Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Autorizovaný dealer a servis, autoopravna vozů BMW. Prodej: - nové i ojeté vozy BMW - náhradní díly - autodoplňky.

Mezinárodní autopůjčovna. Speciál ČR : - Výhodná denní sazba - Víkendová nabídka - Výhodná denní sazba od 64, 40 eur za den. Krátký výlet v novém vozidle AVIS? Nabízíme denní výhodnou sazbu např Opel Corsa již od 64, 40 eur za den. Cena obsahuje: - neomezený počet km - povinné ručení - dálniční známku - DPH.

Provozujeme limousine services a autopůjčovnu. Půjčujeme osobní vozy soukromým osobám a firmám.

Zprostředkovávání a dovoz - náhradní díly z USA Autopůjčovna Autolakýrnické práce Autoservis Pneuservis Sprostředkovávání a dovoz - náhradní díly z USA

Autorizovaný dealer a servis BMW: - nové vozy - ojeté vozy - motorky - premium selection - prodej originálních dílů a příslušenství BMW Záruční prohlídky a opravy vozů BMW: - kompletni diagnostika motoru a vozidla Pobočka: Praha Prosek Za Klíčovem 1 Praha 9, 19000 tel:241090110

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...

Celosvětová autopůjčovna. Zprostředkování - zapůjčení, pronájem: - automobilů, vozidel v zahraničí - osobní a lehké dodávkové automobily do 3, 5 tuny.

Autoservis. Pneuservis. Tuning. Opravy, servis: - osobní, dodávkové automobily, vozidla. Autodoprava do 3, 5 t - vozy Ford Tranzit a Fiat Ducato. Sídlo firmy: - Na Kopci 31, Otice.

Půjčovna: - vozidla. Přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní - zboží - osob. Stěhovací služby.

Pronájem vozidel. Naše společnost se specializuje na poskytování služeb v oblasti pronájmů vozidel, a to včetně všech souvisejících záležitostí jako např.: - zajištění servisních prací - speciálních úprav vozidel – např. pro převoz či možnost řízení vozidel tělesně handicapovanými, kompletního pojištění či poradenství. Jedná se tedy ...

Autorizovaný dealer a servis vozů Hyundai, servis vozů všech značek, pneuservis.

Autorizovaný dealer a servis vozů Hyundai, servis vozů všech značek, pneuservis: - diagnostika - příprava vozů na STK - geometrie - čištění klimatizací.

Autoopravna: -měření emisí BOSCH benzin-diesel -úplná diagnostika a opravy vstřikování BOSCH benzin-diesel -seřízení motorů - spotřeby -prodej náhradních dílů: filtry palivové i vzduchové, trysky, rozvodové řemeny, selenoidy, žhavící a zapalovací svíčky, atd. Obchodní činnost. Stavba strojů s mechanickým pohonem. Zámečnictví.

Prodej - náhradní díly na osobní automobily MITSUBISHI, SSANGYONG Autorizovaný prodej - osobní automobily MITSUBISHI, SSANGYONG Autoklempířské práce Autolakýrnické práce Autorizovaný servis - osobní automobily MITSUBISHI, SSANGYONG

Autopůjčovna - osobní automobily - užitkové automobily - mikrobusy - minivan - auta s řidičem

Prodej - náhradní díly Prodej - automobily Čištění - interiéry automobilů Odtah - automobily Dovoz - automobily

Prodej nových osobních a užitkových vozů Peugeot. Naše služby pro Vás: -otevřeno 7 dní v týdnu.

Autoškola: - výuka, výcvik řidičů - skupiny řidičských oprávnění (A, B, C, D, E, T) - školení řidičů včetně přezkoušení, profesní osvědčení. Učebny: - Ostrava, Smetanovo nám. 2 - Paskov, Obecní úřad - Frýdek-Místek, Palackého 128 - Vratimov, Kulturní dům. Autopůjčovna: - krátkodobý, dlouhodobý pronájem vozidel. Likvidace ...

Opravy a servis - osobní vozy ŠKODA Pneuservisní práce

Služby: - financování aut - pojištění vozidel - dovoz automobilů z EU.

Přeprava osob po ČR a celé EU: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob - pro VIP klientelu limuzíny určené pro dopravu: svatby, promoční akce, kulturní a sportovní události.

Autopůjčovna: - dlouhodobý pronájem - krátkodobý pronájem - náhradní vozidla v případě autohavárie - gps sledování vozidel - osobní automobily - malé dodávkové vozy - skútry - motorky. Leasing motorových vozidel: - nová i ojetá.

Půjčovna - osobní automobily - přívěsné vozíky.

Autoservis, oprava: - karoserií - mechanické opravy - STK - lakýrnické práce - laserová geometrie.