Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola. -výcvik pro všechny typy motocyklů, osobních a nákladních automobilů včetně přívěsů Akreditované školicí středisko řidičů - školení a přezkušování řidičů. Autodoprava. -mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava

Autoškola: -výcvik a školení řidičů pro skupiny B -možnost kondičních jízd.

Autoškola Zdeněk Vojáček provádí výcvik všech skupin A, B, C, D, E, T a pravidelné profesní školení řidičů i vstupní.

Autoškola - výcvik řidičů sk. AM, A1, A2, B - školení řidičů - kondiční jízdy

Autoškola - výuka a výcvik pro skupinu B - kondiční jízdy - školení řidičů referentů

Autoškola - výcvik k získání řidičského průkazu sk. B - kondiční jízdy

Autoškola - skupina B - kondiční jízdy

Autoškola: výcvik, výuka M, A, B, C -školení řidičů -jízdy zahajovány z místa bydliště -učebna+cvičiště.

Autoškola AK Roman Kadlec - kurzy k získání řidiského oprávnění skupiny B - kondiční jízdy

Autoškola - skupiny B, B+E, B1 - kondiční jízdy - školení řidičů

Autoškola - kondiční jízdy - kurzy k získání ŘP skupiny A + B, B E, B - školení řidičů

Vývoj, výroba: -informační elektronické systémy pro hromadnou dopravu -řidičská trenažérová technika, trenažéry pro autoškoly -systémový software.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Autoškola. Poskytujeme výuku a výcvik ve městech Kroměříž, Holešov, Hulín, Bystřice pod Hostýnem. Výuka a výcvik pro všechny skupiny řidičských oprávnění - skupiny A, B, C, C+E, D, T. Školení profesionálních řidičů, školení referentů . Školení profesionálních řidičů poskytujeme s akreditovaným školícím střediskem v Holešově, na všechny ...