Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Prodej, servis: - prodej nových vozů TOYOTA - autorizovaný dealer vozů LADA - náhradní díly - autodoplňky - operativní i finanční leasing - prodej ojetých vozů. Oliva - Řecké speciality: - provozní doba: Po-Pá 9-18, So 9-12 - tel.: 731182822 - www.oliva-shop.cz - prodej: olivy, olivové oleje, sýry, těstoviny, jogurty, vína, ...

Služby: - autopůjčovna - osobní vozy, dodávky

Odborný autoservis a autoopravna: -výfuky, katalyzátory -brzdy, tlumiče, čepy, řízení -náhradní díly na všechny vozy -motorové oleje VALVOLINE -autokosmetika VALVOLINE -příprava vozů, zajištění STK* + emise -seřízení, geometrie -testování brzd na brzdových válcích.

Prodej - nová i ojetá vozidla. Služby - odtahová služba - provozování odstavné plochy.

Autorizovaný obchodní a servisní zastoupením RENAULT TRUCKS. Prodej: -nová a ojetá vozidla -nejrůznější provedení dle přání uživatele -návěsové a přívěsové soupravy, soupravy pro velkoobjemové přepravy -originální náhradní díly. Zajišťuje: -ověřování tachografů -emisní kontroly -mytí vozidel v mycí lince -servis návěsů a přívěsů ...

Autorizované obchodní zastoupení RENAULT TRUCKS. Prodej, opravy: - nákladní automobily RENAULT. Prodej nových i ojetých vozů. Kompletní servis a prodej náhradních dílů.

Nákup a prodej - osobní vozy Dodávka - přívěsy a návěsy Diagnostika elektroniky osobních vozů

Prodej: -vozy VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT, Škoda -osobní užitkové vozy na leasing -náhradní díly originální na VW, AUDI, SEAT -při koupi nového vozu protihodnotou starý. Výkup: -ojeté automobily. Servis, oprava: -VW, AUDI, SEAT, ŠKODA. Autobazar. Autopůjčovna. Mytí automobilů. Leasing VW, SEAT.

Autodíly. Prodej náhradních dílů na vozy Mercedes a Ford. Autoservis: -všechny typy vozů.

Činnost: - prodej nových i ojetých vozů značky Ford

Prodej, servis: - osobní automobily zn. Nissan.

Společnost EURO CAR Zlín je autorizovaný servis vozů VW, Škoda, Audi a prodejce vozů Volkswagen . Na prodej jsou nové i ojeté osobní, užitkové vozy VW. Zajišťujeme i přestavby užitkových vozů v souladu s podmínkami EU, splňují požadované homologace Ministerstva dopravy a spojů České republiky. Modely osobních aut - Up, Polo, Golf - ...

Služby: - autopůjčovna - osobní doprava - kurýrní služba - správa a údržba vozového parku

Služby: - autoservis - autopůjčovna - asistenční služba motoristům

Prodej: - nových i ojetých vozů Volkswagen pro region Havlíčkův Brod a okolí.

Autosalon CITROEN. Prodej, servis, oprava: - automobily CITROEN - bazar, ojeté vozy - náhradní díly

Prodej, oprava, servis: - osobní a terénní automobily Lada - náhradní díly, doplňky - dále nabízíme automobily značek: GAZ, PIAGGIO, ARO, UAZ, HONKER - skútry, motocykly, čtyřkolky, buggy. Služby: - autoservis - renovace a opravy veteránů - pneuservis

Prodej, dovoz nových i ojetých vozidel - osobní vozidla - automibily značek BMW, AUDI, ŠKODA, MERCEDES BENZ, LEXUS, TOYOTA.

Prodej, e-shop - teakový nábytek - zahradní nábytek - zahradní příslušenství. Prodej, půjčovna - obytná auta ROLLER TEAM. Prodejní sklad - adresa: Do mladého 1104, 370 06 České Budějovice-Stará Pohůrka.