TRUCK TECHNIK
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Prodej: -osobní a užitkové automobily, vozidla: -Volkwagen, Škoda, Mercedes-Benz, Seat, Hyundai a Honda. Autobazar. Oprava, servis: -osobní automobily: -klempířské, karosářské práce -autolakýrnické práce -opravy motorů -příprava a provedení STK a emisí.

Maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly na osobní automobily. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní automobily.

Oprava - silniční vozidla Oprava - silniční vozidla

Prodej - náhradní díly Opravy - silniční osobní vozidla

Odtahy - vozidla Prodej - náhradní díly ZETOR Opravy - traktory ZETOR i s lesnickými nádstavbami - zemědělské stroje (rotační sekačky, ...) - sekačky MF70 včetně prodeje náhradních dílůpřípravy na STK

Opravy - automobily Pneuservis Mytí a čištění - vozidla Odtah a přeprava - vozidla i nepojízdná Stěhovánípřeprava - nábytek, stroje, výrobní zařízení

Autoservis Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 42t Zámečnictví

Autobazar Karosářské práce Autolakýrnické práce Autoservis

Výkup - havarované vozy Lakýrnické práce Repasování - návěsy Servis - havarované vozy Výroba - nástavby pro odvoz dřeva

Autoopravna,autoservis,oprava,servis: -osobní automobily.

Autoklempířské práce Servis, plnění a desinfekce - klimatizace Servis a diagnostika - automobilypříprava na STK

Autobazar - pronájem a zapůjčení automobilů Velkoobchod a maloobchod - osobní vozy - včetně poradenské a konzultační činnosti - zpracování odborných studií a posudků Údržba - motorová osobní vozidla všech typů a značek (včetně příslušenství)