Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Stavební činnost-generální dodavatel průmyslových, inženýrských a občanských staveb. Novostavby, rekonstrukce, modernizace domu a jeho částí, půdní vestavby i půdní nástavby, zámečnická výroba, výroba stavebních armatur, výroba betonu, zámkové mrazuvzdorné dlažby, stavební elektro práce (silnoproud, slaboproud), výroba a doprava hašeného vápna, ...

Prodej, servis, leasing: - automobily FORD a VOLVO. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky.

Autopůjčovna. Přeprava: -přepravy pro svatby, doprava na svatbu, svatební doprava, svatební cesty - okružní jízdy po ČR - pravidelné přepravy minibusem pracovníků pro firmy - individuální přepravy dle potřeby klienta - přepravu osob na hory, dovolenou, služební cesty, společenské akce - výlety turistů po památkách a zámcích (dle požadavků ...

Karosářské práce Servis - automobily Servis - automobily

Skladovanie Baliace činnosti Upratovacie práce Reklamná činnosť Vedenie účtovníctva Montáž sadrokartónov Vydavateľská činnosť Vydavateľská činnosť Prenájom motorových vozidiel Prenájom strojov a zariadení Maliarske a natieračské práce Požičiavanie DVD a videokaziet Prevádzka športových zariadení Prevádzkovanie lyžiarskych ...

Autorizovaný dealer: -značky FORD. Opravy, seřízení: -všech automobilů. Práce: -autokarosářské -autolakýrnické. Autobazar. Autosalon. Prodej, servis, leasing: -automobily. Služby: -měření emisí.

Autočalounictví: -šití-sedadla -oprava sedadel po havárii -dodatečná montáž-opěrky hlavy. Autoopravna, autoservis: -oprava zámky, autoelektrika -otevírání (otvírání) zablokované dveře osobních i nákladních automobilů -rozdělávání havarovaná auta pro opravu -montáž, dodání-střešní okna (okno) -montáž zadní opěrky na ...

Autokarosářské práce Autosklenářství Opravy - podvozky - brzdy Opravy - podvozky - brzdy

Dopravní služby, doprava: -spedice -autobusová, zájezdová, hromadná tel.: 494533737 -mezinárodní-nákladní doprava, autoprava. Pronájem osobních a lehkých dodávkových automobilů do 3, 5 tuny.

Prodej - fólie na kapoty i barevné Lepení - okenní fólie osobní a nákladní automobily Montáž a lepení - folie na změnu barvy (autofolie) Montáž a lepení - folie na změnu barvy (autofolie)

Povrchová úprava - kovy. Svařování.

Prodej automobilů značky Volkswagen, Audi, Seat, Škoda: -nové vozy -ojeté vozy -autorizovaný servis, 2 roky garance -náhradní díly -doplňky -příslušenství.

Autorizovaný prodej a servis -osobní a užitkové automobily VOLKSWAGEN (VW**) a PEUGEOT -originální náhradní díly a příslušenství VW** a PEUGEOT Služba: -odtahová-24hod. NON-STOP. Práce: -karosářské -lakýrnické. Měření: -emise zážehových (benzinových) a vznětových (naftových) motorů.

Služba: -o dtah aut - odtahová služba Silniční služba ÚAMK Prodej: - náhradní díly

Provozovna: -Černovické nábřeží 16, 618 00, Brno. Servis, oprava: -motorová vozidla, stavební stroje, autojeřáby a zvedací zařízení. Měření emisí a zajištění STK. Prodej: -náhradní díly TATRA, LIAZ, AVIA Certifikace ISO 9001:2001. Zámečnictví: -zakázková výroba.

Autoservis - vozy ŠKODA FAVORIT, ŠKODA FELICIA

Prodej: -ojeté automobily osobní a užitkové -náhradní díly na osobní a užitkové automobily -osobní a užitkové automobily. Dovoz: -ojeté automobily (osobní a užitkové).

Autobazar, bazar, výkup a prodej: -osobních a užitkových vozidel, osobní a užitkové automobily. Dovoz vozů na zakázku.

Opravy - motorová vozidla Chov a prodej - sladkovodní ryby Chov a prodej - drůbež Chovatelská stanice - štěňata COTON DE TULEAR

Datum zániku:26.09.2012 Maloobchod, prodej: -náhradní díly na automobily -autopříslušenství Škoda.

Elektronická diagnostika - automobily Opravy - dodávkové vozy Opravy - osobní automobilypřestavby na LPG - přípravy na STK, emise Zajištění - STK - emise

Půjčovna, autopůjčovna: - osobní vozy Škoda. Prodej, maloobchod: - přívěsy Agados včetně náhradních dílů.