Dodávky, valníky i menší nákladní automobily a jiná užitková vozidla je možné využít ke stěhování, dopravě nákladu ale také k výletu s přáteli. Motorová užitková vozidla je možné i na určitou dobu pronajmout, a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Chystáte se zakoupit nový či ojetý luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. Tato firma se již od roku 2008 specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů pocházejících ze států Evropské unie. Nečekejte a navštivte náš showroom. Rádi vás uvidíme.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Autorizovaný prodej, servis: -automobilů, motocyklů zn. HONDA. Autobazar.

Autoopravna, autoservis: -mechanické opravy osobní a dodávková vozidla, auta, motocykly -zprostředkování STK -prodej, dodávka náhradní díly na opravovaná vozidla, motocykly -opravy mechanických součástí automobilů, karoserií -opravy turbodmýchadel, brzdových soustav -opravy a výměny výfuků -výměna tlumičů, rozvodových řemenů, olejů a ...

Prodej a servis náhradních dílů Multicar. Prodej nových vozidel Multicar. Generální opravy Multicar M25.

Prodej vozidel značky Daewoo a skútrů značky Peugeot, Piaggio

Autodoprava: -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -expresní doprava -přeprava osob. Půjčovna automobilů: -osobní automobily -užitková vozidla.

Autorizovaný prodej vozů Mercedes-Benz, osobních, užitkových i nákladních automobilů, nových i ojetých. Nabídka záručního i pozáručního servisu. Prodej originálních náhradních dílů, příslušenství a doplňků k automobilům Mercedes-Benz.

Prodej: - nové vozy Škoda, Seat, Volkswagen - ojeté vozy.

Prodej, autoopravna, autoservis: -automobily RENAULT. NON STOP SERVIS tel.: 777 766 588 Oficiální dealer pro nákladní a užitková vozidla společnosti Renault Trucks.

Autobazar: - prodej zánovních automobilů - po 1. majiteli - se zárukou - pojištění vozidel.

Autoškola. Autorizovaný servis a dealer vozidel značky Škoda. Autoservis, autoopravna: - opravy - záruční, pozáruční. Prodej: - nové i ojeté vozy, vozidla, automobily - náhradní díly na vozy všech značek. Mytí: - osobní i nákladní vozy. Pneuservis.

Servis, opravy automobilů, autoservis: -osobních i užitkových automobilů -náhradní zapůjčení vozidla, -výměna autoskel -náhradní díly -karosářské práce -velké mechanické opravy -nákladní doprava v rámci EU.

Autobazar. Dovoz vozidel ze zahraničí. Autopůjčovna. Autozastavárna. Odtahová služba.

Autotechna Vítkov. Autoservis. Opravy, servis: - osobní, dodávkové automobily, vozidla - renovace brzdových čelistí a spojkových lamel - diagnostika vozidel - montáž tažných zařízení. Pneuservis. Opravy, výměna, prodej: - pneumatiky. Prodej: - autodoplňky - autodíly, náhradní díly na všechny značky vozidel. Ekologická likvidace ...

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Prodej, komisní prodej: - nová auta - ojetá auta - užitkové, nákladní auta - financování, pojištění.

Nákup, prodej užitkových vozidel: - dodávky - autobusy - přestavba - servis.

Půjčovna dodávek Brno. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem a půjčování dodávek a užitkových vozů do 3, 5 tuny. Pracovní doba naší půjčovny je velmi pružná, vozy lze převzít i vrátit kdykoliv mezi 6:00 a 22:00. Dle dohody není problém i o víkendu. Ceny za půjčovné se pohybují od 700 Kč.

Dealer ŠKODA, ŠKOFIN. Prodej, leasing, servis: - osobní a užitkové vozy ŠKODA Citigo, Fabia, Octavia Tour a Octavia, Roomster, Yeti, Superb. Nákup a prodej ojetých vozů. Prodej na protiúčet. Prodej: - náhradní díly, autodoplňky-originální příslušenství ŠKODA. - centrální zamykání, alarmy, imobilizéry - střešní okna - autorádia, ...

Autoservis, pneuservis, rychloservis, rychloautoservis TRUCKŮ. Autoopravna, oprava, servis: -automobily všech značek: -osobní, dodávkové (dodávky), nákladní, autobusy, kamiony, zemědělské a stavební stroje

Půjčovna automobilů: - zahraniční osobní a dodávková vozidla - prodej autodoplňků - brzdové destičky, filtry.

Dodávková autodoprava do 2 tun (6 europalet) v rámci celé EU Půjčovna dodávek do 3, 5 tuny celkové hmotnost(ř.p.skupiny B) Vytěžování v rámci celé EU Prodej a servis vypočetní techniky Daně a účetnictví

Autoservis, pneuservis: -opravy karoserií -opravy osobních i dodávkových vozidel všech značek -diagnostické zařízení na vozidla -vyřízení STK -geometrie.

Prodej, servis, leasing: -osobní automobily -užitkové automobily -STK, tel.353311542