Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola: -výuka a výcvik žadatelů o řidičské oprávnění na sk. B, B/B+E, AM, A1, Ao, A (neomezená) -kondiční jízdy -školení a přezkoušení řidičů -splátky školného bez navýšení. Výcviková vozidla: Renault Clio 1.5 dCi, (sk. B) Renault Clio 1.5 dCi, (sk. B) Peugeot 307 1.6 HDI, (sk. B) Motocykly: -Yamaha YBR 125 (sk. AM, ...

Provozování autoškoly -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Opravy silničních vozidel

DTM car s.r.o. provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění skupiny AM, A1, A2, A, B, C, CE, D a zaměřuje se na mezinárodní nákladní dopravu.

Autoškola Fiala působí především v městě Moravský Krumlov, mimo jiné také v okrese Brno, Třebíč a Brno-venkov. Nemusíte nikam jezdit, jízdy od vašeho domova.

Autoškola, výcvik: -řidičské oprávnění na skupiny A, B, C, D, T, E -školení-řidiči referentských vozidel, řidiči z povolání, přezkoušení řidičů pro vydání Osvědčení profesní způsobilosti řidiče, ADR -kondiční jízdy. Provozovna: -Moravský Krumlov, Masarykovo náměstí 28 -Znojemská 803, Hrušovany nad Jevišovkou.

Renata Chadimová provozuje autoškolu s klasickými a kondičními jízdami pro získání řidičského oprávnění skupiny B, BC, C, CE, E, DE, D, CD.

Autoškola - výuka řízení motorových vozidel - možnos získat opravnění pro skupiny: AM, A1, A2, A, B, C, D, BE, CE, T.

Autoškola: -školení řidičů -skupiny M, A, B, T, C, D -kondiční jízdy -školení řidičů, referentů. Vozový park: -Seat Leon 1, 4 -Škoda Octavia -Volkswagen Golf -Skupina AM, A1 Yamaha 125 SR -Skupina A do 25 kW Cagiva River 350 -Skupina A nad 25 kW Cagiva Canyon 600 -Výcvik pro skupinu C probíhá na vozidle IFA, pro skupinu D na ...

Autoškola. Výuka a výcvik s cílem získání řidičského oprávnění pro skupiny A1, A2, A, B, B + A2. Auto trenažér.

Centrum bezpečné jízdy, soukromé akce, půjčovna motokár

Autoškola. Provozování autoškoly skupiny B v regionu Zlínského kraje v městě Kroměříž. Učebna - Základní škola Slovan. Teorie probíhá v Po, Stř, Pá v čase 14-18. Zajišťuji kvalitní přístup k výuce a schopnost dokonale připravit žáka na závěrečnou zkoušku. Ze statistik dlouhodobě nejlepší hodnocení.

Jsme autoškola sídlící v srdci Hradce Králové. Momentálně Vám nabízíme komplexní teoretickou i praktickou výuku pro získaní řidičského průkazu na motocykl skupiny AM, A1, A2, A. V autoškole DODO se zaměřujeme na efektivní výuku, která je zaměřena na rychlé a kvalitní osvojení dovedností nezbytných pro bezpečné řízení.

Provozování autoškoly -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

Výuka a výcvik žadatelů o řidičské oprávnění skupiny B

Autoškola: -sk. A, B, C -školení řidičů -kondiční jízdy. Služby: -soudní odhady.

Autoškola Václav Sedlák poskytuje výcvik s místním učitelem pro skupiny B, B+E. Možnost výcviku ve Znojmě, Mikulově, Brně, na dálnici. Vyzvednutí a ukončení hodiny v místně bydliště žáka. Jízdy ve všední dny i o víkendu.

Vnitrostátní, mezinárodní, autobusová doprava Městská hromadná doprava Znojmo, Moravský Krumlov -autoškola -akreditované školící středisko -čerpací stanice PHM -plnící stanice CNG

Autoškola: - referenční školení - profesní školení řidičů s přezkoušením skupin C, D, TAXI, MAJÁK.

Autoškola Smart je moderní autoškola, která se zaměřuje na vzdělávání budoucích řidičů bez stresu a strachu z řízení. Naše autoškola využívá nejnovější technologie a moderní přístupy k výuce, aby se naši klienti naučili řídit s jistotou a bezpečně. V naší autoškole máme k dispozici moderně vybavená výuková vozidla.

Autoškola M&H s.r.o. provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění skupiny B, B96, C a D.

Autoškola Bolina je firma, která se zabývá výcvikem řidičů pro automobily a motocykly. Nabízí základní, rozšiřující a doplňující výcviky, vrácení ŘP a kondiční jízdy. Autoškola Bolina působí v Příbrami a okolí, včetně Dobříše. Výuka teorie probíhá každou středu od 16 hodin v učebně na adrese Gen. R. Tesaříka 256 v Příbrami 1. Jízdy pro ...