Dodávky, valníky i menší nákladní automobily a jiná užitková vozidla je možné využít ke stěhování, dopravě nákladu ale také k výletu s přáteli. Motorová užitková vozidla je možné i na určitou dobu pronajmout, a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Chystáte se zakoupit nový či ojetý luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. Tato firma se již od roku 2008 specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů pocházejících ze států Evropské unie. Nečekejte a navštivte náš showroom. Rádi vás uvidíme.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: - osobní a užitkové automobily PEUGEOT. Prodej: - náhradní díly - doplňky, příslušenství. Měření: - emise benzin, diesel. Prodej, leasing, výkup protiúčtem: - ojeté automobily.

Soukromý servis pro automobily (osobní, užitkové), který se zabývá opravami všech stupňů. Klempíř, mechanik, tronik. Zajištění lakování, odtahu, parkování, plnění klimatizací, geometrie a sbíhavosti náprav, STK a EM naftových i benzinových automobilů

Autobazar: - prodej ojetá vozidla, auta - výkup za hotové - výkup vozidel s mechanickým problémem - leasing od roku výroby 1990 - zajištění přepisu na DI - příjem vozů do prodeje - provize 3% + DPH - občerstvení pro zákazníky zdarma (v bistru Trotina). Další info: www.tipcars.com

Autopůjčovna. Nabízíme dlouhodobé i krátkodobé pronájmy. Zprostředkujeme operativní leasing.

Nejlevnější autopůjčovna v ČR, která působí převážně na území Prahy, Hradce Králové a Pardubic. Zabýváme se také nabídkou operativního leasingu.

Půjčovna: - osobní, dodávkové vozy - nákladní vleky - stavební mechanizace a nářadí.

Prodej, servis: -osobní a dodávková vozidla. -skloservis -autoservis -pneuservis -odtahová služba ČR, EU -autopůjčovna (Škoda Fabia, Škoda Octavia)

Servis, opravy a poradenství: -nákladní automobily -autobusy -vstřikovací čerpadla.

Autorizovaný prodejce vozů Mercedes - Benz. Osobní, užitkové i nákladní automobily. Prodej nových i ojetých automobilů, autobazar. Záruční i pozáruční autoservis. Protiúčet značek Mercedes. Leasing a pojištění na nová i ojetá auta.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Autopůjčovna, půjčovna automobilů. Nabídka: - Mercedes Benz - Volkswagen - Škoda - Audi - Ford - obytný automobil Hymer Camp Swing - malý motocykl Aprilia Sonic - motorové čluny Sessa Marine - vodní skútry Yamaha - vozy s řidičem.

LINATRA, spol. s r.o. je členem HESTI GROUP. HESTI je autorizovaný prodejce vozidel MAN a VW Užitkové vozy a oficiální dovozce návěsů Krone, dále pak sklápěcích a speciálních návěsů, silocisteren, podvalníků a kontejnerových podvozků značek D-Tec, Nooteboom, Stas, Benalu, Omeps. VÝROBA: Nástavby a přívěsy značky GTS Poběžovice SERVIS: ...

Autolakovna, autoservis, pneuservis: -lakování, kompletní laky -míchání barev STANDOX, GLASURIT -opravy laků -leštění karoserií -kompletní klempířské a karosářské práce -likvidace pojistných událostí, kalkulace oprav -Pick-up servis -odtahová služba NONSTOP tel.:602 555 255. Autorizace s firmou BMW, MERCEDES, RENAULT, ŠKODA.

Autopůjčovna: -půjčovna osobní automobily -přívěsné vozíky, užitkové automobily

Přeprava: -osobní -autobusová. Doprava nákladní: -tuzemská -zahraniční -kamiónová mezinárodní. Autojeřáby do 28 tun*. Zemní práce: -bagr UDS* 114. Autopůjčovna: -osobní vozidla -dodávková vozidla.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava Pronájem užitkových vozidel a mikrobusů.

Autorizovaný prodejce GAZ, GAZELLE: - Chrastava 463 31, Liberecká 558 - liberec@gaz-auto.cz - www.auto-gaz.cz - www.gaz-cz.cz - leasing - výkup vozidel protiúčtem - užitková vozidla Lublin-Andoria a GAZ - certifikovaný výrobce tažných zařízení na vozidla GAZ - homologované úpravy podvozků - prodlužování rozvodu - ...

Obchod s použitými stavebními stroji a užitkovými automobily.

Servis, oprava: - autobusy - nákladní automobily. Prodej, maloobchod: - náhradní díly. Měření emisí. Příprava na STK. Mazání a výměna olejů.

Autoopravna, autoservis: -servis a opravy osobních a užitkových vozidel -karosářské práce a rovnání na stolici -diagnostika VW, Seat, Škoda, Audi, Ford -výměna motorových olejů Liqui Moly -prodej náhradních dílů -příprava a provedení STK -výměna autoskel -oprava a výměna výfuků -pronájem vleku.

Pobočka. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - nákladní - užitkové - osobní automobily. Strojní obrábění: - frézařské, soustružnické práce - frézování, kovoobrážení. Kovovýroba. Renovace nákladních veteránů (veteráni).

Autoservis: -autoklempířské práce -karosářské práce -renovace zařízení AUTOLINE -opravy osobních a dodávkových vozů všech značek -příprava na STK včetně provedení.

Autoservis: -osobní auotmobily -užitkové automobily -montáž doplňků -autoelektrika -pneuservis -klimatizace. Řemeslo: -autoklempíř, mechanik. Služby: -příprava na STK a provedení TK.

Činnost: -autobazar, -zemní práce, -nákladní doprava, -autoservis, -odtahová služba, -pneuservis.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.