Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Prodej, leasing: -nové automobily ŠKODA -ojeté automobily ŠKODA -nové automobily KIA -ojeté automobily KIA -náhradní díly -autopříslušenství Opravy, servis: -automobily ŠKODA, KIA

Prodej, leasing: -nové automobily ŠKODA -ojeté automobily ŠKODA -nové automobily KIA -ojeté automobily KIA -náhradní díly -autopříslušenství Opravy, servis: -automobily ŠKODA, KIA

Autorizovaný prodejce Citroën. Leasing, servis, prodej náhradních dílů a příslušenství.

Autorizovaný prodej a servis vozů MITSUBISHI, NISSAN, RENAULT, DACIA, LADA. Nové, předváděcí, referenční a ojeté automobily. Výhodný leasing, úvěr a pojištění. Autobazar - prověřené vozy, výkup, protiúčet. Komplexní servisní služby a opravy vozidel.

Sevis aut, autoservis, opravy vozidel.

Autopůjčovna. Nabízíme dlouhodobé i krátkodobé pronájmy. Zprostředkujeme operativní leasing.

Autorizované zastoupení BMW*, FORD. Autorizovaný prodej, servis: -automobily BMW* -automobily FORD -náhradní díly.

Autoservis: -výměny olejů SHELL -seřizování geometrie náprav laserovým zařízením MOTEX -seřizování světel -příprava a provedení STK* -opravy přední nápravy ŠKODA, převodovky, motory -diagnostika karburátové motory a motory se vstřikováním. Autopůjčovna: -osobní automobily ŠKODA. Provozovna: Mladská 712 Benátky nad ...

Služby: - přeprava osob luxusními vozidly WV Passat CC a Škoda Superb na všechna letiště po celé Evropě - expresní přeprava zásilek - zapůjčení svatebního vozidla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -motorová vozidla a jejich příslušenství Výroba: -motorová vozidla.

AUTOSERVIS : - veškeré opravy všech vozidel - měření emisí benzínových motorů - příprava a provedení STK - pozáruční servis a prohlídky vozidel - montáž tažných zařízení a střešních oken - montáž autoalarmů a cetrálních zamykání - montáž automat. rosvěčovačů světel - údržba, výměna, desinfekce a doplnění klimatizací ! - montáž ...

Autobazar: - komisní prodej - autopůjčovna - výkup vozidel - autozastávárna - dovoz vozidel ze zahraničí.

Autobazar. Autoservis: - příprava a přistavení vozidel na STK a emise - osobní automobily - dodání náhradních dílů - nástřik podvozků.

Auto-moto-bazar. Prodej: -osobních automobilů -motocyklů -náhradních dílů Výkup: -havarovaná auta všech značek za hotové -staré motocykly.

Nejlevnější autopůjčovna v ČR, která působí převážně na území Prahy, Hradce Králové a Pardubic. Zabýváme se také nabídkou operativního leasingu.

Autoopravna, autoservis Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů).

Půjčovna: - osobní, dodávkové vozy - nákladní vleky - stavební mechanizace a nářadí.

Dovoz a prodej vozů na zakázku. Úpravy vozů dle vašich požadavků. Pronájmem luxusní limuzíny Lincoln Navigátor. Půjčky finanční hotovosti zástavou za vaše vozidlo. Zajišťujeme kompletní autopojištění a financování.

Autorizovaný prodejce a servis zn. CITROEN a SUBARU Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství. Servis, laserová geometrie, seřizování světel, brzdové centrum, kompletní pneuservis, příprava a zajištění STK, emise, čištění a servis klimatizací, ruční mytí.Klempírna, lakovna. Opravy vozů po havarii, smluvní servis většiny ...

Autoservis, autoopravna: -osobní automobily -frézování-hlavy motorů-ŠKODA, SEAT, VOLKSWAGEN, FORD, OPEL, FIAT -mechanické práce -diagnostika: -řídící jednotky-koncern VOLKSWAGEN -elektronika ABS, airbagy -generální opravy-převodovky, motory ŠKODA -příprava a zajištění STK.