Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Autobazarvýkup a prodej - ojeté automobily Příprava na STK Zajištění - STK

Autobazar Autorizovaný prodej - užitkové vozy FIAT Autorizovaný prodej - osobní vozy FIAT Autorizovaný servis - užitkové vozy FIAT Autorizovaný servis - osobní vozy FIAT

Prodej - náhradní díly Prodej - osobní automobily Přestavba osobní automobily na alternativní pohon PROPAN BUTANservis - osobní automobily

Prodej nových vozů Alfa Romeo, příslušenství, náhradní díly. Nabídka předváděcích modelů a autobazar.

Autopůjčovna. -pronájem a půjčování osobních automobilů Ubytovna Nowy. -nabídka ubytování s kapacitou 7 lůžek

Autorizovaný prodej automobilů DAEWOO: - prodej, leasing, servis, oprava - náhradní díly. Autoservis: - všechny druhy automobilů. Odtahová služba nonstop.

Obráběčství -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, sportovních potřeb a výrobků jemné mechaniky -Opravy motorových pil -Obchodní činnost koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě činností uvedených v příloze 1-3 zák. č. 455/91 Sb. Opravy silničních vozidel Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, ...

Úpravy - automobily pro tělesně postižené

Autorizovaný prodejce vozů CHEVROLET, - servis - prodej veškerých náhradních dílů na všechny vozy GM DAEWOO+CHEVROLET - montáž autodoplňků - příprava na STK Pobočky: Dobenínská 1992 Náchod - tel.: 491 426 410 Štemberkova 1658 Rychnov nad Kněžnou - tel.: 494 321 334 Volanovská 514 ...

Autoservis, autoopravna, oprava: - lakýrnické, karosářské práce - příprava a provedení STK, ME. Autobazar, prodej: - ojeté automobily - výkup vozů - nákup na protiúčet. Pneuservis. Odtahová služba. Autopůjčovna.

Stavební práce. Zámková dlažba. Autodoprava. Autopůjčovna.

Prodej nových i ojetých vozů se zárukou: -leasing, úvěr -splátky, výkup -servis a pneuservis (geometri, diagnostika Bosch, plnění klimatizací) -skútry -travní sekačky -čtyřkolky -možnost sjednání povinného pojištění.

Maloobchod, prodej, servis: - vozy Peugeot - obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů) - pomocné činnosti související s pojišťovnictvím a penzijním financováním

Výroba zámků a kování. Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů).

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba. Maolobchod, prodej: - autodíly a autodoplňky - skútry - ojetá vozidla. Prodejna, servis: Zahradní 13 593 01 Bystřice nad Pernštejnem

Pronájem - automobily všechna provedení - veteráni Pronájem - přívěsy - příslušenství Pronájem - motocykly.

Zprostředkování obchodu Činnost účetních poradců, vedení účetnictví Činnost podnikatelských, finančních a ekonomických poradců Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím Zemědělská výroba Provozovatel restaurace DANUP: -Rokycanova ulice, Hradec Králové -tel.: 495511026, 495511096.

Maloobchod, prodej: -automobily značky LADA -motocykly a skútry značky KAWASAKI, HUSQVARNA. Oprava: -všechna vozidla, automobily, motorová vozidla Ukončili činnost - 01/2013.

Klempířské práce Autoservis Pneuservis

Prodej, leasing, servis: - osobní a užitkové automobily FORD. Podnikatel ukončil činnost 02/2013. Nyní činnost provozuje pod jiným IČO: 29148537 - BOSPOR auto s.r.o.

Autopůjčovna JIMICAR vznikla v roce 1990 a patří mezi autopůjčovny, které vycházejí vstříc veřejnosti a firmám svými příznivými cenami. Vozidla si u nás rezervují občané ČR i klienti ze zahraničí.Našich služeb využívají známé firmy např. Eurotel CZ, Siemens s.r.o., Dálniční stavby, Strojimport a další. Autopůjčovna, půjčování osobních ...

Autorizovaný prodej a servis Škoda. Autosalon, prodej: -vozy Škoda Felicia, Forman, Favorit, Pick Up -náhradní díly, autopříslušenství.

Prodej vozů Škoda: - zprostředkování finančního a operativního leasingu a úvěru - sjednání pojistných smluv, ocenění ojetého vozu.