Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Společnost patří mezi vedoucí automobilové společnosti v Evropě a dominuje svým postavením na automobilovém trhu.

Autobazar: - výkup - prodej - leasing - spotřebitelský úvěr - kompletní pojištění vozu.

Vrakoviště Pneuservis Odtah - prodej nových a použitých dílů Ford - výkup pojízdných či havarovaných vozů Ford - prodej osobních automobilů

Autopůjčovna: - pronájem automobilů Doprava: - nákladní

Autoservis. Autoopravna. Oprava, servis: -automobily

Služby: -pneuservis BARUM, KLEBER, KORMORAN -prodej autodílů -autodoprava -výměna oleje u všech automobilů -výměna výfuků do 24hod. -autopůjčovna -výhodné sazby při opravě auta klienta.

Výroba, prodej, servis a leasing: -nákladní přívěsy -autopřívěsy do 3, 5t -přísluženství Al-KO-KOBER, KNOTT -leasing ojetých vozů -prodej nákladních a užitkových vozidel.

Prodej: osobní vozy HYUNDAI - Atos, Accent, Elantra, Sonata, XG, velkoprostorové vozy MPV, Matrix, Santa Fé, Trajet, Teraccan, užitkové vozy H-I v provedení-dodávka, valník, truck, bus. Zprostředkujeme pojištění vozidel u ČP lesing a Allianz. Prodáváme náhradní díly a provádíme opravy vozidel.

Půjčovny limuzín a luxusních automobilů Pronájem, půjčovna: - zrenovované autoveterány s řidičem.

Autoservis. Auto Pašek: -poskytujeme komplexní služby v autoopravárenství -autorizovaný servis TATRA -prodej nových vozidel a originálních náhradních dílů TATRA -lakování aut (osobní i nákladní) -karosářské práce -ověřování tachografů -měření emisí, STK -certifikát ISO9001. MARPA: -provádíme veškeré technické kontroly ...

Prodej vozidel značky Daewoo a skútrů značky Peugeot, Piaggio

ADUSUM - servis a prodej vozů VOLVO a SAAB. Náhradní díly - nové i použité. BSR - PPC Tuning System.

Autorizovaný partner značky Ford. (Ka, Fiesta, Fusion, Focus, C-Max, Mondeo, Kuga, S-Max, Galaxy, Transit, Connect) Nový Ranger ! Přijímáme objednávky na nový Ford B-max! - prodej nových osobních vozů Ford - prodej náhradních dílů - asistenční služba - financování a pojištění vozidel - prodloužená záruka - náhradní díly - ...

Prodej, maloobchod: -automobily Ford -osobní vozy -užitkové vozy -nové vozy ON-LINE -vozy s odpočtem DPH -financování a leasing -finanční leasing -operativní leasing. Služby a servis: -odtahová služba -zkušební jízda -klempírna a lakovna -zapůjčení vozidel -mycí linka -Ford Protect -Ford Assistance ...

Náhradní díly : -nákup a prodej -na všechny typy vozidel formou objednávky do 3 dnů. Autoopravna vozů ŠKODA. Prodej a výměna olejů SHELL. Autopůjčovna: -osobní automobily.

Autodoprava: -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -expresní doprava -přeprava osob. Půjčovna automobilů: -osobní automobily -užitková vozidla.

Autorizovaný prodej vozů Mercedes-Benz, osobních, užitkových i nákladních automobilů, nových i ojetých. Nabídka záručního i pozáručního servisu. Prodej originálních náhradních dílů, příslušenství a doplňků k automobilům Mercedes-Benz.

Autopůjčovna, půjčovna, pronájem: - pronájem osobních automobilů - zvýhodněné ceny víkend a dlouhodobé pronájmy - rent a car. Zprostředkování: - hypoteční úvěry, půjčky, finanční produkty.

Autorizovaný prodejce vozidel Citroën a Ford. Autosalon. Prodej, leasing, úvěr, pojištění (havarijní, zákonné): -automobily Citroën (Citroen), Ford -náhradní díly -příslušenství, doplňky -autorádia SONY, PANASONIC -zabezpečovací zařízení automobilů -pneumatiky. Autoservis, oprava: -Citroen, Ford, Mitsubishi a Peugeot ...

Autobazar, bazar, prodej i na splátky, leasing, výkup: -ojeté automobily (vozidla). Zprostředkování, zajištění: -STK, emise -evidenční kontroly -odhlášení a přihlášení vozidla v registru vozidel městského úřadu -prodej - autodíly.