Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Autorizovaný prodejce značky SUZUKI a ISUZU. Prodej, servis: -osobní a terénní automobily SUZUKI a ISUZU -náhradní díly, ND -příslušenství. Práce: -karosářské -opravy autoelektro. Půjčovna vozidel. Služby: -zajišťování měření emisí a STK -servis vozidel všech značek.

Autoservis. Služby, oprava: -pravidelné kontroly osobních i dodávkových vozidel -olejový servis, výměny náplní -diagnostika, nejmodernější 3D geometrie John Bean Visualiner, opravy podvozků -pneuservis, pneumatický detektor vůle v zavěšení -opravy a plnění klimatizací -příprava a provedení STK, EM -opravy karoserií s pomocí rovnacího rámu ...

Půjčovna a prodej karavanů, motorových člunů, parkování karavanů a lodí, jejich čištění a servis.

Opravy: -karosérie -silniční vozidla. Služby: -půjčovna automobilů -nákladní silniční motorová doprava -lakýrnické práce. Výkup, prodej, skladování, dovoz: -paliva -maziva.

- opravy silničních vozidel - opravy karoserií - zámečnictví - zprostředkování obchodu a služeb - maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím kontakt: Josef Špinka, Milan Trnka

Autosalon, prodej: -automobily Škoda Autorizovaný prodej a servis.

AUTOPŮJČOVNY. Autopůjčovna VECAR. Půjčovna aut, vozů ŠKODA, OPEL, RENAULT, Chevrolet, rent a car, car rental, Praha 6 - blízko stanice metra A Dejvická (dobré spojení do centra i na letiště) - Škoda Octavia + AC - Škoda Fabia + AC - Opel Corsa automat, Opel Meriva automat + AC, Chevrolet Aveo automat + AC - Renault grand tour Megane s ...

Autoservis, autoopravna. Opravy, servis: -vozidla -automobily

Autoopravna, autoservis ŠKODA: -generální opravy GO -seřizování motorů -montáž katalyzátorů -příprava na STK včetně provedení -měření emisí. Pneuservis: -protektorování -prodej pneu.

Autoopravna. Servis: - osobní a užitkové automobily - příprava vozidel na STK.

Výhradní zastoupení společností Bear-Lock CZ (zámky řadící páky), výhradní prodejce společnosti SVC Náchod. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - mechanické zabezpečení automobilů - zámek řadicí páky MISTER LOCK. - elektronické zabezpečení aut - tažná zařízení (koule) SVC Náchod, Bosal. Doplňkové služby: Autoservis: - ...

Dovážíme nová, ojetá a referentská osobní auta ze zahraničí. Vozidla s ověřeným původem jsou dovážena z Belgie, Holandska, Německa a Francie.

Autoservis. Servis vozů ŠKODA, VW: -pneuservis -výměna olejů -mechanické opravy -karosářské práce. -příprava a zajištění STK -odtahová služba -geometrie -náhradní díly.

Služby: - autobazar - autoservis - pneuservis.

Autoservis, autoopravna.

Prodej: -osobní a užitkové automobily, -autodíly. Značkový servis.