přestavba na LPG - opravy autoklimatizací - opravy motorů - renovace autolaků - servis LPG zařízení - revize LPG zařízení - příprava vozidel na STK - servis a opravy motorových vozidel.

Služby: - autoservis - pneuservis - ruční mytí - motoservis

Autoklempířské práce pro vozidla všech značek Autolakovnaautolakýrnické práce PRO vozidla všech značek Lakování nábytku a zámečnických výrobků.

Služby: - autoservis - pneuservis - výměna autoskel - odtahová služba - půjčovna střešní nosiče, boxy, nosiče kol

Služby: - autoservis - pneuservis - renovace veteránů

Autoelektrikářské práce Autoklempířské práce Mechanické práce.

Autokarosářské práce, autolakýrnické práce, příprava vozů na STK.

Autoservis. Velkoobchod - autodíly na osobní a nákladní tuzemské vozy.

Plnění a údržba klimatizace. Pneuservis. Prodej nových i použitých náhradních autodílů. Drobné opravy vozidel. Ruční mytí interiérů a exteriérů aut. Ekologická likvidace vozidel, tepování.

Služby: - autoservis - pneuservis - autolakovna. Potřebujete opravit osobní vůz? Vyměnit olej či náhradní díl pro Vaše vozidlo? Obraťte se na nás! Provádíme opravy všech typů značek osobních, užitkových a lehkých nákladních vozů. Dbáme především na kvalitu odvedené práce a použitých materiálů. Nabízíme prodej a montáž náhradních dílů ke ...

Střechy na klíč. Pokrývačství, tesařství. -výroba tesařských konstrukcí (krovy, pergoly atd), -oplechování střešních konstrukcí, pokládky krytiny, ať už z klasických pálených tašek, betonových tašek či plechové krytiny z jakéhokoliv materiálu (měď, titanzinek, pozinkovaný plech, hliníkový plech atp.), montáží střešních oken, oplechování ...

Služby: -autoservis -pneuservis -ruční mytí vozidel -autoškola -autobazar -autopůjčovna dodávek