Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola. Dopravní vzdělávání.

Služby: -autoservis -pneuservis -ruční mytí vozidel -autoškola -autobazar -autopůjčovna dodávek

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Autoškola Nabídka služeb pro získání řidičského oprávnění skupin A, B, C. Provoz autodopravy mikrobusem pro 13 osob v tuzemsku i zahraničí.

Autoškola ABC -výcvik řidičů všech skupin -profesionální a individuální výuka a výcvik řidičů -kondiční jízdy -slevy pro studenty, možnost splátek.

Autoškola: výcvik, výuka M, A, B, C -školení řidičů -jízdy zahajovány z místa bydliště -učebna+cvičiště.

Autoškola - skupina B, A18, A21, A1, AM Poskytujeme školení řidičů. Realizuji kondiční jízdy.

Autoškola - výuka a výcvik pro řidičský průkaz skupiny B (osobní automobil do 3, 5 tuny). Kondiční jízdy a zajištění přezkoušení z odborné způsobilosti za účelem vrácení řidičského průkazu. -nejlevnější autoškola v Brně pro řidičský průkaz skupiny B.

Autoškola. Výuka a výcvik pro získání řidičského oprávnění skupin B, AM, A1, Aso, A, B+E, C, C+E a D. Kondiční jízdy. Při praktických jízdách projíždíme Brno a Tišnov křížem krážem. Slevy pro studenty, možnost splátek, zkouška v Brně nebo Tišnově, učebnice zdarma. Další pojmy: -řidičský průkaz na motocykly -řidičák -praktický výcvik.

Autoškola: -výcvik skupin AM, A1, A, B, C, D, E, T -kurzovné na splátky -školení řidičů.

ŘIDIČÁK U NÁS V POHODĚ, RYCHLE A ZA DOBROU CENU! Autoškola v centru Brna. Připravuje žadatele o řidičský průkaz již od roku 2000 a patří tak k nejdéle fungujícím autoškolám v Brně. Služby: -teoretická příprava -školení řidičů referentů -uplatnění pravidel přímo v silničním provozu -řidičák skupiny A, B, C -profesní průkazy -kurz ...

Autoškola -akreditované školící středisko -všechny skupiny. -řidičský průkaz -kondiční jízdy -školení řidičů -vrácení řidičského průkazu.

Autoškola. - výcvik pro skupinu B -kondiční jízdy řidičů skupiny B -školení řidičů referentských vozidel.

Autoškola - výcvik skupin AM, A1, Aso, Abo, B, B+E, C, C+E, D, D+E, T - školení řidičů - kondiční jízdy - přezkoušení řidičů po jednoročním zákazu řízení, 12bodů - individuální kurzy v anglickém nebo německém jazyce - zapůjčení vozidla absolventům autoškoly k získání další praxe Školení - bezpečnost práce Detektivní a bezpečnostní ...

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -obchodní živnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Provozování autoškoly

Cestovní agentura. Dobrodružství, sport, zážitky.. - poznávací a pobytové zájezdy - půjčovna sportovních potřeb - předprodej vstupenek - letenky do celého světa - kurzy a školení. Xtrem - Teambuilding.- organizování specializovaných akcí, kurzů či školení. Autoškola.