TRUCK TECHNIK
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Prodej a montáž: -veškeré náhradní díly -autoradia KENWOOD -zabezpečovací zařízení IMMOBILISER. Prodej a výměna: -oleje MOBIL. Servis osobních a dodávkových aut všech značek: -mechanické opravy -karosářské -elektroinstalace. Odtahová služba. Autobazar. Dovoz a prodej: -havarované vozy, automobily ze zahraničí.

Autoopravna Opravy mechanické: -automobily -motocykly.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Montáž a opravy zdvihacích zařízení. Prodej autodílů. Drobné opravy motorových vozidel.

Autoservis. Opravy: -mechanické -karosářské. Pneuservis.

Prodej, servis, leasing: - osobní i užitkové automobily FORD. Prodej: - náhradní díly a příslušenství FORD. Autoservis: - kompletní opravy - příprava a zajištění STK. Montáž: - zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK. Odtahová služba. Pneuservis. Specializace: - užitkové vozy Ford Cebia - ověřování historie vozidel

Prodej a výroba autodílů a příslušenství. Autoservis, oprava vozidel, tuning.

Služby: -opravy silničních vozidel a karoserií -prodej autodoplňků.

Autodílna, autoopravy: -kompletní mechanické -karosářské -rovnání na stolici. Výměna oleje AGIP.

Autoservis: -opravy motorových vozidel -odtahová služba.

Autoservis: -opravy vozidel -příprava na STK -karosářské práce -pneuservis -výměna olejů -odtahová služba NONSTOP. Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej: -použité náhradní díly z vraků. Vrakoviště.

Servis: -kompletní mechanické opravy -diagnostika motorů vč. GO motorů. Pneuservis: -pneumatiky montáž, demontáž -duše a bezdušové pneumatiky lepení -protektorování -prodej nové pneu BARUM, MICHELIN, MATADOR.

Autoservis, autoopravna. Kompletní údržba a servis: -kompletní opravy -výměna olejů -příprava vozů na STK.

Karoserie: -rovnání -měření -opravy. Prodej: -karosářské díly a materiály.

Autolakovna. Práce: -lakování automobilů osobní, dodávkové -vypalování v boxu Vaverta. Prodej: -autolaky PPG 50 tisíc odstínů.

Oprava, servis: - automobilů.

AUTOSERVIS: - servis a opravy vozidel IVECO, vozy lehké a střední řady - opravy všech typů osobních, dodávkových, užitkových a nákladních automobilů. Oprava značek nákladní automobily: - IVECO, AVIA, LIAZ, TATRA, MERCEDES-BENZ, MAN, VOLVO - servis, autoopravna motorových vozidel: - osobní auta, dodávkové vozy - automobily zn. ...

Jsme autopůjčovna osobních i užitkových vozů, prodáváme havarované automobily, použité skútry a náhradní díly, motocykly enduro. Provozujeme autoservis a pneuservis - prodáváme nové i použité pneu. Provoz odtahové služby.

-kovovýroba -servis -autoklimatizace -pneuservis -prodej

Autoservis: - kompletní mechanické práce na všechny typy osobních a užitkových vozidel - příprava vozů na STK - opravy vozidel z USA, náhradní díly z USA.

Autorizovaný prodej vozů KIA*: -RIO SEDAN, RIO KOMBI, MAGENTIS, CARNIVAL, SPORTAGE, PREGIO, SORENTO, CERATO, PICANTO. Autoservis, prodej: -ojeté vozy na leasing, zpětný leasing -havarované vozy ze zahraničí -alarmy -zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK -autodíly na všechny vozy. Měření emisí. Příprava a zajištění ...