Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola zajišťuje kompletní služby týkající se výuky a výcviku žadatelů o řidičský průkaz podle zákona č. 247/00 a ve znění pozdějších předpisů.

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Služby: -autoškola -školení profesionálních řidičů -akreditované školící středisko -školení referentů -kondiční jízdy -osobní doprava -dopravně psychologické vyšetření.

Poskytujeme výcvik skupiny B, školení referentů, kondiční jízdy, trenažér, kvalitní učebnice a testy na PC, jízdy ve všední den i o víkendech.

Autoškola. Provozování autoškoly: - kurzy pro získání řidičského oprávnění AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D, T - školení řidičů profesionálů a řidičů referentských vozidel - kondiční jízdy pro řidiče - výuka v prostoru učeben - výukové materiály a učebnice k dispozici.

Autoslužby Hřebíček s.r.o. provozuje autoškolu, autodopravu, odtahovou službu, autoservis, myčku a půjčovnu přívěsů a vozíků.

Martin Ferčák provozuje autoškolu a zaměřuje se na výuku a výcvik pro získání řidičského oprávnění sk. B – osobní automobil.

Autoškola. Řidičské oprávnění skupiny A1, A, B, C, CE

Lukáš Tomek provozuje autoškolu a pomáhá se získáním řidičského oprávnění skupiny A1, A2, A, B.

Autoškola Ing.Jan Ptáček se sídlem v Mladé Boleslavi nabízí všem zájemcům výcvik řidičů skupiny B. Nabízíme nejen klasický výcvik pro získání nového ŘP, ale také kondiční jízdy. Nabízíme také možnost lekcí nad rámec běžného výcviku. Naše služby: - klasický výcvik - kondiční jízdy - vrácení řidičského průkazu po vybodování nebo zákazu ...

Autoškola, výcvik k získání řidičského oprávnění pro skupiny: -A-motocykl -B-osobní automobil -C-nákladní automobil -E-automobil s přivěsem -T-traktor -kombinace všech možných výcviků např. A+B, C+E -kondiční jízdy -školení řidičů -školení a přezkušování řidičů z povolání a řidičů referentských vozidel, referentská vozidla. Služby ...

Autoškola - kondiční jízdy - školení řidičů motorových vozidel do 3, 5t Školení řidičů motorových vozidel do 3, 5t

Služba, autoškola, autopůjčovna. -auta Škoda Combi -servis, opravy a nahradní díly -přeprava osob po celé ČR, i do zahraničí -přeprava osob Jihlava - Praha Ruzyně a zpět a Jihlava - Brno letiště a zpět-expresní autodoprava malých zásilek do 24 hodin -dlouhodové pronájmy -provádí výuku a výcvik k získání řidičského oprávnění všech skupin, ...

Autoškola Deml & Štefan se sídlem v Příbrami nabízí: - získání řidičského oprávnění skupiny AM, A1, A, B, B + E - školení řidičů a kondiční jízdy. Teoretická výuka probíhá v naší učebně v Příbrami v úterý a čtvrtek v odpoledních hodinách. V první polovině kurzu probíráme dopravní předpisy a jejich praktické použití na silnici. Potom ...

Kvalitní služby v oblasti autoškolství: - výuka a výcvik řidičského oprávnění B, A1, A2, A - přezkoušení z odborné způsobilosti (navrácení řidičského oprávnění po zadržení) - školení řidičů referentů - kondiční jízdy.

Chcete se naučit opravdu řídit? Potom neváhejte a využijte služeb Autoškoly Vocílka. V naší autoškole se zaměřujeme na výcvik a výuku řidičů, kondiční jízdy i profesní školení. Naučíme Vás ovládat vozidla všech kategorií, autobus, motocykl i traktor. V naší autoškole lze získat řidičské oprávnění na: - motocykl A, A1, A2 - osobní ...

Autoškola. Služby: -školení řidičů. -výuka dopravní výchovy. -oceňování vozidel manipulační techniky. -výuka odborné způsobilosti dopravců.

Autoškola: -výcvik řidičů motorových vozidel -veškeré školení řidičů -učebna virtuálních trenažerů -moderní počítačová učebna (28 počítačů) pro přezkoušení z pravidel silničního provozu -klimatizované učebny teorie -odborná způsobilost provozovatelů -automobilové silniční dopravy -kondiční jízdy.