Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Naše firma nabízí ve své provozovně v Šumperku především služby autorizovaného servisu automobilů zn. SUBARU. V rámci nabízených činností poskytujeme záruční i pozáruční servis vozů značky SUBARU, mechanické a karosářské práce, služby penuservisu, dále také přípravu a provedení STK a ME a další. Zajistíme také veškeré originální i neoriginální ...

Autorizovaný, značkový prodej osobní a dodávková vozidla, vozidlo, automobily PEUGEOT. Nové i ojeté vozy. Předváděcí jízdy. Leasing, pojištění. Servis a opravy vozidel Peugeot. Prodej náhradní díly, ND, příslušenství. Karosárna a lakovna, karosářské a lakýrnické práce. Výkup automobilů na protiúčet. Pneuservis-prodej, oprava ...

AUTOPETR s.r.o. vede valoobchod a velkoobchod: -autodoplňky -škoda díly -autokosmetika -alkoholtestery -mechanické zabezpečení vozidel -odpuzovače hlodavců -autoalarmy -autoradia Služby: -autoservis -autolakovna -pneuservis -geometrie -diagnostika -autopůjčovna -školení automechaniků

Služby: -autolakovna -autoservis. Maloobchod: -prodej barev.

Navštivte autorizovaný autosalon značek Peugeot a Ford v Havířově - Prostřední Suché nedaleko Orlové v okrese Karviná, kde si vyberete z nových i ojetých aut včetně vícemístných dodávek. Autosalon zajistí komplexní záruční a pozáruční servis. Provoz autopůjčovny.

Autosalon AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě a v Havířově se zaměřuje na autorizovaný prodej, servis a opravy vozů značek PEUGEOT, FORD a CITROËN včetně prodeje ojetých aut. V areálu firmy je zřízeno největší centrum užitkových vozů Peugeot Professional na severní Moravě. Dále provozují autopůjčovnu, autoškolu a ruční myčku vozidel.

Autoservis. Servis zaměřený na vozy Škoda, VW. Audi, Seat. Zkušebna brzd, tester tlumičů, zkušebna podvozků, geometrie, mytí vozů, čištění interiérů. Oprava i velkých skříňových vozů. Zapůjčení náhradního vozidla.

Služby: - krátkodobé i dlouhodobé zapůjčení vozidel - transfery na letiště, jednání

Prodej, servis: - automobily ŠKODA - náhradní díly, autodíly - odtahová služba - testovací jízdy - karosářské práce - lakýrnické práce - měření emisí, STK - záruční a pozáruční servis - leasing.

Jsme autorizovaný dealer značek Honda a Kia Motors. Zabýváme se prodejem a servisem osobních automobilů značek Kia a Honda, prodejem motocyklů a motorových strojů značky Honda. Milovníkům značky Honda můžeme nabídnout jak nové tak i použité vozy. Zakoupit u nás můžete modely Honda CR-V, Honda Civic 5D, Honda HR-V, Honda Jazz + Crosstar ...

Společnos Šerý AUTO se zaměřuje na opravu vozidel, výkup havarovaných vozidel, prodej náhradních dílů a prodej a půjčování automobilů.

Autocentrum. Autorizovaný prodej vozů ŠKODA a HYUNDAI. Odtahová služba NON-STOP: 604 607 603

Autopůjčovna, autodoprava, spedice. Provozuji autopůjčovnu, zabývám se autodopravou. Prodej a výkup europalet.

Moped Auto s.r.o. se zaměřuje na prodej, výkup a dovoz Moped Aut různých značek. Jedná se o čtyřkolky, jejichž hmotnost nesmí přesáhnout 350 kg pro řidiče od 15 let.

Autobazar, zprostředkování leasingu formou úvěrů, ojetých vozů a motocyklů.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - automobily, vozy, vozidla značek Jaguar, Land Rover, Range Rover. Prodej: - nové, ojeté vozy, vozidla, automobily Jaguar, Land Rover, Range Rover - náhradní díly, autodíly k těmto vozidlům.

Naše činnost: - zprostředkování obchodu a služeb - pronájem osobních vozidel - cestovní agentura

Autorizovaný prodejce vozidel ŠKODA. Prodej, nákup: -nové, ojeté vozy se zárukou -prodej za hotové, leasing -originální náhradní díly, příslušenství -pneu -pronájem - dlouhodobý a krátkodobý Služby: -mycí linka automatická, ruční mytí, venkovní včetně vysavače -pojištění vozidel -zaevidování vozidel -dovybavení vozů -kompletní ...

Autoservis, pneuservis. Nabídka pro firmy: - Pravidelná péče o vozový park - Výrazné množstevní slevy na materiál i práci - Pro stálé klienty první den zapůjčení náhradního auta zdarma - Certifikovaný autoservis i pro nová vozidla - kompletní pneuservis. - Lakování osobních i užitkových vozů a karosářské práce - Příprava vozu před ...

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - autopůjčovna - autobazar - prodej náhradních dílů

Profesionální závodní tým. Stavba, příprava: - závodních vozů. Kompletní zajišťování závodního programu pro klienty..

JS RACING z.s. se zajímá o závodní aktivity a společně s tímto provozují servis pro údržbu vozidel, ladění a stavbu závodních a tuningových aut.