TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Výroba, práce: -elektroinstalace -autoelektrika.

Opravy silničních vozidel. Autobazar.

Opravy silničních vozidel.

Klempířství a oprava karoserií.

Autoklempířské práce Nástřiky podvozků a dutin - výměny výfuků a motorových olejů.

Opravy autobusů Opravy nákladních vozidel Povrchová úprava kovů (pískování) Zámečnické práce

Autosalon FIAT. Autooprava, autoservis, odtahová služba: -osobní vozidla, auta, auto.

Prodej, leasing: -zahraniční vozy SEAT -náhradní díly a příslušenství všech zahraničních značek -přívěsy -autorádia -pneumatiky -autoskla. Montáž: -centrální zamykání, autoalarmy, imobilizéry, mechanické zabezpečení zpátečky. Služby, oprava, servis: -veškerá opravárenská činnost -záruční servis SEAT -pozáruční ...

Autoservis: -diagnostika Renault -diagnostika Škoda, VW, Seat a Audi -servisní prohlídky -servis klimatizací -pneuservis -prodej značkových pneumatik -možnost zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy.

Činnost: -mezinárodní kamionová doprava, -spediční činnost, -opravy nákladních vozidel a návěsů PANAV, RENAULT, -brzdový systém WABCO, -příprava vozidel na STK, -prodej nafty.

Oprava, servis: -osobních vozidel ŠKODA -příprava vozidel na STK -chladičů. Prodej: -náhradní díly. Doprava, přeprava: -tuzemská i mezinárodní -AVIA nosič kontejnerů -LIAZ -návěs-souprava nosnost 24 t -AVIA, IVECO valník-skříň -autobusy (8-45 osob). Odtahová služba. Nástavby poděbradské firmy CTS SERVIS: -montáž, přestavba vozidel ...

Opravy a servis automobilů, nákladních vozů. Servis vysokozdvižných vozíků. Opravy traktorů Zetor včetně závěsných zařízení.

Autoklempířské, karosářské práce. Nástřiky dutin a podvozků automobilů.

Přestavba, montáž, servis, revize: -vozidel na propan-butan (LPG*): -homologované montáže se schválením a zápisem do technického průkazu. Zařízení firmy LOVATO. Montáž tažného zařízení BRINK. Oprava: -osobních automobilů menšího rozsahu.

Oprava, servis: -vozidel osobních a nákladních. Autoklempířství: -opravy karoserií. Práce: -mechanické -klempířské -karosářské -příprava na STK* -autoelektrika-startéry, alternátory, alarmy.

Specialista na dovoz, prodej a servis skladových, předváděcích a ročních automobilů všech značek. Prodej nových vozů Citroën, Dacia, Renault.

Autorizovaný prodejce automobilů ŠKODA. -značkový autoservis -nové vozy Superb, Octavia, Fabia, Roomster, Octavia Tour, -ojeté automobily -náhradní díly -autodoplňky, autopříslušenství -pojištění, servis -leasing -autopůjčovna -kompletní servis -příprava STK -měření emisí -pneuservis -odtahová služba.

Autoservis. Služby: - odtahová služba, - prodej použitých náhradních dílů, - půjčovna vozidel.

Autoopravna: -příprava, předvedení STK, emise -GO motorů a mechanické práce -karosářské práce -lakýrnické práce -pneuservis -nástřik spodků a dutin -autoelektrikářské práce -stáčení kotoučů bubnů.

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...

Renovace, opravy a prodej náhradních dílů na veterány značky Tatra.