Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Autoopravna, autoservis: -osobní automobily všech značek.

Prodej, leasing: -vozy FORD, FIAT -ND-náhradní díly, příslušenství FORD. Servis: -vozy FORD, FIAT -osobní a dodávková vozidla všech druhů a značek. Autobazar: -výkup za hotové -protiúčtem.

Autoservis, autoopravna: -mechanické, klempířské, elektrikářské, autosklenářské a autolakýrnické práce na automobilech všech značek -opravy alternátorů, startérů -montáž autorádií -zajištění emisí a STK*, geometrie náprav. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz zboží: -náhradní díly na automobily světových značek-velmi široký ...

Opravy: - automobily.

Prodej: -automobily -motocykly -skútry -mopedy -náhradní díly. Opravy motorových vozidel.

Servis: - automobily - mechanické a karosářské práce - přípravy na STK.

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA. Prodej, servis (záruční i pozáruční), leasing: -automobily ŠKODA -měření emisí -klempířské a lakýrnické práce -originální náhradní díly a příslušenství -odtahová služba -zapůjčení náhradního vozu -autobazar, prodej ojetých vozů -mycí linka -pneuservis.

Autoopravna: -osobní automobily -motory, převodovky, nápravy.

Autorizovaný prodej a servis všech modelů osobních vozidel Volkswagen a Seat.Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství VW a Seat.Měření emisí benzín, diesel a plyn.

Prodej: - motocykly, auta (automobily, vozidla, vozy), čtyřkolky, skútry (vodní, sněžné) - náhradní díly, autodíly - náhradní díly, doplňky na motocykly - dovoz z USA.

Autorizovaný prodej a servis automobilů značky Ford a autorizovaný prodej a servis automobilů značky Hyundai, servis značky Land Rover, vše pod jednou střechou.

Prodej, leasing: - nové automobily ŠKODA - ojeté automobily ŠKODA - nové automobily KIA - ojeté automobily KIA - náhradní díly - autopříslušenství Opravy, servis: - automobily ŠKODA, KIA

Autoopravna, autoservis. Prodej: - náhradní díly

Autorizovaný prodej a servis všech modelů osobních vozidel Volkswagen a Seat.Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství VW a Seat. Měření emisí benzín, diesel a plyn. Stanice technické kontroly:STK Telekomunikace:dodávky a montáž pobočkových telefonních ústředen, prodej telekomunikační techniky, výstavba strukturovaných ...

Autobazar: - prodej ojetá vozidla, auta - výkup za hotové - výkup vozidel s mechanickým problémem - leasing od roku výroby 1990 - zajištění přepisu na DI - příjem vozů do prodeje - provize 3% + DPH - občerstvení pro zákazníky zdarma (v bistru Trotina). Další info: www.tipcars.com

Autopůjčovna: -největší a nejlevnější v regionu -pronájmy všech typů vozidel -vozidla pro 9 osob, minibusy, mikrobusy -kilometrovné bez omezení -havarijní pojištění povinné ručení, dálniční známka, dětská autosedačka, sněhové řetězy zdarma -přistavení vozidla v Brně, Zlíně a Uherském Hradišti zdarma -nízké ceny, ...

Prodej a servis: - vozidel RENAULT: - osobní vozy - užitkové vozy - sportovní vozy - přestavby - originální příslušenství aj.

- opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů) - obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů) - autorizovaný servis vozů Land Rover - prodej ojetých automobilů Land Rover. Servis a speciální úpravy vozů - prodej terenních čtyřkolek Polaris

- autorizovaný prodejce a servis vozů Dacia - autoopravna, servis - u čerpací stanice

Autopůjčovna, půjčovna aut, půjčovna vozidel.

Autoservis: -opravy a servis motorových vozidel.

Autopůjčovna Poruba. Půjčování a pronájem: - vozy značky Škoda

Autorizovaným dealer a servis vozů Nissan. Prodej: -nové vozy -ojeté vozy -náhradní díly -autopříslušenství