Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Autoopravna, autooprava, autoservis: -prodej, servis, opravy motorových strojů, stroje zn. Honda -testy a opravy vozů, vozidel, automobilů -programování řídicích jednotek, zvýšení jejich výkonu až o 65KW -zvýšení kroutícího momentu a snížení spotřeby až o 1l na 100km. Testy, opravy elektroniky vozů značek: -Škoda, ...

Půjčujeme obytné automobily. Možnost využít obytné vozy po celý rok.

Prodej, servis, leasing: -automobily -osobní, nákladní -čtyřkolky -vozidla, předváděcí, nová, ojetá -užitkové vozy -auta -RENAULT -IVECO -VW, VOLKSWAGEN -TOUAREG, AUDI -nákladní automobily (sklápěčky) -MAN -valníkové a skříňové nástavby -NISAN -obytné automobily -lodě -veterány. Přístup do centálního Evropského ...

Autopůjčovna MAXIAUTO s.r.o. Půjčujeme, pronajímáme: - dodávky - mikrobusy - užitkové vozy - stěhovací vozidla - chladírenské vozy - osobní vozy. Autopůjčovna je doplňována průběžně novými modely.

Autobazar - obchod s motorovými vozidly všeho druhu. - komisní prodej a poradenskou činnost. Možnost prodeje vozů na protiúčet i leasing.

Prodej: -autodíly-autodoplňky: -autohifi PANASONIC -autopotahy, autokoberce -autolékárničky -autobaterie BANNER, AKUMA -oleje MOGUL, SHELL -tažná zařízení a příslušenství -spojlery (spoilery) všeho druhu Služby: -pneuservis -autoservis. Pobočka: Žižkova 61/37 683 23 Ivanovice na Hané tel.: +420 517 363 453

Autorizovaný prodejce vozů ŠKODA. Autoservis: -záruční a pozáruční servis ŠKODA -pneuservis-všechny druhy vozidel -práce-klempířské, lakování -měření emisí -příprava a provádění STK -rychlé výměny olejů -elektroservis -montáž: -doplňky a příslušenství. Autosalon: -prodej nové vozy ŠKODA: -za hotové -leasing ...

Prodej a opravy pneumatik a ocelovách disků. Provádění servisu osobních a dodávkových vozidel..

Autobazar: - prodej vozidel - výkup vozidel - komisní prodej - dovoz vozidel na zakázku - autoservis - STK, emise.

Autorizovaný prodej, servis: -automobilů, motocyklů zn. HONDA. Autobazar.

Autoopravna, autoservis. Servis, oprava: -veškeré značky automobilů.

Autoopravna, autoservis. Oprava, servis: -automobily.

Autoopravna, autoservis: -osobní, nákladní vozy. Zprostředkování: -náhradní díly na česká i zahraniční vozidla.

Autoopravna, specializovaný servis, oprava: -mechanické práce -originální diagnostika -opravy hydraulické soustavy -generální opravy motorů, GO -karosářské, lakýrnické práce -příprava, provedení STK -montáž Hands-Free sady, autorádia.

Prodej, opravy, servis: - ostatní motorová vozidla - díly pro pluhy - díly rotačních žacích lišt - renovované agregáty pro traktory - motorové části strojů - agregáty vzduchových brzd - drobné stavební stroje.

Pneuservis. Čištění vozidel: - interiér - exteriér. Drobné opravy vozů: -rychloservis.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní automobily -klimatizace -autodiagnostika.

Služby: -autoservis. Prodej: -osobní automobily.

Autorizovaný prodejce, servis: -automobily HONDA -automobily MAZDA -automobily DAF.

Autobazar: - dovoz vozidel - zastavárna - výkup za hotové - prodej protiúčtem - odtah

Zastavárna, výkup, prodej: -televizory -elektronika -mobily -automobily