Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Opravy - nákladní vozidla Opravy - osobní vozidla Vnitrostátní nákladní doprava - přeprava písku - MAN (třístranný sklápěč 4t) - TATRA (kontejner 10t)

Autopůjčovna - automobily MERCEDES VIANO - dlouhodobé i krátkodobé půjčování Půjčovna - přívěsné vozíky AGADOS

Prodej - automobilová chemie Výroba - prototypy motorových vozidel Průmyslový design

Náhradní díly. Autoservis, autoopravna: -výměna brzdových destiček -výměna výfuků -výměna oleje a filtru -výměna tlumičů pérování -rychlosevis.

Úpravy a opravy automobilů pro tělesně postižené. Autoškola pro tělesně postižené.

Prodej, maloobchod: - automobily značek Nissan, Hyundai a Mitsubishi

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Servis, nákup, prodej a zprostředkování: - veškerý servis na vozy Mercedes - příprava a zajištění STK - prodej a výkup ojetých vozů - zajištění prodeje nových vozů.

Prodej a servis vozů Mercedes Benz a dalších značek.

Prodej, servis a pronájem vozů značek Chrysler, Jeep a Mercedes.

Specializovaný prodejce vozů Mercedes Benz

Autoservis značek Škoda, VW, AUDI a jiné, skloservis, prodej použitých i nových náhradních dílů, ND. Práce, příprava a provedení STK vozů: -karosářské -autoklempířské, autoklempírna -autolakýrnické, autolakovna, lakovna -autoelektrikářské -mechanické -motorářské -diagnostika automobilů -sbíhavost kol -montáž tažných (závěsných) ...

Prodej - užitkové automobily Prodej - osobní a terénní automobily

Prodej - odtahové vozy Autopůjčovna - osobní vozy Odtahová služba - asistenční služba Monitorování pohybu vozidel

Specializace na vozy Škoda. Prodej vozy Škoda, Favorit, Forman. Autobazar - t.č. 377322555 Pneuservis -t.č. 774345554 .

Autorizovaný prodej a servis pro značku MERCEDES-BENZ. Prodej: -osobní automobily, LKW, užitkové, BUS -náhradní díly. Servis: -osobní automobily -užitkové, nákladní vozidla, autobusy -ruční mytí automobilů.

Autorizovaný prodej vozidel. Autorizovaný servis vozidel. Prodej náhradní díly. Autopůjčovna. Autoservis. Pneuservis. Ruční mytí. Řešení škodných událostí od A do Z. Výměna čelních skel z pojištění zdarma.

Služby -autoservis. Prodej: -pneumatiky -motorové oleje -Castrol, Mobil -náhradní díly -autosklo -výfuky. Půjčovna: -automobilů -přívěsů. Obchodní zastoupení Triglav pojišťovna, a.s.

Autosalon. Výhradní zastoupení pro vozy BMW, MINI, ALPINA pro Západní Čechy. Prodej: -nové i ojeté vozy -náhradní díly, autodoplňky -pneumatiky PIRELLI, DUNLOP. Záruční a pozáruční servis.

Prodej: - náhradní díly na vozy ŠKODA a na ŠKODA 1203 veterán - náhradní díly na veškeré osobní vozy - náhradní díly na osobní vozy všech továrních značek - autodoplňky - autokosmetika. Autoservis: - příprava na STK - plnění hydrauliky u osobních vozů CITROËN - montáž tažných zařízení a jejich certifikace ...

Autobazar s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Opravy silničních vozidel a zprostředkování služeb v dopravě. Zapůjčení vozidla. Prodej: -akumulátory pro osobní, dodávkové a nákladní automobily -protektorované pneumatiky -PB lahve.

Pronájem: - vozy MERCEDES BENZ třídy E s řidičem Osobní přeprava: - osobní automobily - minibusy.

AUTOSALON - Autorizovaný dealer CITROEN, osobní a užitkové automobily, servis, prodej, leasing, montáž doplňků, půjčovna automobilů, autopůjčovna.

Zabýváme se pronájmem a prodejem luxusních vozidel značek AUDI, BMW, MERCEDES, PORSCHE. Zároveň vykupujeme vaše vozidla v hotovosti a v leasingu.