Caravan Centrum Pardubice, s.r.o.

Pořídit si nový motorový osobní automobil není žádný problém. Prodej nových i ojetých vozů, servis i pravidelná údržba, to vše nabízí menší i větší autosalóny a autoservisy. Při nákupu vozu je možné sjednat leasing, povinné ručení i havarijní pojištění.

AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED- Největší prodejce vozidel Hyundai a Mazda v Moravskoslezském kraji
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
Chcete si pořídit nový nebo zánovní luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti. Dovážíme a prodáváme nové i ojeté luxusní vozy z EU. V našem portfoliu naleznete značky jako Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche i Bentley. Neváhejte nás navštívit.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - Luxusní vozy z EU
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Hledáte kvalitní a spolehlivý vůz? Potom neváhejte navštívit autosalon CARLING AUTO, spol. s r.o., který se zabývá prodejem a servisem automobilů značky Citroën, Opel a DS. Naleznete u nás samozřejmě vozy nové, ale i ojeté a předváděcí, a to všech typů. Dále našim zákazníkům nabízíme autorizovaný servis s dlouholetou praxí.
CARLING AUTO, spol. s r.o., autorizovaný prodejce vozů Citroën, Opel a DS
Oprava, servis: -automobily PEUGEOT. Práce: -karosářské -lakýrnické -měření emisí -příprava a realizace STK. Prodej: -nové i starší vozy PEUGEOT -použité náhradní díly. Služby: -montáž: -autoalarmy -zabezpečovací systémy -ruční čištění vozidel. Pneuservis.

Autoservis, autoopravna, oprava automobily, auta. Celkové prohlídky vozidla Výměna oleje Veškeré mechanické opravy Příprava na STK Provedení STK Diagnostika motorů Nastavení servisních intervalů Prodej náhradních dílů

Autopůjčovna nonstop: Kompletní nabídka aktuálních modelů vozů ŠKODA Fabie, Combi, Octavie, Combi, Roomster, Yeti, Superb Půjčovné od 1. dne až dlouhodobě Přistavení vozidel kamkoli, zejména Brno, letiště, Bratislava, Ostrava, Vídeň (Wien). Ceny od 330Kč/den.

Autosalon. Servis amerických vozů. Prodej: -americké vozy.

Autoservis, autooprava: -kontrola elektroinstalace ZDARMA -autoklempířské práce (po dohodě možnost převzetí dluhu od pojišťovny) -autolakýrnické práce -autoelektrikářské práce -příprava vozu na STK -provedení STK + EM (emise) -seřízení geometrie náprav -seřízení motoru na diagnostickém přístroji + odečtení paměti řídící jednotky -výměna ...

Prodej nových, mírně jetých automobilů Subaru, Volvo, Audi, Porsche, Ford, Kia, Mitsubishi a dalších značek.

Autorizovaný prodej a servis vozů Hyundai -zprostředkování leasingu -prodej náhradních dílů a příslušenství - HYUNDAI a ŠKODA.

Dovoz a prodej nehavarovaných automobilů výhradně z Německa. Naše nabídka: Dovoz automobilů na zakázku Pojištění Aktuální nabídka automobilů Dovoz a prodej automobilů.

Prodej předváděcích vozů Škoda. Autobazar.

Prodej, leasing, úvěr: -vozy Škoda, VW**, AUDI, SHELBY MUSTANG -nové -krátkodobě jeté -ojeté.

Autorizovaný dealer: -osobní automobily ŠKODA, VW -osobní automobily SEAT -terénní a užitková vozidla Servis vozidel. Prodej, finanční a operativní leasing, úvěry, záruční a pozáruční servis opravy: -osobní automobily. Pojištění vozidel. Autopůjčovna. Prodejna-náhradní díly a příslušenství. Autobazar. Lakovna-speciální akrylátové ...

Služby: -prodej, nákup a výkup automobilů -čištění vozidel.

Autorizovaný prodej, leasing, servis, oprava: -osobní a užitkové vozy KIA* -náhradní díly -pneuservis -klempírna.

Autobazar, bazar. Prodej: - osobní a dodávkové automobily: - možnost koupě na protiúčet nebo na leasing. Výkup vozidel za hotové peníze. Dovoz ze zahraničí, import: - automobily, vozidla na objednávku.

Autoservis, autoopravna: -servis vozů SAAB a VOLVO -prodej nových i starších vozů -prodej nových i starších náhradních dílů -dovoz vozů ze zahraničí -mechanické, klempířské a autoelektrikářské práce.

Autorizovaný dealer automobilů, motocyklů BMW. Prodej, oprava, servis, leasing: -originální náhradní díly -výhradní zastoupení AC SCHNITZER -exkluzivní úpravy karoserií, motorů a podvozků automobilů BMW -autobazar BMW. Velkoobchod, prodej, import: -pneumatiky pro osobní a užitkové vozy: -PIRELLI, GOODYEAR, FIRESTONE, BRIDGESTONE, DEBICA, ...

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001. Autorizovaný prodej a servis vozidel ŠKODA. Autorizovaný servis vozidel VOLKSWAGEN a SEAT. Autosalon, autoservis, mycí linka, prodej ojetých vozidel všech značek, originálních náhradních dílů a příslušenství: -nová vozidla ŠKODA FABIA, FABIA COMBI, FABIA SEDAN, OCTAVIA CITIGO, OCTAVIA ...

Prodej aut a motorek -motorkářská obuv -individuální dovozy aut, motorek z EU a USA.

Autorizovaný dealer: -JAGUAR -RANGE ROVER -LAND ROVER. Autosalon, prodej, oprava, servis, leasing: -osobní automobily JAGUAR, RANGE ROVER a LAND ROVER -automobily -náhradní díly. Další značky vozidel: -Morgan -Bentley -Rolls Royce.

Prodej, leasing, servis, oprava vozů ŠKODA a SsangYong: -nové automobily: -tel.537038218 -ojeté vozy, bazar: -prodej, výkup na protiúčet i do komise -odhady vozidel -náhradní díly, příslušenství. Oprava, servis, práce: -klempířské -lakýrnické, ošetřování dutin a podvozků -stanice měření emisí -pneuservis -mycí linka, ...

Nabídka registrace vozidel, převodů, přihlášení, odhlášení a vyřazení automobilu. Vyřízení ztráty TP a SPZ na dopravním inspektorátu města.

Prodej, obchod: -náhradní díly automobilů Škoda, Favorit, Felicia, Octavia -autopříslušenství -autobaterie VARTA včetně nabíjení. Půjčovna aut* k dlouhodobému pronájmu: -FELICIA, OCTAVIA, FORD.