Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Autosalon ŠKODA. Leasing. Prodej: - nové automobily, vozy ŠKODA - náhradní díly. Oprava, servis, autoservis, autoopravna: - osobní, užitková auta ŠKODA. Autobazar, výkup, prodej: - ojeté automobily - prověřování - lustrace původu vozidel. Servis Chevrolet.

Malobchod, velkoobchod, prodej: -veškeré stavební materiály. Autodoprava.

Autoservis - oprava, servis moptorových vozidel -pneuservis -půjčování vozík - přívěs.

Půjčení aut v zahraničí po celém světě - Amerika, Austrálie, Evropa, Asie. Žádné skryté poplatky, top služby a příslušenství, nový vozový park, servis 24/7.

Půjčovna, zapůjčení: - dodávkové vozy, dodávky - osobní automobily - mikrobusy.

Autoservis: - přestavby automobilů na plyn - montáž vstřikování plynu - servis, revize, montáž (LPG) - opravy plynového topení - opravy motorů, spojky, brzdy - klempířské práce - příprava na STK - seřízení světel a jiné - prodej vozidel všech značek i přestavěné na plyn - odtahová služba 24hod. - montáže multimediální ...

Autorizovaný prodej a servis vozů Citroën.

Autosalon Suzuki - prodej nových vozů značky Suzuki. Jsme autorizovaným prodejce vozů Suzuki. Nabízíme kompletní záruční a pozáruční servis vozů. Prodáváme a u servisních prací používáme výhradně originální díly Suzuki. Auto se prostě musí vyzkoušet - u nás jsou samozřejmostí testovací jízdy.

Pronájem sportovních vozů značek Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche a dalších. Přistavení vozidel kdekoli

Import, export: - nové, ojeté a předváděcí vozy všech značek v rámci EU. Distribuce: - technologie SSR, , systém pro opravu laku vozidel bez lakování

Půjčovna: -soutěžní vozidla Pořádání: -rallye soutěže

Služby: - zemní a výkopové práce - jeřábnické práce - nákladní autodoprava - zapůjčení drobné stavební mechanizace Autopůjčovna: - osobní i užitkové vozy.

Autorizovaný prodejce a servis vozů RENAULT, DACIA. Prodej, leasing, pojištění, asistenční služba: - osobní, užitkové automobily RENAULT, DACIA. - servis všech typů a značek - pneuservis - přestavby vozidel na LPG Prodej: - náhradní díly, - doplňky, příslušenství. Firma působí v oblastech Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm a Valašské ...

Autorizovaný dealer vozů Škoda. Prodej: - nové vozy - ojetá auta - náhradní díly - autodoplňky - autolaky - pneumatiky. .

Služby: - autopůjčovna - osobní a užitkové vozy - půjčovna přívěsné vozíky

- opravy a servis vozů všech značek - pneuservis - osmiprvková geometrie John Bean (pro vozy s rozvorem až 3, 6m) - diagnostika CLIP od společnosti Renault - klempírna a lakovna - odtahovka a pohotovostní služba - kompletní pojištění nových i starších vozů - smluvní partner Česká pojišťovna a.s., Uniqa a.s., Allianz pojišťovna, ...

Pronájem - limuzíny na svatby, promoce, firemní akce

Autorizovaný prodejce: -motocykly, skútry CAGIVA, DAELIM, HYOSUNG, DERBI -osobní a užitkové automobily DACIA-RENAULT Groupe.

Autoservis: - oprava osobní, užitkové vozidla.

Servis a dovoz luxusních vozů. Služby: - prodej luxusních aut - dovoz nových a předváděcích vozů - servis aut - ruční mytí.

V našem portfoliu najdete hned od počátku prodej a kompletní servis pro vozy Škoda a užitkové vozy Volkswagen. Dále nabídneme kompletní servis značek Volkswagen, Audi a Seat. Služby: - prodej osobních vozů Škoda - prodej a výkup ojetých a předváděcích vozů se zárukou Auto Plus, leasing, - financování a pojištění vozidel - prodej ...

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o., provozovna Porsche Brno. Autorizovaný prodejce a servis vozů Volkswagen, Škoda a Audi, servis Porsche.