Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Opravy: -vozy Škoda -zahraniční vozy dle dohody -klempířské práce. Prodej: -pneu Barum -oleje ARAL. Pneuservis, protektorování pneumatik. Elektroservis: -navijárna motorů. -možnost opravy pračky, bojleru, kamínek.

Autoopravna. Autoservis. Opravy a údržba motorových vozidel.

Restaurace - rychlé občerstvení -fast food Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů.

Autosalon ŠKODA, SSANGYONG. Autorizovaný prodej a servis automobilů. Prodej: - kompletní sortiment vozidel ŠKODA (Fabia, Octavia, Superb, Roomster) včetně originálního příslušenství - SSANGYONG (Rexton, Actyon, Sports, New Kyron, Rodius) včetně originálního příslušenství - e-mail: prodej@veroldhk.cz

Autoklempířství. Opravy: -po havárii -rovnání na rovnacím rámu, stolici. Generální opravy: -karosérie -brzdy -řízení. Mezinárodní odtahová služba NONSTOP. Autodoprava: -SPRINTER skříňová dodávka Příprava na STK včetně provedení: -osobní automobily. Autobazar, prodej.

Auto Boňa: - opravy a servis všech značek - diagnostika motorových vozidel - zapujčení náhradního vozidla - seřízení světel - výměna motorového oleje - prodej a montáž náhradních dílů - příprava a provedení STK.

Prodej, servis, leasing: -osobní automobily -užitkové automobily -STK, tel.353311542

Provádění veškerých oprav vozidel AVIA a Škoda. Příprava vozidel pro STK včetně provedení. Ruční mytí a půjčování osobních a nákladních vozidel.

Oprava, servis: - osobní automobily. Autoservis.

Autoservis. Odtahy po celé ČR i ze zahraničí Odtahy vozidel s nízkou nápravou - sportovní vozy -veteráni - motocykly.

Autopůjčovna - 650 vozů všech kategorií: - osobní - terénní - minibusy - užitkové.

Autosalón - prodej vozů ŠKODA. Autoservis. Autoopravna. Autobazar vozidel Škoda, Volkswagen. Měření emisí. Servis, oprava: - klimatizace.

Autobazar, prodej, servis: -automobily všech značek se specializací na BMW, OPEL... -dovoz automobilů (osobní i užitkové) na objednávku -prodej pouze kvalitních a prověřených vozidel (vozidla) -výměna protiúčtem -výkup vozidel -vyřízení splátkového prodeje přímo u nás na počkání -zpětný leasing -vyřídíme za Vás ...

Opravy a servis motorových vozidel. Příprava vozů na technickou kontrolu, pneuservis.

Prodej, servis: - vozidla značky Peugeot, Citroën - náhradní díly. Pneuservis. Odtahová služba. Ruční mytí vozidel.

Nehodová služba: - řešení dopravních nehod - ohodnocení škody - opravy havarovaného vozu.

Od roku 1993 poskytuje naše firma špičkové služby při pronájmu reprezentativních limuzín. Našimi zákazníky jsou přední firmy, významné osobnosti, pořadatelé prestižních akcí, ale i klienti oslavující životní jubileum. Zajišťujeme dopravu na významných akcích, buď jako přímí dodavatelé nebo subdodavatelé dopravních služeb. Požadavkům ...

Autopůjčovny, půjčovny aut. - auta, automobily, vozy, vozidla.

Eco EXPRESS. Rent a car, půjčovna vozidel Nonstop: - autopůjčovna.

Jsme autorizovaný prodejce a servis vozů Škoda a již od roku 1995 poskytujeme kompletní prodejní a servisní služby. Nově jsme servisní partner na vozy VW.

Autoservis, autopůjčovna. Kompletní servis vozů všech značek. Autorizovaný servis zn. ŠKODA. AUTOSERVIS: - seřizování, diagnostika a měření emisí benzinových a naftových motorů - opravy brzd a podvozků - seřizování geometrie - testování brzd a tlumičů - pneuservis - opravy elektrických zařízení - prodej a montáž autorádií, ...

Autoservis, autopůjčovna. Kompletní servis vozů všech značek. Autorizovaný servis zn. ŠKODA. AUTOSERVIS: - seřizování, diagnostika a měření emisí benzinových a naftových motorů - opravy brzd a podvozků - seřizování geometrie - testování brzd a tlumičů - pneuservis - opravy elektrických zařízení - prodej a montáž autorádií, ...

Prodej a servis nových a ojetých vozidel, náhradních dílů a autodoplňků. Nové osobní vozy FORD Akce 04.03.2010 AKCE BONUS 10.000, - Kč + BALÍČEK PŘÍSLUŠENSTVÍ ZDARMA na skladové vozy zaregistrované do 31.03.2010 Fiesta již od 209.990, -, Fiesta Trend 5dv. s klimatizací již od 239.990, -, Fusion již od 219.990, -, Fusion Comfort již od ...

Autoservis, autooprava, garanční servis všech značek automobilů. Prodej: - nové vozy. Autobazar. Odtahová služba. Pneuservis. Půjčovna vozů.