TRUCK TECHNIK
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
PM Motor prodává náhradní díly, autodíly, zajišťuje opravu, servis, prodej turbodmychadla. Diagnostika vozidel.

Servis vozů všech značek, pneuservis, měření geometrie, diagnostika vozů, příprava k technické prohlídce, karosářské práce, výměna autoskel, servis klimatizací, zajištění odtahu, prodej náhradních dílů.

Autobazar - pneubazar Prodej - autodíly - autokosmetika Odtahová služba

Autoservis. Diagnostika vozidel. Geometrie náprav osobních a užitkových automobilů. Klimatizace. Pneuservis. Prodej, internetový obchod, e-shop: - autodíly, náhradní díly.

Společnost AUTOSERVIS JR PNEUSERVIS V naší nabídce naleznete autobaterie, autokosmetiku, tlumiče pérování, oleje, karosářské díly, těsnění, filtry, ložiska, řemeny, vodní pumpy, zapalovací kabely, zapalovací svíčky, klouby, pružiny pérování, kladky, spojky, termostaty, výfuky, stěrače, zavěšení a řízení...

Měření-emise. Diagnostika BOSCH. Kompletní servis, autooprava, autoservis. Prodej autodílů BOSCH. Oleje OMV. Výfuky Walker. Benzínové vstřikování. Světelná technika-seřízení světel.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Havířově a Třinci. Realizujeme prodej, autoservis i autopůjčovnu vozů Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších. Vybrat si můžete i ojeté vozy z programu ŠKODA PLUS.

Služby ČSAD Havířov a.s.: OSOBNÍ DOPRAVA - městská, příměstská hromadná doprava, - smluvní doprava (např. firemní), - pronájem autobusů - zájezdy, - cestovní kancelář 3ČSAD: - pobytové zájezdy Chorvatsko - zájezdy do celého světa - rekreace a zájezdy v ČR - poznávací zájezdy - prodej jízdenek a letenek NÁKLADNÍ ...

Navštivte autorizovaný autosalon značek Peugeot a Ford v Havířově - Prostřední Suché nedaleko Orlové v okrese Karviná, kde si vyberete z nových i ojetých aut včetně vícemístných dodávek. Autosalon zajistí komplexní záruční a pozáruční servis. Provoz autopůjčovny.

Komplexní služby pneuservisu poskytuje svým zákazníkům firma FirstStop Jan Svat. Provozujeme pneuservis pro osobní automobily, lehké užitkové automobily ale i pro motocykly. Dále u nás samozřejmě zakoupíte nové i starší pneumatiky, ALU disky i autodíly. Provádíme přezouvání pneumatiky, opravy i vyvažování. Nabízíme i servis vozidel a ...

Pobočka. Autorizovaný servis. Opravy, běžná údržba: - vozidla, automobily. Prodej: - nové, použité návěsy, přívěsy a nástavby na užitková vozidla - náhradní díly, autodíly užitkových vozidel. Sídlo firmy: - Za Dálnicí 508, Žebrák.

Autoservis, autoopravna. Služby: - odtahová služba - karosárna - autopůjčovna - pneuservis - Bosch Car Service - Likvidace pojistných událostí - Nehodový servis - ChipTuning - Gemetrie 3D

Společnost Autoservis Cáfal byla založena již v roce 1994 a nabízí služby autoservisu a motoservisu všech značek a typů automobilů a motocyklů. Sídlíme v Dolní Lutyni, na ulici Okaly 1104. Služby: - autoservis - motoservis - poradenství při koupi ojetého automobilu či motocyklu. V případě potřeby vůz vyzvedneme u vás a po opravě ho ...

Pobočka. Prodej, servis, oprava, náhradní díly: -automobily FORD. Autosalón, autosalon nové vozy Ford-.. Ojeté vozy Ford, autobazar.

Autoservis. Služby, práce: -autoklempířské. -autolakýrnické. -pneuservis. -mytí vozidel.

Firma RP Autocentrum se sídlem v okrese Karviná nabízí kompletní služby autoservisu pro značky všech automobilů. Součástí naší činnosti jsou drobné i velké opravy, údržba, diagnostika, montáž i servis klimatizací a mnohem více. Najdete nás v Bohumíně na ulici Drátovenská 341 každý všední den od 8:00 do 17:00 hodin.

Nabídka: -kompletní vyřízení pojistných událostí z povinného ručení i havarijního pojištění -opravy havarovaných vozidel, autoservis -bezplatné zapůjčení náhradního vozidla.

Pneuservis: - přezouvání, vyvažování kol - mytí kol - uskladnění pneumatik. Prodej, opravy: - pneumatiky - disky. Autoservis: - výměna oleje, brzdových destiček, brzdové kapaliny, tlumičů - diagnostika - geometrie - repase startéru, alternátoru. Příprava, provedení STK. Autoklimatizace: - test a diagnostika ...

Autoservis, montáž, servis a revize LPG CNG, diagnostika motorů

Autoservis pro auta značky Renault: - mechanické opravy - elektro opravy - diagnostika - karosářské opravy - pneuservis - lakýrnické práce - prohlídky vozidel - zimní, jarní, před i po STK.

Autoservis, autoopravna, opravy, servis: - osobní a užitkové automobily: - karoserie - lakování - elektro - zabezpečení - geometrie - pneu.