Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Služby: - krátkodobé a dlouhodobé výpůjčky automobilů - rezervace automobilů do zahraničí - plný operativní leasing - správa vozového parku - jednosměrné pronájmy - One Way - pronájmy zvláštní výbavy automobilů - asistenční služba - systém kreditních karet a voucherů - získávání frequent-flyer miles od let. společností .

Autopůjčovna: -osobní vozy. Klempířské práce. Lakýrnické práce. Opravy: -osobní a dodávkové automobily. Asistenční služby.

Autorizovaný dealer Renault, Dacia. Prodej, servis, leasing, náhradní díly na automobily Renault, Dacia. Prodej: -autodoplňky -ojeté automobily Renault a jiné -pneumatiky -oleje Total -výměny olejů. Příprava na STK, EMISE. Testy tlumičů a brzd. Půjčovna automobilů. Zapůjčení náhradního automobilu. Odtahová služba. Rychlý servis ...

Půjčovna automobilů: -možnost přistavení na adresu firmy, servisu, kanceláře, hotelu, letiště, domů -platba fakturou s 20-ti denní splatností, hotově, platební kartou VISA, AMEX, MC. Výbava všech vozidel: -standartní -autorádia se snímatelným panelem -centrální zamykání. -automobil předáváme čistý s nádrží paliva ...

Autorizovaný dealer: -osobní automobily ŠKODA, VW -osobní automobily SEAT -terénní a užitková vozidla Servis vozidel. Prodej, finanční a operativní leasing, úvěry, záruční a pozáruční servis opravy: -osobní automobily. Pojištění vozidel. Autopůjčovna. Prodejna-náhradní díly a příslušenství. Autobazar. Lakovna-speciální akrylátové ...

Autosalon,autoservis: -prodej vozy Škoda -kompletní servis -pneuservis -odtahová služba non stop -leasing ŠkoFIN -prodej ND** náhradní díly -měření emise -pojištění vozů -autopůjčovna -autobazar.

Prodej a servis vozů Škoda a zahradní techniky. Prodej a výkup ojetých vozů i na protiúčet.

Autosalon, autoservis: -prodej vozy Škoda -kompletní servis -odtahová služba non stop -leasing ŠKOFIN -prodej ND** náhradní díly -měření emise -pojištění vozů.

Pronájem: - americké automobily.

Profesionální přestavby a opravy vozů na LPG, CNG a DieselGAS. Provádění servisního nastavení a úkonů spojených s diagnostikou řidicích jednotek, servisu reduktorů a příslušenství, revize, optimalizací plynového systému, repase vstřikovačů, záručních i pozáručních oprav.

Autopůjčovna Půjčovna - nákladní přívěsy Skladování Nákladní doprava Osobní doprava

Pronájem vozů Ford Transit, autopůjčovna, rent a car: - klimatizované mikrobusy 8+1 - maxi dodávky - autobusy - užitkové vozy - možnost pronájmu s řidičem, zahrádky, držáky na kola, přistavení vozu po celé ČR, stěhování, taxi, autodoprava, přeprava nákladu do 1, 6 t.

Prodej, leasing, půjčky: - osobní, užitkové automobily Opel, Chevrolet - náhradní díly, autodíly, ND - příslušenství, doplňky, autodoplňky. Výkup: - automobily na protiúčet. Autoservis, autooprava, servis, oprava, montáž: - osobní a užitkové automobily Opel, Chevrolet /Daewoo - osobní vozy všech značek = snížená hodinová sazba - ...

Značkový prodejce Renault a značkový servis Renault a Dacia. Naše společnost nabízí ucelenou řadu osobních a užitkových vozů, široký výběr z originálního příslušenství a náhradních dílů, dále zajišťuje veškeré mechanické, diagnostické a klempířské práce včetně lakování vozidel. Pneuservis, laserová geometrie, odtahová služba, řešení ...

Autosalon. Maloobchod, prodej: - nová vozidla osobní, užitková, terénní i nákladní - náhradní díly. Autoservis: - karosářské a lakýrnické opravy. Myčka aut. Odtahová služba. Sídlo firmy: - Napajedla, Kvítkovická 583.

Služby: -prodej, nákup a výkup automobilů -čištění vozidel.

Autorizovaný prodej, leasing, servis, oprava: -osobní a užitkové vozy KIA* -náhradní díly -pneuservis -klempírna.

Autobazar, bazar. Prodej: - osobní a dodávkové automobily: - možnost koupě na protiúčet nebo na leasing. Výkup vozidel za hotové peníze. Dovoz ze zahraničí, import: - automobily, vozidla na objednávku.

Nabídka pronájmu osobních automobilů.

Autosalon, autorizovaný prodej: - osobní automobily, vozy - Fiat, Alfa Romeo. - užitkové automobily, vozy - Fiat Professional. Prodej: - náhradní díly Fiat - náhradní díly Alfa Romeo - náhradní díly Jeep. Servis vozů: - servis vozů Jeep - servis vozů Fiat - servis vozů Alfa Romeo. Služby: - asistenční služby - CIAOFIAT ...

Naše firma má dlouhodobě autorizované zastoupení italských vozů značky Fiat a Alfa Romeo a díky tomu Vám poskytujeme nejlepší a nejkvalitnější služby za co nejpřijatelnější ceny. Autosalon, autorizovaný prodej: - osobní automobily, vozy - Fiat, Alfa Romeo. - užitkové automobily, vozy - Fiat Professional. Prodej: - náhradní díly Fiat ...

Autoservis, autoopravna: -servis vozů SAAB a VOLVO -prodej nových i starších vozů -prodej nových i starších náhradních dílů -dovoz vozů ze zahraničí -mechanické, klempířské a autoelektrikářské práce.

Vše pro Vaše auto: - servis - prodej - koupě - ruční čištění vozidel - pneuservis - bezplatný internet.