Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Prodej, servis: -automobily.

Obchod s motorovými vozidly. Oprava a údržba motorových vozidel. Obchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla.

Prodej, oprava, servis, náhradní díly. Auta: -SUBARU, SSANGYONG, PIAGGIO, LANDROVER, ROVER, MG, SANTANA. Prodej automobilů-tel.:596115073. Servis-tel.:595136122. Prodej náhradních dílů-tel.:596115082.

Autorizovaný prodejce vozů Honda, široký výběr nových a předváděcích vozů, leasing a splátkový prodej, záruční a pozáruční servis.

Půjčovna aut (autopůjčovna): -auta -karavany -přívěsy. Autoopravna, autoservis.

Oprava, servis Ostrava: - auto, automobily.

RENAULT smluvní partner. Firma nabízí: -prodej osobních a užitkových vozů RENAULT i na leasing -záruční a pozáruční servis -prodej náhradních dílů a autodoplňků. Autobazar: -výkup vozů na protiúčet všech značek. Odtahová služba NONSTOP. RENAULT assistance 0800-161220. Měření emisí.

Služby: -autobazar. Výkup, prodej: -ojeté automobily.

Autosalon. Autorizovaný dealer vozů VolksWagen, Audi.

Kompletní servis vozů Mazda, nákup a prodej nových a hlavně použitých náhradních dílů. Prodej zánovních vozů Mazda se zárukou 1 rok a výkup.

AUTO BMW HAŠEK, autosalón, kde si můžete vybrat ze široké nabídky ojetých vozů BMW.

Autorizovaný dealer značky Citroën dodává nové vozy, originální náhradní díly a doplňky, předváděcí vozy. Citroën Leasing. Pro všechny značky aut nabízí servis, autoklempířství, emise, STK, opravy elektro, čelních skel.

Autopůjčovna. Půjčovna automobilů: -osobní automobily -mikrobusy -tuzemské i zahraniční.

Služby: -autobazar. Maloobchod, prodej: -ojeté automobily.

Autoservis, autoopravna, odtahová služba

Půjčovna a prodej aut a elektromobilů v lokalitě Praha – Karlín. Vozový park, kde najdete podzemní garáže a veškerý servis pro Vaše auto.

Autopůjčovna: pouze pro firmy a podnikatele: - autoservis - mytí vozidel - vozový park - přeprava osob.

Autosalón. Prodej, leasing: -autorizovaný dealer osobních automobilů značky ŠKODA AUTO, a.s. Autoservis, autoopravna, servis: -pneuservis -karosárna -vlastní STK -emise -ekologická likvidace aut, automobilů -geometrie mechanické opravy -autoelektrikářské práce -karosárna a autolakovna. Autobazar: -prodej i na ...

Půjčovna osobních a užitkových automobilů.

Autobazar, prodej: - ojeté automobily, auta, vozy. Autodoprava: - nákladní silniční doprava mezinárodní, expresní NON-STOP autodoprava Evropa dodávkovými vozidly (dodávky, pick-up). Spedice, spediční služby, celní poradenství.