Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Jsme jedna z nejlevnějších autoškol s osobním přístupem k našim klientům. Nabízíme profesionální přístup a výuku budoucích řidičů našimi odborně školenými instruktory. Praktický výcvik může začínat v místě bydliště klienta. Výuka probíhá i o víkendech a svátcích.

Instruktor: - autoškola - obsluha strojů a technických zařízení.

Autoškola: -kurzy řidičů -řidičská oprávnění skupiny A, B, C, E -slevy pro studenty -kondiční jízdy -školení řidičů.

Autoškola. -výcvik k získání řidičského oprávnění skupiny A, B, C, D, E, T -akreditované školící středisko (školení profesionálních řidičů). -kondiční jízdy.

Autoškola: -kurzy k získání řidičského oprávnění -referentské školení -školení a přezkoušení profesionálních řidičů.

Autoškola: -výcvik skupin B, C, D, E -osvědčení odborné způsobilosti řidiče -kondiční jízdy -možnost na splátky. Učebna: Drobného 30 602 00 Brno

Autoškola: -výcvik řidičských oprávnění všech skupin -školení řidičů referentů -profesní školení řidičů z povolání.

Autoškola: -výcvik skupin A***, B*** na vozidlech FABIA a OCTÁVIA -školení řidičů, referentů a řidičů z povolání -kondiční jízdy -individuální přístup k žákům, výuka teorie -zkouška zahrnuta v ceně -možnost platby ve splátkách -výhodné slevy pro studenty -doba trvání kurzu 3-5 týdnů -učebna v centru města. Výcvik provádějí ...

Autoškola: -řidičské průkazy skupiny B*** osobní automobil plus přívěs do 750kg kondiční jízdy dle přání žadatele.

Získávání a zdokonalování odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel

Autoškola. Výuka řízení motorových vozidel. Výuka, kurzy: - jízdy skupiny B - školení řidičů.

Autoškola. Výuka: - jízdy skupiny A, B, M. Výuka a výcvik žadatelů: - získání řidičského oprávnění - kondiční jízdy - profesní a referentské školení řidičů (zdokonalení odborné způsobilosti u řidičů: autobusu + nákladního auta).

Získání řidického oprávnění. Kondiční jízdy. Vracení řidičáku.

Autoškola. Výcvik skupin - AM, A1, A, B, B+E, C, C+E školení řidíčů držitelů průkazů profesní způsobilosti řidiče

Autoškola: -všechny druhy řidičských průkazů -povinné školení řidičů.

Autoškola. Výcvik od malého motocyklu až po nákladní automobil. Kurzy: -dálkové -individuální -skupiny -školení řidičů. Kondiční jízdy. Technická konzultace.