Dodávky, valníky i menší nákladní automobily a jiná užitková vozidla je možné využít ke stěhování, dopravě nákladu ale také k výletu s přáteli. Motorová užitková vozidla je možné i na určitou dobu pronajmout, a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Chystáte se zakoupit nový či ojetý luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. Tato firma se již od roku 2008 specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů pocházejících ze států Evropské unie. Nečekejte a navštivte náš showroom. Rádi vás uvidíme.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Autopůjčovna - dodávky - mikrobusy Pojištění automobilů

Opravy silničních vozidel Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Autobazar. Výkup, prodej: - ojeté vozy - osobní a užitkové automobily. Služby: - zprostředkování leasingu a úvěru na počkání. - sjednání povinného ručení a havarijního pojištění na místě.

Prodej vozidel Opel a Chevrolet: - nových osobních i užitkových Výkup a prodej vozidel všech značek: - ojetých osobních i užitkových Možnost vyzkoušet vozidlo při předváděcí jízdě. Půjčování vozidel s následným prodejem. Servis vozidel všech značek: - značková diagnostika - mechanická i elektrická část - karosárna ...

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA Autobazar Výkup vozů na protiúčet, za hotové a do komise Škoda Plus - roční ojeté vozy Záruční a pozáruční servis vozů ŠKODA Pozáruční servis vozů všech značek Měření emisí a zajištění STK Autoelektrikářské práce Autokarosářské a lakýrnické práce Vlastní odtahová služba Autopůjčovna Pick-up servis pro ...

Opravy: -autobusů a nákladních vozidel. Činnost: - zájezdová vnitrostátní a zahraniční. Pronájem: - reklamní plochy.

Autorizovaný prodej a servis vozidel ŠKODA. Autorizovaný servis osobních a užitkových vozidel Volkswagen. Prodej náhradních dílů a příslušenství. Mechanické, autoelektrikářské, karosářské a lakýrnické práce. Odtahová služba. Pneuservis. Emisní stanice. STK. Ruční mytí vozidel. Půjčovna vozidel a nosičů.

Autoservis: - osobní vozy - mechanické práce - příprava na STK - diagnostika motorů VOLKSWAGEN, ŠKODA, AUDI, SEAT.

Autobazar ojetých osobních a užitkový vozidel a zajištění STK. Nabízíme pomoc s financováním nového nebo ojetého vozu. Poskytujeme komplexní služby operativního i finančního leasingu.

Autoservis, autoopravna. Motoopravna Opravy, servis: - osobní a dodávkové automobily všech značek - motocykly. Práce: - mechanické opravy - karosářské práce - diagnostika - příprava vozidel na STK.

Autoservis, autoopravna. Opravujeme vozidla všech značek - osobní, dodávkové. Opravy, servisní práce: - mechanické práce - karosářské práce - lakýrnické práce - prohlídka a zajištění STK a emisí.

Nízkonákladová autopůjčovna. Služby: - pronájem osobních vozidel všech typů a kategorií, s manuální či automatickou převodovkou - pronájem užitkových vozidel. Zapůjčené vozy jsou vždy s klimatizací, komplexním pojištěním s 10% spoluúčastí, dálniční známkou. Plný servis v případě poruchy či nehody je ZDARMA.

Nízkonákladová autopůjčovna. Služby: - pronájem osobních vozidel všech typů a kategorií, s manuální či automatickou převodovkou - pronájem užitkových vozidel. Zapůjčené vozy jsou vždy s klimatizací, komplexním pojištěním s 10% spoluúčastí, dálniční známkou. Plný servis v případě poruchy či nehody je ZDARMA.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - osobní, dodávkové automobily všech značek. Služby: - nabídka přestavby na LPG. Stravování, rychlé občerstvení vedle nádraží: -par. č. 7652/3 - Nádražní, 738 01, Frýdek-Místek - Frýdek.

Montáže: -chladírenské a mrazírenské vestavby, vestavby Vario do užitkových vozidel a dodávek -dílenské vybavení. Výhradní zástoupení pro ČR: -firma BOTT - výrobce dílenského vybavení a systému Vario pro vestavby do vozidel -firma KERSTNER - výrobce chladírenských, mrazírenských vestaveb. Záruční a pozáruční servis.

Autorizovaný prodej - užitkové vozy FORD - osobní vozy FORD

Prodej a servis nových vozů RENAULT: -na leasing a na úvěr KB Záruční i pozáruční servis: -diagnostika Prodej a montáž: -originální autodoplňky -náhradní díly Servisní služby pro všechny značky aut: -geometrie -měření emisí -příprava vozů na STK -pneuservis -lepení skel -opravy plastů vozů -čištění interiéru -lakýrnické ...

Bazar - sanitky - majáková a sanitní technika Prodej - majáková a sanitní technika Půjčovna - majáková technika

Servis - autobusypřestavby autobusů Klempířské práce Servis - nákladní automobily Autoservis Dovoz - vozidla do EU

Bazar. Prodej, výkup: - ojeté nákladní automobily - ojeté pracovní stroje - ojetá stavební a zemědělská technika - ojeté speciální, užitkové i obytné automobily.

Autobazar: - ojeté nákladní a užitkové automobily. Prodej: - dodávkové vozy - osobní vozy. Autopůjčovna: - dodávková a užitková vozidla.

Půjčovna: -sportovních motocyklů -užitkových automobilů do 3, 5 tuny -Iveco Daily XXL17m3- Obytná vestavba (Karavan) -Renault Master 1, 9 Tdi -Honda CBR 954 RR -Suzuki GSX R - 750 K9 -Sherco Enduro 4.5i 2010 -Kentoya Sharky 50 2T

Opravy výměnným způsobem - dodávkové vozy - oběhová čerpadla WEBASTO - ventily EBERSPÄCHER - pérování LIAZ - KAROSA/IKARUS - snímače rychloměrů a otáčkoměrů GANZ

Bazar - užitková a nákladní vozidla IVECO Prodej - užitková a nákladní vozidla IVECO