Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Autosalon vozů ŠKODA: - prodej nových vozů - servis - zapůjčení vozů - prodej ojetých vozů - mycí linka - geometrie - plnění a servis klimatizace - servis ostatních značek.

Společnost MillionSmile s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na prodej automobilů a náhradních dílů.

Pneuservis, autoservis: - brzdový systém - tlumiče - výfukový systém - klimatizace - čištění vozidel - výměna baterií.

Činnost - dovoz aut z EU - dovoz motocyklů z EU - čištění interiérů vozidel - prodej náhradních dílů na automobily a motocykly.

Jsme specialisté na vozy značky Porsche. Nabízíme služby nezávislého servisu Porsche. Provozujeme také bazar automobilů a náhradních dílu Porsche z druhé ruky. Využít můžete rovněž naši půjčovnu.

Jsme autopůjčovna v Praze zabývající se převážně pronájmem amerických vozů jak na krátkodobý, tak na dlouhodobý pronájem. V současné době máme největší výběr vozů Ford Mustang v Praze. Naším cílem je stát se největší autopůjčovnou amerických vozidel v České republice. Vyznáváme důvěryhodnost, otevřenost, spolehlivost, vstřícnost, dostupnost a ...

Společnost Q.S.A. nabízí komplexní portfolio v zajišťování kvality pro automobilový průmysl. Na trhu jsme více než 10 let. Portfolio služeb: - kontrola kvality, třídění a drobné opravy dílů - poradenství - engineering (pronájem profesionálů) - interim management - odborná školení z oblasti automotive

Autoservis. Pneuservis. Půjčovna - střešní boxy. Test tlumičů a brzd. Geometrie.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky. Rychloservis, autoservis.

Firma Model-Servis Berka, s.r.o. se sídlem v okrese Liberec má dlouholeté zkušenosti v oblasti kovoobrábění. Zabýváme se CNC soustružením, CNC frézováním, broušením, obráběním a výrobou a konstrukčním řešení přípravků. Své služby jsme schopni poskytnout jak tuzemským tak i zahraničním klientům. Kovoobrábění, práce: - obráběčské - CNC ...

Činnost: - autorizovaný prodej a servis vozů značky SEAT

Oficiální dovozce vozů a příslušenství značky Kia do České republiky.

AUTO DANTE - půjčovna obytných aut, karavanů, osobních automobilů - autopůjčovna - autobazar, prodej a výkup, opravy, servis.

Služby: - autovrakoviště - prodej náhradní díly na vozy Škoda - autoservis - autopůjčovna

Služby: - prodej náhradních dílů - vypůjčení střešních nosičů a boxů pro automobily - pneuservis, opravy aut

Autopůjčovna: - dodávkové vozy, dodávky - osobní automobily.

Nákup, dovoz, dražby - aut, motocyklů, čtyřkolek, lodí a stavebních strojů z USA, Kanady a EU. - americká auta.

Stavební firma: - výstavba rodinných a bytových domů, rekonstrukce, výkopové a zemní práce - autopůjčovna - realitní kancelář

Prodej: - baterie Servis: - nákladní vozy - osobní vozy -diagnostika motoru - emise. Pneuservis.

Prodej, autorizovaný servis, leasing: - vozidel značky ŠKODA, SEAT, VOLKSWAGEN (VW**) a AUDI. Další: - odtahová služba - půjčovna osobních automobilů - autodoplňky, příslušenství ŠKODA, SEAT - náhradní díly.

Zapůjčení: - náhradní automobily. Pomoc při dopravních nehodách, odtahová služba: - automobily.

Služby: - půjčovna luxusních aut včetně řidiče - kongresová doprava - transfery z/na letiště - svatební doprava