Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Autopůjčovna. Půjčíme Vám dodávku, pick-up, mikrobus, osobní vůz.

Nabízíme Vám okamžité dodání nových vozů Škoda v modelových řadách FABIA, FABIA COMBI, FABIA SEDAN, Nová OCTAVIA, Nová OCTAVIA COMBI a SUPERB. V rámci našich služeb dodáváme též automobily značky Volkswagen, Audi, Seat, Ford, BMW, Opel a Nissan. Velmi výhodný leasing s možností až 3-letého pojištění zdarma a prodej vozů na protiúčet jsou u nás ...

Pomoc motoristům. Dopravní informace - 1240.

Služby, pomoc pro motoristy v nouzi: -havarijní služba nonstop. Tísňová linka - 1230.

Asistence při dopravní nehodě - odtahová služba z místa nehody ZDARMA do našeho smluvního servisu - kompletní vyřízení pojistné události včetně pojišťovny - ZDARMA náhradní vozidlo po dobu opravy - při dopravní nehodě / pouze poškozený účastník DN / neúčtujeme kilometrovné - autopůjčovna všech tříd, včetně dodávek - pevný paušál bez ...

Diagnostika aut. Autodiagnostika OBD-II - EOBD. Autodiagnostika osciloskopem. Prodej zboží zabývající se autodiagnostikou, servisních kabelů a nutných zařízení pro autoservisy: - autoklíče - xenony - osciloskopy - úprava a tuning aut. - antiradarové systémy. - navijáky.

Autoservis. Diagnostika vozidel. Geometrie náprav osobních a užitkových automobilů. Klimatizace. Pneuservis. Prodej, internetový obchod, e-shop: - autodíly, náhradní díly.

Naše služby: - autosevis - pneuservis - lakovna - odtahová služba.

Autorizovaný prodejce vozů Volvo, Mazda, Ford, Nissan, Opel, Hyundai a Mitsubishi.

Služby: -odtahová služba non stop -dovoz vozidel na objednávku -přeprava vozidel v ramci EU -zajištění veškerých formalit při dovozu vozidla ze zahraničí -drobné opravy automobilů.

Autopůjčovna Praha AutoCar působí na českém trhu již od roku 1992 a právě proto Vám nabízí špičkové služby za rozumné ceny.

Autobazar. Prodej: - automobily, vozidla, vozy od 1. majitele (prodej za hotové, leasing, spotřebitelský úvěr). Na místě lze uzavřít zákonné i havarijní pojištění - všechny pojišťovny. Výkup vozidel - možnost protiúčtu.

Velkoobchod, maloobchod s autodíly pro: -osobní automobily -dodávkové automobily všech značek a typů širokého sortimentu. Autorizovaný autoservis značky SACHS. Maloobchod, prodej, pronájem, servis: -zahradní a lesní technika motorové pily, sekačky elektrické i motorové -elektrické nářadí RYOBI, DWT stavební nářadí ...

Autoopravna: -ŠKODA,ŠKODA 1203,po dohodě i jiné značky. -opravy klempířské a mechanické.

Autoservis a prodejce náhradních dílů a automobilů.

Autoservis, pneuservis: -opravy karoserií -opravy osobních i dodávkových vozidel všech značek -diagnostické zařízení na vozidla -vyřízení STK -geometrie.