Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Dealer ŠKODA, ŠKOFIN. Prodej, leasing, servis: - osobní a užitkové vozy ŠKODA Citigo, Fabia, Octavia Tour a Octavia, Roomster, Yeti, Superb. Nákup a prodej ojetých vozů. Prodej na protiúčet. Prodej: - náhradní díly, autodoplňky-originální příslušenství ŠKODA. - centrální zamykání, alarmy, imobilizéry - střešní okna - autorádia, ...

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní, užitkové automobily.

Půjčovna, autopůjčovna, služby: -přeprava osob -odtahy vozidel po celé ČR i zemích EU možnost zapůjčení vozu i s řidičem -servis a údržba v ceně -v případě poruchy či havárie náhradní vůz do 24 hodin -pojištění vozidel v Evropě a v České republice -zákonné i havarijní pojištění vozidla individuální přístup k ...

Autoservis, pneuservis, rychloservis, rychloautoservis TRUCKŮ. Autoopravna, oprava, servis: -automobily všech značek: -osobní, dodávkové (dodávky), nákladní, autobusy, kamiony, zemědělské a stavební stroje

Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Peugot, Toyota - prodej, leasing, protiúčet Autobazar - prodej, výkup, leasing, protiúčet Servis - nonstop Service Mobil - nonstop odtahová služba Záruční opravy Pozáruční servis vozů Peugot, Toyota - měření a seřizování geometrie - test tlumičů - měření emisí - montáž doplňků a zabezpečovacích ...

Autobazar, výkup, prodej: - osobní ojeté automobily, vozy. Půčovna: - auta. Autoservis, autoopravna. Příprava vozidel na STK a provedení STK. Prodej náhradních dílů. Odtahová služba.

Autoservis. Příprava vozů na STK.

Autorizovaný dealer FIAT, autosalon, autoservis, autoopravna. Prodej: - automobily FIAT - náhradní díly.

Prodej: - automobily zn. LADA - automobily zn. UAZ.

Autopůjčovna - vozy Škoda. - ŠKODA FAVORIT - ŠKODA FORMAN - ŠKODA FELICIA - ŠKODA FELICIA COMBI - ŠKODA FELICIA PICK-UP - ŠKODA FABIA - ŠKODA FABIA COMBI - ŠKODA OCTAVIA - NONSTOP SLUŽBA - pojištění a kilometry v ceně - možnost přistavení vozidla - dálniční známka.

Činnost: - údržba a provoz vozů - správa vozových parků - likvidace pojistných událostí - prodej autodílů - autopůjčovna. Údržba a provoz vozů: - pravidelné servisní prohlídky - diagnostika vozidel - pneuservis (možnost uskladnění pneumatik) - lakýrnické práce - klempířské práce - montáž autodoplňků.

Půjčovna automobilů: - zahraniční osobní a dodávková vozidla - prodej autodoplňků - brzdové destičky, filtry.

Služby: - komplexní řešení správy vozového parku - vedení elektronické knihy jízd - monitoring pohybu vozidel on-line. Car – Monitor CZ, s.r.o poskytuje služby v oboru od roku 2007. Našim posláním je zejména poskytování služeb v oblasti sledování provozu vozidel, jejich zabezpečení a elektronické knihy jízd. K realizaci služeb používáme ...

Koncesionář. Prodej: - automobily SHUANGHUAN CEO.

Autopůjčovna: -vozidla Škoda Fabia, Fabia Combi a Octavia Operativní leasing.

AUTOMONT ZLÍN - DAEWOO. Prodej, na splátky, leasing, pojištění: -nové a ojeté vozy DAEWOO, CHEVROLET -originál náhradní díly, příslušenství. Servis, oprava: -zajištění STK a ME (emise). Provádění: -CEBIA-ECR.

- účetnictví - zastavárna - výkup nemovitostí - výkup osobních automobilů - realitní činnost

Autoservis: - oprava osobních automobilů - příprava vozidel na technickou kontrolu - geometrie náprav.

Autoporadenství: - vyhledávání vhodného vozu - ověření roku výroby - diagnostika řídící jednotky - jednání s autobazarem - kontrola stavu vozidla. Autoškola.

Autopůjčovna, půjčovna. Osobní vozy Škoda: - Octavia, Octavia Combi - Fabia, Fabia Combi NONSTOP provoz.