Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Testování, měření, analýzy a kontroly -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a ...

Před rozhodnutím o úpadku Prodej: -osobní a užitkové automobily FORD, MAZDA, HYUNDAI -ojeté vozy -náhradní díly -autodoplňky -autopříslušenství. Specializovaný autoservis: -záruční a pozáruční opravy -originální díly -seřizování a diagnostika motoru - WDS -STK -elektromechanické, lakýrnické práce -opravy a výměna čelních skel ...

Prodej: -osobní a užitkové automobily FORD -autopůjčovna -ojeté vozy -velkoobchod-náhradní díly -autodoplňky -autopříslušenství -odtahová služba -skladové vozidla -asistenční služba -pojištění -likvidace pojistných událostí -prodloužená záruka -servis, oprava.

Pronájem, půjčovna: - osobní automobily, auta

Autobazar. Služby: -pojištění vozidel -výkup vozidel za hotové -úvěr - leasing -protiúčet -dovoz vozidel z EU na zakázku -prodej náhradních dílů (nové i použité).

Oprava: -karosérie Služby: -znalectví -odhady. -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava -odtahová služba-NON-STOP -opravy karoserií -znalectví-motorová vozidla.

Autoservis, autoopravna, autodílna, oprava. Autorizovaný Bosch Car Servis - Záruční a pozáruční opravy auto příslušenství Bosch Opravy vozidel: - osobní a dodávková vozidla, tranzity, teréní - při opravě možnost zapůjčení náhradního vozidla Diagnostika elektronických systémů ve vozidlech. Autoservis. Prodej náhradních ...

Prodej a servis vozů KIA. Prodej i servis KYMCO. Výroba a prodej nástaveb na nákladní a užitkové automobily: - nosiče kontejnerů - valníkové nástavby a přívěsy - pekařské skříně, - skříňové, chladírenské a mrazírenské nástavby - sklápěčky - odtahové nástavby - výstavní moduly. Dále prodej příslušenství: - chladící a mrazící ...

Prodej - autopříslušenství Autoelektrikářské práce Autoservis - výměna tlumičů, filtrů, brzd, ... - přestavba automobilů na LPG Pneuservis - opravy defektů kol - přezování a vyvážování pneumatik Mytí automobilů - čištění interiérů Asistenční služba

Autoservis - mechanické opravy - přípravy na STK včetně emisí Sportovní úpravy vozů ŠKODA

Autoservis, autoopravna. Pneuservis.

-Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb

Před rozhodnutím o úpadku. Autosalon, prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna: -automobily FORD -náhradní díly -autopříslušenství -servis mechanické, elektrické, karosářské, lakýrnické práce.

Prodej, autorizovaný dealer, velkoobchod, maloobchod, obchodní oddělení: Autoservis: -Skřivánčí 38, Jablonec nad Nisou, tel/fax.:483312281-2 -autorizovaný prodej-servis vozů značky hyundai -běžné opravy všech typů osobních a užitkových automobilů -pneuservis na osobních vozů, prodej pneu provádíme v rozsahu prací ...

Před rozhodnutím o úpadku. Autosalon, prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna: -automobily FORD, HYUNDAI -náhradní díly -ojeté vozy -možnost zkušební jízdy -autopříslušenství -servis mechanické, elektrické, karosářské, lakýrnické práce.

Autosalon, prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna: -automobily FORD -náhradní díly -autopříslušenství -servis mechanické, elektrické, karosářské, lakýrnické práce.

Půjčovna, autopůjčovna, pronájem: - motorová vozidla značek Audi, BMW, Hyundai, Škoda, Mercedes-Benz, Volkswagen - osobní automobily (vozy): - ekonomické, zdravá auta, manažerské, rodinné, automaty, sportovní, 4WD - minibusy.

Opravy silničních vozidel Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Ekonomické a organizační poradenství -Technicko-poradenská činnost v automobilovém průmyslu -Správa individuálních majetkových účastí právnických a ...

Výroba, úpravy: -osobní automobily TOYOTA. Seřizování a diagnostika osobních vozů. Měření emisí (zelená nálepka). Drobné opravy: -nákladní -osobní automobily. Mytí: -nákladní -osobní vozy. Nákladní doprava: -vozy T815 -AVIA -autojeřáby AD 080, 16, 20, 28 -návěs LIAZ 18 t.

Autosalon, prodej, leasing, servis, oprava, půjčovna: -automobily FORD, HYUNDAI -náhradní díly -ojeté vozy -možnost zkušební jízdy -autopříslušenství -servis mechanické, elektrické, karosářské, lakýrnické práce.