Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Autorizovaný dealer Land Rover. Prodej: - nové terénní automobily (OFF ROAD, SUV) - ojeté vozy (bazar) - značkové náhradní díly a doplňky Rover, Land-Rover (Freelander, Defender, Discovery, Range Rover), MG. Značkový servis. Zákaznické služby: - záruční i pozáruční servis - pravidelné kontroly vozidel - pneuservis. Karosárna. ...

Provoz autopůjčovny. Půjčování automobilů, mikrobusů, kabrioletů a skútrů.

Autobazar Praha: - 100 vozů na výběr v krytém autobazaru - výkup za hotové - leasing - komisní prodej. Autoservis: -diagnostiky -klimatizace -brzdy, výfuky, náplně.... -geometrie Pneuservis Autopůjčovna Autopojištění Odtahová služba Likvidace PÚ

Autopůjčovna Praha GO je renomovaná půjčovna aut a půjčovna dodávek známá svým kvalitním servisem, službami a především přátelskou atmosférou. Díky nízkým cenám za pronájem automobilu v Autopůjčovna GO, ji může dovolit půjčit automobil skutečně každý. V Autopůjčovna Praha GO najdete auto pro jakoukoli příležitost - od auta vhodného pro dovolenou ...

Mezinárodní autopůjčovna nabízí krátkodobé i dlouhodobé pronájmy osobních vozidel, minibusů, SUV a dodávek. Zajišťujeme pronájmy automobilů v ČR i do zahraničí, rezervace přes internet.

Autobazar, prodej-nákup.Pujčujeme osobní i dodavkové auta.Výkup veškerých vozu.

Služby: -autoservis Půjčovna, pronájem: -automobily.

Autorizovaný prodej, servis, leasing: -automobily ŠKODA -automobily VOLKSWAGEN -automobily SEAT.

Pronájem osobních a užitkových vozů Škoda Fabia Škoda Fabia combi Škoda Octavia Škoda Octavia combi Škoda Octavia automat

Prodej, servis, leasig: -automobily Škoda a Volkswagen -užitková vozidla VW -náhradní díly. Služby: -lakovna -karosárna.

Autoservis. Práce: -automechanické -menší karosářské -příprava a zajištění vozů na STK -olejový servis.

Autoservis: -pneuservis -náhradní díly na všechny typy automobilů do 24 hodin -diagnostika motorů -při opravách automobilů je možnost zapůjčení automobilu -montáž tažných zařízení (koupě včetně montáže např. OCTAVIA 3800 Kč). Půjčovna: -osobní automobily.

Autobazar. Prodej ojetých automobilů.

AUTOSALON, autoservis. Autorizovaný prodejce, dealer: -osobní automobily KIA, Chrysler, Jeep, Doodge, YAMAHA -pneumatiky. Prodej příslušenství, náhradní díly. PREMIO - značkový pneuservis, eshop, e-shop. Služby: -prodej protiúčtem -finanční leasing -úvěrové financování -pojištění vozidel -přihlašování nových vozidel na DI.

Půjčování osobních, dodávkových a obytných vozidel, karavany, přívěsy a podvalníky

Autopůjčovna. Autoservis: - opravy osobních automobilů - výměna čelních skel. Pneuservis. Ruční mytí vozidel.

Servis Opel a Chevrolet, Mandant ACR auto a.s. - autorizovaný prodej a servis zančky Ford, Mandant Porsche České Budějovice - prodej značky VW, kompletní diagnostika, pneu servis, náhradní díly, laserová geometrie, lakovna, klempírna.

Autorizovaný prodej vozů DAIHATSU, SUBARU, MITSUBISTI. Provádí: - záruční servis - kompletní opravy aut - příprava a zajištění na STK - autorizovaný servis DAIHATSU, SUBARU, MITSUBISTI - klempířské a lakýrnické práce . Prodej: - náhradní díly - motorové oleje MOBIL. Odtahová služba.

Prodej nových, ojetých a havarovaných vozů z USA. Dovoz i na objednávku. Autopůjčovna.

Autoservis nabízející opravy všech značek, likvidace pojistných událostí. Nabízíme služby klempírny, lakovny a pneuservisu. Provoz autopůjčovny, odtahové a asistenční služby. Dovoz ojetých automobilů ze zahraničí včetně zajištění leasingu. Služby: - autoservis - autopůjčovna - odtahová služba - asistenční služba - ...

Nabízíme pronájem vozů. Možnost transferů do známých lokalit ČR. .

Prodej, autorizovaný dealer: -automobily ŠKODA -náhradní díly a příslušenství -nákup i prodej ojetých vozidel Opravy: -osobních automobilů -elektrických instalací a zařízení. Práce: -karosářské -klempířské. Prodej, montáž: -zabezpečení a ochrana vozidel. Půjčovna: -osobní automobily. Odtahová služba.

Prodej, servis, leasing: -automobily FIAT, JEEP, LANCIA, ALFA ROMEO Auto Future s.r.o. IVECO Okružní ulice 646 370 01 České Budějovice Tel: +420 386 460 902 Fax: +420 386 105 029 Iveco@auto-future.cz

Naše firma zajišťuje operativní leasing, autopůjčovnu, asistenční služby při nehodě, autoservis a pomoc při vyřízení pojistných událostí.