Caravan Centrum Pardubice, s.r.o.

Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Autooprava,autoservis,autobazar. Prodej ojeté vozidla,automobily, vozy,auta,auto. -výkup aut za hotové i protiúčet -leasing -komisní prodej. -zajímavý úvěr bez ručitele, nulová akontace -leasing nebo úvěr do deseti minut -povinné ručení motorových vozidel -havarijní pojištění motorových vozidel.

Prodej i na leasing - vozy PEUGEOT

Provozovna Ivančice Prodej ND**: -autodíly -náhradní díly na automobily všech značek.

Maloobchod,prodej: -autodíly -náhradní díly (ND**) na automobily, vozidla.

Autopůjčovna, pronájem vozů. Autoservis, autoopravna.

Autoopravna, autoservis, klempírna, lakovna, výroba výfuků, příprava na STK Realizace STK, opravy a rekonstrukce zemědělské techniky. Autoservis provádí běžné servisní práce na všech typech automobilů. Nabízíme také montáž autorádií, montáž autodoplňků, nástřiky spodku vozu a dutin. Samozřejmostí jsou mechanické opravy formou výměnou dílů, ...

Autoservis, autoopravna, údržba: -osobní automobily, vozidla, vozidlo, auto, auta všechny značky, všech značek -příprava na STK -kompletní servis, oprava vozidel -automechanické práce -výměna olejů, oleje. Autoklempířství, autoklempířské práce.

Autoservis, autoopravna, pneuservis: -servis vozidel, automobilů všech značek -pneuservis -laserová geometrie -diagnostika -čištění vozidel, vozidla, auta, auto -výměny autoskel, autoskla -příprava vozu, vozy na STK -zprostředkování STK -zprostředkování CHIP-tuningu -seřizování světlometů -montáž xenonů. Prodej, maloobchod, ...

Autoservis, autooprava: -osobní automobily, vozidlo, vozidla -odtahová služba a asistenční služba -mechanické, karosářské opravy-tuzemská i zahraniční vozidla -prodej náhradní díly, dílů -přípravy vozidel na STK a jejich provedení -brzdy, tlumiče, spojky, spojka -oleje (BP, Castrol) -výměny, výměna autoskel, autosklo ...

Autooprava, autoservis: -automobilů, vozidel -vysokozdvižných vozíků.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Hostinská činnost Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o ...

Prodej, dovoz ze zahraničí (motobazar): -skútry (nové i použité) (motocykly).

Prodej, pronájem, půjčovna: -obytné přívěsy a obytné automobily značek: -KNAUS, EIFELLAND, STERCKEMAN, CHALLENGER TABBERT, -půjčovna obytných přívěsů (caravan, karavan) -prodej doplňků a příslušenství pro obytné přívěsy a obytné automobily. E-shop-veškeré kempové příslušenství a doplňky pro karavany a obytné automobily.

Maloobchod, prodej: -automobily značky LADA -motocykly a skútry značky KAWASAKI, HUSQVARNA. Oprava: -všechna vozidla, automobily, motorová vozidla Ukončili činnost - 01/2013.

Autopůjčovna. Půjčovna přívěsných vozíků.

Autopůjčovna, půjčovna, půjčovny: -automobily, automobilů -přívěsný vozík, přívěsné vozíky. Provoz hracích automatů, automaty.