Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Opravy automobilů: -všech autochladičů. Prodej nových autochladičů.

Autoservis, pneuservis: - kompletní služby pro motocykly, osobní, dodávkové, nákladní vozidla i zemědělské stroje.

Nabízíme opravy veškerých auto- moto, ale i všech ostatních plastů.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - automobily, auta, vozy.

Prodej, leasing a servis: -nové i ojeté automobily PEUGEOT. Autobazar: -pouze auta PEUGEOT -výkup starých vozů protiúčtem. Prodej: -vypalovací autolaky -náhradní díly -autodoplňky -autorádia včetně montáže. Autolakovna: -Příbram, V Lukách, tel.318626547.

Prodej automobilů: -VW, Audi, Porsche, Škoda.

Prodej, autoservis, servis, oprava, leasing: -automobily ŠKODA. Prodej: -náhradní díly -ojeté vozy. Montáž: -zabezpečovací zařízení do automobilů -tažná zařízení -kodování skel. Měření: -emise. Vysokozdvižné a přepravní vozíky. Pobočka: -Chropyně, Plešovec tel.:573355110.

Nákup a prodej: - osobní a užitkové automobily značky HYUNDAI Autorizovaný opravce HYUNDAI: - záruční a pozáruční - karosářské práce - mechanické a diagnostické práce. Servis pro všechny značky: - zajištění STK - montáž zabezpečovacího zařízení - výměny olejů - geometrie - plnění klimatizací - výměna tlumičů - test tlumičů ...

Specializujeme se na následující činnosti: - klempířské, lakýrnické a mechanické práce - opravy osobních a nákladních vozidel - asistenční služby, odtahy vozidel - vyřízení pojistných událostí - příprava a zajištění STK - pneuservis.

Naše společnost se zabývá obchodní čiností v těchto odvětvích, Individuální dovoz aut, motocyklů a jiné motorové techniky, osobní i dodávková přeprava v rámci Eu po dohodě i mimo členské státy, Stavební činností

Pronájem osobních vozidel zn. ŠKODA, výhodná kombinace klasického pronájmu a operativního full leasingu, správa vozového parku: -autopůjčovna, půjčovna aut, vozidel -krátkodobé, dlouhodobé pronájmy -po dohodě možnost přistavení automobilu v Brně mimo sídlo firmy -po dohodě možnost zapůjčení vozidla mimo pracovní dobu -náhradní ...

AUTOPŮJČOVNA Autopůjčovna, pronájem, půjčovna: -osobní vozidla zn. ŠKODA -osobní dodávkové vozidlo zn. VOLKSWAGEN (mikrobus pro 8 osob).

Služby: -autobazar -zastavárna automobilů. -prodej ojetých automobilů -pronájem automobilů.

Velkoobchod: - potraviny se zameřením pro gastro zařízení. Pronájem obytných vozů.

Autopůjčovna. MIKROBUSY FORD /1+8, 1+5/ - Transit New - Transit New Extra - Transit Long DODÁVKY FORD /1+2/ - Transit - Transit Kombi Long - Transit Kombi New - Transit Kombi New Extra Osobní vozy: - Fabia - Fabia Combi - Octavia - Suzuki Vitara 4x4 Pronájem: - autoboxy - střešní nosiče. Pneuservis Prodej pneu ...

Prodej, pronájem a nákup vozů, zprostředkování financování. Dovoz automobilů za zahraničí.

Prodej nových a ojetých automobilů, záruční a pozáruční servis, leasing, protiúčty, mechanické, klempířské a lakýrnické práce, autopůjčovna, odtahová služba, montáže doplňků a zabezpečovacího zařízení, ruční mytí.

Půjčovna obytných automobilů - půjčovna obytných vozů - půjčovna karavanů.

Autodíly Sien Maloobchod, velkoobchod: - náhradní díly na všechna zahraniční vozidla - osobní a lehce užitková - zastoupení Hyundai.

Prodej, servis: - vozy Peugeot - autodoplňky a náhradní díly - scootery Peugeot.

Autoservis: - oprava karoserií vozů všech značek - drobné mechanické úpravy - přípravy vozidel na STK

Autoservis: -opravy osobních a nákladních automobilů -mechanické a karosářské práce -diagnostika Bosch -pneuservis.

Autoservis, autoopravna: pro vozidla ŠKODA, VW, AUDI a SEAT -výměny náplní -geometrie -montáže zabezpečovacích zařízení -testy tlumičů -příprava a realizace STK -vyřizování pojistných událostí -pneuservis -klempířské a autolakýrnické práce.

Autopůjčovna: - osobní vozidla.