Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Služby: -opravy silničních vozidel a karoserií -prodej autodoplňků.

Nabízíme služby: - prodej vozů - užitkové, osobní - financování vozidel - Prodej náhradních dílů: - použité díly na vozy VW Golf 3, 4, Transporter T4, Passat B4, B5, B5 - Facelift do roku 2005, Vento - originální díly na veškeré vozy VW, Seat, Audi, Škoda. - díly z druhovýroby na veškeré vozy VW, Seat, Audi, Škoda Dále ...

Činnost: - pronájem luxusních vozů a mikrobusu s řidičem - pořádání okružních jízd

Autoservis: - osobní a užitková vozidla - příprava a zajištění STK - běžné opravy motorů, brzdových systémů.

Opravy a údržba motorových vozidel.

Autopůjčovna. Půjčovna automobilů.

Prodej a dovoz nových automobilů Volvo ze zemí Evropské unie. Slevy až 35%. Tovární záruka s možností rozšíření až na 5 let.

Opravy motorových vozidel. Autodoprava.

Prodej: - osobní vozy MAZDA Záruční servis: - osobní a užitkové vozy MAZDA Pozáruční servis: - všechny typy vozidel Opravy: - karosérie na rovnacím rámu Pneuservis. Poskytují: - nově pozáruční servis a komplexní služby v oblasti pozáručního servisu na osobní vozy HYUNDAI Lakýrnické práce.

Prodej: Autorizovaný prodej a servis vozů Honda.

Autopůjčovna: -zapůjčení i nákladních vozidel cena dle dohody V ceně půjčovného je zahrnuto: -nájem vozu -neomezený limit ujetých kilometrů -havarijní pojištění po ČR a Evropě -zákonné pojištění po ČR a Evropě -Zelenou kartu pro Evropu -dálniční známku pro ČR -silniční daň pro ČR -náhradní vůz při nehodě nebo při ...

Čištění interierů automobilů

Jsme autopůjčovna osobních i užitkových vozů, prodáváme havarované automobily, použité skútry a náhradní díly, motocykly enduro. Provozujeme autoservis a pneuservis - prodáváme nové i použité pneu. Provoz odtahové služby.

Odtahová služba. Opravy motorových vozidel.

Autopůjčovna: -krátkodobé dlouhodobé pronájmy -automobily ŠKODA, TOYOTA, LEXUS, MERCEDES.

Autoservis. Servis, oprava: - havarované i zkorodované automobily Práce: - klempířské, autoklempířské - mechanické - lakýrnické, autolakýrnické - drobné opravy

Autorizovaný prodej vozů KIA*: -RIO SEDAN, RIO KOMBI, MAGENTIS, CARNIVAL, SPORTAGE, PREGIO, SORENTO, CERATO, PICANTO. Autoservis, prodej: -ojeté vozy na leasing, zpětný leasing -havarované vozy ze zahraničí -alarmy -zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK -autodíly na všechny vozy. Měření emisí. Příprava a zajištění ...

Autorizovaný prodej: - osobní i užitkové vozy značky Fiat

Autoopravna: - opravy havarovaných karosérií na rovnacím rámu - opravy zkorodovaných karosérií - opravy laků - automechanické práce, včetně seřízení geometrie - opravy plastů - opravy laminát - prohlídky STK a emise.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -osobní automobily. Práce: -autokarosárna, oprava karosérie -karosářské, klempířské práce

Prodej, servis, leasing: -automobily NISSAN. Prodej: -náhradní díly -příslušenství. Půjčovna: -osobní auta -přívěsné vozíky -nákladní pro převoz automobilů. Autoservis: -osobní auta servis pro všdchny typy automobilů. -výměny olejů. Pneuservis. Čerpací stanice LPG BP. Prodej: -propan-butanové bomby BP.