Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola Chrudim. Nabízíme řidičské oprávnění sk. B (osobní automobily) v Chrudimi, Luži a okolí v novém voze Škoda Octavia. Testování znalostí na PC. Cenová garance.

Autoškola Výuka na řidičské oprávnění pro skupiny: -A - motocykl do 25 kW, nad 25 kW -B - osobní automobil -školení řidičů -kondiční jízdy

Výcvik na všechny skupiny vozidel: -kondiční jízdy -profesní školení a přezkoušení řidičů.

Autoškola pro všechny skupiny, kondiční jízdy, škola bezpečné jízdy, školení řidičů

Poskytujeme: -všechny druhy výcviku v řízení motorových vozidel a to ve skupinách: -AM, A1, A/18, A/25 -B, B + E -C, C + E, T -D Naše učebny jsou určeny pro 30 žáků, vlastníme trenažery. Provádíme: -školení a přezkušování profesionálních řidičů a řidičů referentských vozidel. -autobusovou přepravu. Všechny služby ...

Autoškola. Výuka, výcvik řidičů: - skupiny A, B, C, E, D.-

Nabízíme Vám: - výcvik a zkoušky k získání řidičského oprávnění skupin A, B a M - školení a přezkoušení řidičů z povolání a řidičů referentských vozidel - profesní osvědčení sk. A, B a C dle Zákona č. 478/2001 - kondiční jízdy v Praze i okolí (provoz městský, mimoměstský i dálnice)

Autoškola: -AM, A1, A, B, C, D, E -školení řidičů včetně přezkoušení -profesní průkazy -kondiční jízdy.