Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola - výcvik všech skupin - akreditované školící středisko

Josef Zobač provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění skupiny B, T a RB/T.

Autoškola: - řidičský průkaz skupiny B - školení řidičů včetně závěrečného přezkoušení - kondiční jízdy.

Autoškola DUAL CZ s.r.o. poskytuje kurzy k řidičskému oprávnění osobního vozidla, motorky, kurz při vrácení řidičských oprávnění, školení řidičů referentů, kondiční jízdy, kurzy parkování a další.

Autoškola Čichoň - Školící středisko nabízí velkou škálu zajímavých přednášek, seminářů a kurzů s řadou zkušených lektorů.

Autoškola a Akreditované školicí středisko

Autoškola Pollak s.r.o. poskytuje výuku a výcvik řidičů pro získání všech druhů řidičských oprávnění. Také provádíme školení řidičů v akreditovaném školicím středisku a kondiční jízdy. Díky rozsahu námi poskytovaných služeb vyjdeme vstříc všem žadatelům o řidičský průkaz.

Autoškola výuka a výcvik sk. B, kondiční jízdy.

Autoškola - výcvik řidičů všech skupin - školící středisko Mlýnská 189

Půjčovna motocyklů a motoškola v Prostějově. Půjčovna s motocykly, největší výběr motocyklů v regionu! Vyberete si u nás jak cestovní velká endura, lehké ostré enduro, tak i opravdu nasrané závodní SUPERMOTO. Motoškola: - kurzy pro začínající i pokročilé jezdce - kurzy pro velká cestovní endura, včetně jízdy v terénu - off-road kurzy pro ...

Ing. Radim Kvasnica provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění skupiny B, C a C+E.

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým ...

Autoškola. Kondiční jízdy. Školení řidičů.

Autoškola - výuka a výcvik - na osobní automobil - na všechny skupiny motocyklů.

Provádíme: výuku a výcvik sk. B kondiční jízdy vrácení ŘP

Jan Horníček provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění pro automobily, autobusy, motocykly a nákladní vozidla.

Autoškola: -možnost získání všech skupin řidičského oprávnění, ŘP (A až D) -od motociklu po autobus -školení řidičů -profesní školení -kondiční jízdy -vrácení ŘP (bodový systém) Akce: -zkoušky a výukové CD zdarma. Možnost další výuky- autoškola: -Hodonín -Luhačovice -Kyjov -Veselí nad Moravou -Uherský Brod -Slavičín.

Autoškola Slovácko s.r.o. v v Hodoníně poskytuje profesionální školení řidičů, kurzy parkování a bezpečné a hospodárné jízdy, školení pro úředníky. lekce autoškoly pro získání řidičského oprávnění na motocykl, osobní a nákladní automobil, autobus a traktor.