TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava
AUTOSTENLLY s.r.o.

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Opravy silničních vozidel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Vyrobíme dle požadavků zákazníka automatické systémy na parkování, kamerové, bezpečností nebo přístupové, automatické brány a pohony, namontujeme a uvedeme do provozu. Nejvhodnější volbou je nyní tzv. platební kiosek pro plně automatický přímý prodej. Návrh, realizace: -automatické systémy - parkovací, kamerové, bezpečnostní, přístupové ...

Pneuservis Pavel Záruba provádí pneuservisní práce výměnu, servis prodej a opravu pneumatik, kompletní servis, čištění, plnění autoklimatizace, autoservis pro všechny typy automobilů a renovaci světlometů. Pneuservis, výměna, servis, oprava, opravy, opravna, prodej, maloobchod: -prodej pneumatiky osobních i nákladních značek BARUM, ...

Opravy všech značek silničních motorových vozidel, příprava a provedení STK a měření emisí. Opravy traktorů Zetor, nákladních vozidel tuzemské výroby. Opravy a seřizování vstřikovacích trysek a čerpadel Motorpal a Bosch.

Zakázková výroba laminátů a laminátových forem. Opravy nárazníků, spojlerů a různých dílů na auta, motocykly.

Služby: -servis vozidel FORD, KIA a HYUNDAI -montáž tažného zařízení pro uvedené značky -kontrola a seřízení geometrie vozu -lakování -vyvažování pneu -karosárna -diagnostika -polepení automobilů -zapůjčení náhradního vozu Prodej: -referentských a ojetých vozů -protiúčtových vozů -letních i zimních pneu -tažných ...

Autoservis, autoopravna, Pneuservis. Oprava, servis: -motorová vozidla -měření geometrie -seřizování motoru+diagnostika -pneumatiky -příprava a provedení STK* -ošetřování dutin a spodků vozidel -autoelektrikářské, autoelektrika, elektrika -karosářské, karoserie.

Autoservis, servis, oprava: -osobní automobily, dodávky, lehká užitková vozidla -autoklimatizace -karosářské práce -dekarbonizace motoru a palivové soustavy -výměna autoskel -montáž tažných zařízení -laserová geometrie -diagnostika vozidel -ekologická likvidace vozidel -příprva a zajištění STK -lakýrnické práce. Pneuservis. Prodej ...

Pneuservis. Prodej, maloobchod: -pneumatiky: -autodoplňky -autokosmetika -akumulátory -nabíječky -autopotahy. Autoservis: -diagnostika -výměna dílů -drobné karosářské práce -výměna olejů a akumulátorů -brzdy.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -motorová vozidla všech značek -karosérie -autoelektrika. Pneuservis, oprava: -pneumatiky. Služby: -příprava vozů na STK -měření emise.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily, auta, vozy BMW -všechny značky a typy automobilů -výměna oleje a prohlídka vuzů všech značek zdarma -záruční opravy -originální díly BMW do 24 hodin. Oprava, opravy: -litých kol -autoelektropříslušenství. Prodej: -pneumatiky a litá kola.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Servis a kalibrace, e-shop: - tachografy - topení do automobilů EBERSPÄCHER. STK: - měření emisí.

Výměnné středisko: -autoagregáty. Prodej, výměna, renovace, oprava, opravy, servis: -autoagregátů pro nákladní automobily a traktory LIAZ, TATRA, KAROSA, AVIA, ZETOR: -kompresory /kompresorů/ -startéry /starterů/ -chladiče /chladičů/ -alternátory /alternátorů/ -turbodmychadla /turbodmychadel/ -veškeré ...

Autodílna. Autoopravna, autoservis, servis: -osobní a dodávková auta, automobily (dodávky) všech značek (ŠKODA, VW, VOLKSWAGEN, OPEL, SEAT, RENAULT aj.). Pneuservis pro motocykly. Oprava, prodej: -pneumatiky.

Autoservis: -opravy automobilů všech značek -servis klimatizací -diagnostika -příprava a provedení STK+emise -montáž tažných zařízení -výměna autoskel -odtah vozidel -zabezpečení aut. Pneuservis. -prodej a montáž pneu -geometrie. Prodej: - náhradní díly.

Autosalon. Prodej: -automobily a vozy -náhradní díly FORD. Servis, opravy, autoservis: -vozy FORD a KIA -lakovna -karosárna.

Autobazar, bazar, prodej, leasing, výkup: - ojeté osobní automobily - STK - příprava, provedení - autoservis - pneuservis - ruční mytí vozů - čištění interiérů vozidel.

Kompletní servis vozidel. Opravy, lakování: - mechanické opravy - karosářské opravy - lakování vozidel. Odtahová služba tel.:604269305.

Autoservis, oprava: -automobily, auta, vozidla, vozy -diagnostika: VW, Škoda, Audi, Seat Pneuservis: -přezouvání, vyvažování, demontáž, vyvážení, montáž pneumatiky -vyvážení Prodej: -pneumatiky, ALU kola, disky.

Generální a běžné opravy, oprava záruční a pozáruční, opravna, autoservis: -nákladní automobily TATRA -nástaveb na podvozcích TATRA.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, diagnostika: -automobily, automobilů. Výměna: -olej, ložiska kol, rozvodové řemeny. Příprava, provedení po dohodě: -STK. Prodej: -oleje SELENA.

Autorservis: -mechanické a karosářské práce -oprava - nápravy, brzdy, tlumiče, výfuky -výměna oleje -lakování, antikorozní nástřiky -příprava na STK -výměna autoskel Prodáváme a montujeme tažná zařízení.

Opravy, oprava: -dieselové motory a agregáty. Generální a střední oprava: -motorů traktorů, automobilů: -ZETOR I, II, III, IV UŔ -AVIA A30, 31 -A-TURBO EURO 1, 2 -IFA, E 512, E 514 -agregátů dle uvedených typů motorů. Renovace: -klikové hřídele motorů všech druhů.

Autolakovna. Autoopravna, servis, karosárna: -autolakýrnické práce, autolakýrník, autolakovna -laku karosérií vozů. Lakování, nalakování, lakovna: -autokarosérie automobilů. Míchání barev.