Dodávky, valníky i menší nákladní automobily a jiná užitková vozidla je možné využít ke stěhování, dopravě nákladu ale také k výletu s přáteli. Motorová užitková vozidla je možné i na určitou dobu pronajmout, a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Chystáte se zakoupit nový či ojetý luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. Tato firma se již od roku 2008 specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů pocházejících ze států Evropské unie. Nečekejte a navštivte náš showroom. Rádi vás uvidíme.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Služby: - autoservis - pneuservis - autolakovna. Potřebujete opravit osobní vůz? Vyměnit olej či náhradní díl pro Vaše vozidlo? Obraťte se na nás! Provádíme opravy všech typů značek osobních, užitkových a lehkých nákladních vozů. Dbáme především na kvalitu odvedené práce a použitých materiálů. Nabízíme prodej a montáž náhradních dílů ke ...

Autopůjčovna: - osobní vozy - dodávka

Prodej - pneumatiky. Veškeré opravy - dodávková vozidlapříprava na STK. Servis, veškeré opravy - osobní vozyzajištění, příprava na STK. Pneuservis Stanice technické kontroly - osobní, nákladní a užitkové automobily.

Služby: -autoservis -pneuservis -ruční mytí vozidel -autoškola -autobazar -autopůjčovna dodávek

Specialisté na ojeté i nové užitkové vozy. Ke každému automobilu dáváme písemnou doživotní záruku na původ a historii vozidla. Sjednáme povinné i havarijní pojištění na místě.

Autoservis. Servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek. Poskytujeme kompletní pneuservis pro osobní vozy, dodávky, lehké nákladní vozy.Zajištujeme prodej pneumatik, opravy defektů a montáž pneu.

Autorizovaný dealer: -osobní automobily ŠKODA, VW -osobní automobily SEAT -terénní a užitková vozidla Servis vozidel. Prodej, finanční a operativní leasing, úvěry, záruční a pozáruční servis opravy: -osobní automobily. Pojištění vozidel. Autopůjčovna. Prodejna-náhradní díly a příslušenství. Autobazar. Lakovna-speciální akrylátové ...

Autoservis, pneuservis. Opravy osobních a užitkových vozidel.

Autorizovaný prodej, leasing, servis, oprava: -osobní a užitkové vozy KIA* -náhradní díly -pneuservis -klempírna.

Autorizovaný prodej - užitkové vozy HYUNDAI - osobní vozy HYUNDAI.

Autopůjčovna, odtahová služba, přeprava osob.

Autobazar. Výkup, prodej: - ojeté vozy - osobní a užitkové automobily. Služby: - zprostředkování leasingu a úvěru na počkání. - sjednání povinného ručení a havarijního pojištění na místě.

Autobazar: - ojeté nákladní a užitkové automobily. Prodej: - dodávkové vozy - osobní vozy. Autopůjčovna: - dodávková a užitková vozidla.

Prodej - použité nákladní a užitkové vozy se zárukou.

Prodej - ojeté vozy - nákladní a užitkové automobily specializace nákladní vozy MAN - sklápěcí návěsy STAS, SAMPRO, HESTI RENT.

Autoservis, autoopravna: -veškerý servis a opravy vozidel Renault -prodej náhradních dílů -prodej nových vozů -klempířské opravy i s použitím rovnací stolice Black Hawk -lakýrnické práce -likvidace havárií -zkušebna tlumičů a brzdného účinku HEKA -kompletní diagnostika BOSCH -geometrie náprav KOCH -měření emisí -příprava a ...

Půjčovna dodávek Brno. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem a půjčování dodávek a užitkových vozů do 3, 5 tuny. Pracovní doba naší půjčovny je velmi pružná, vozy lze převzít i vrátit kdykoliv mezi 6:00 a 22:00. Dle dohody není problém i o víkendu. Ceny za půjčovné se pohybují od 700 Kč.

Výroba: - tyče pro lehké trolejbusové sběrače LTS - soupravy pro údržbu venkovních distribučních vedení vysokého napětí - soupravy POWERMAN Hot pro práce pod napětím - trupy pro bezpilotní letouny Sojka.

Autoservis, autoopravna, odtahová služba, autoslužby, prodej: -oprava, servis, montáž, odtah motorových vozidel všech značek (typů) -autorizovaný servis LDV včetně leasingu (OB Leasing, CAC Leasing) -prodej nových užitkových vozidel, LDV -možnost zapůjčení náhradního vozidla -odtahová služba nonstop (z celé ČR i zahraničí) včetně kamionů a ...

-Výroba kovového spotřebního zboží -Výroba strojů a zařízení pro využití mechanické energie - motorů a turbin -Zprostředkování obchodu -Velkoobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Činnost technických poradců v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské ...

-Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s ...

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Opravy silničních vozidel -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických ...

Autobazar, autoservis, pneuservis. Autoškola-výcvik řízení motorových vozidel všech skupin řidičského oprávnění. Půjčovna dodávek, dodávka.