Dodávky, valníky i menší nákladní automobily a jiná užitková vozidla je možné využít ke stěhování, dopravě nákladu ale také k výletu s přáteli. Motorová užitková vozidla je možné i na určitou dobu pronajmout, a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Chystáte se zakoupit nový či ojetý luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. Tato firma se již od roku 2008 specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů pocházejících ze států Evropské unie. Nečekejte a navštivte náš showroom. Rádi vás uvidíme.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Výroba, oprava, servis, repas: - valníkových, skříňových, pekařských, chladírenských a mrazírenských nástaveb

CMN s.r.o. - Autosalon Přerov je firma s letitou tradicí a zkušenostmi. Naši špičkoví odborníci vám poskytnou odborný prodej a servis vozů Renault a Dacia včetně zajištění náhradních dílů. Také je zde pro vás autolakovna a autokarosárna, kde vám naši vyškolení pracovníci provedou opravy karosérií, výměnu čelních skel a lakování. Navštívit nás také ...

Služby: - dodávková autodoprava - skladování - pronájem užitkových vozů

Naše firma je autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Kromě prodeje a servisu stavebních strojů poskytujeme i půjčovnu stavební techniky. Poskytujeme autorizovaný prodej a servis smykem řízených nakladačů LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, univerzální dokončovací stroje na automobilním, pásovém i kolovém podvozku, Hutnící technika ...

Autoservis, pneuservis: - oprava karoserií osobních, dodávkových vozů - opravy kabin nákladních vozidel - přípravy a provedení STK - výměna čelních skel, bočních oken - výměny tlumičů - přezutí vozu - dezinfekce klimatizace.

STK - měření emisí. Provoz - autodoprava do 3, 5t. Půjčovna: - dodávky - mikrobusy - osobní automobily. Kavárna.

Autobazar nákladních a užitkových vozidel. Prodej, dovoz, výkup nových i ojetých vozidel. Dovoz nákladních a užitkových automobilů z celé EU podle přání zákazníka.

Výroba, velkoobchod: - šněrovadla do obuvi (tkaničky STAR LACES) - stélky do obuvi - oděvní šňůry - Trikolóra a pečetní nálepky Autorizovaný dealer obytných aut RIMOR a přívěsných vozíků STEMA Pronájem - obytných aut, karavanů, přívěsů a autopříslušenství. Servis - kompletní péče

Opravy: - nákladní a užitková vozidla AVIA, LIAZ, PRAGA V3S, TATRA, DAF Renault, MAN, IVECO a další značky - přívěsy a návěsy všech značek - veškeré mechanické opravy - karoserie, výměny olejů zn.Shell - přípravy a realizace STK a emise.

Výkup a prodej: - ojeté a havarované automobily - použité náhradní díly. Autopůjčovna. Pronájem dodávek Autodoprava.

Prodej nákladních a užitkových vozidel: - nová vozidla - ojetá vozidla - diagnostika nákladních vozidel - opravy elektroinstalací vozidel - dovoz aut ze zahraničí - výkup, pojištění vozidel.

Autosalon, prodej, leasing: - nové osobní a užitkové automobily SUBARU - autobazar SUBARU, prodej ojetých vozů SUBARU. Autoservis, autooprava: - osobní a užitkové automobily SUBARU (i jiné značky) - pneuservis - geometrie. Prodej, montáž: - náhradní díly, autodíly, ND - doplňky, autodoplňky - pneumatiky - autopříslušenství - ...

Opravy a nákladní automobily Opravy a osobní automobily

Prodejce vozů FORD: - prodej, leasing, oprava - osobní a užitkové vozy Ford - náhradní díly a příslušenství - servis klimatizace - karosářské, lakýrnické, mechanické práce - geometrie náprav.

Autobazar. - prodej a výkup vozidel - zprostředkování prodeje - pojištění vozidel - úvěr, leasing - odtahová služba - ruční čištění vozidel - pneuservis.

Autorizovaný koncesionář vozů PEUGEOT: -prodej nových osobních a užitkových vozidel -prodej ojetých vozidel -bazar Peugeot a Citroen -půjčovna vozů -prodej náhradních dílů a příslušenství -diagnostika motoru a příslušenství -kontrola účinnosti brzd na diagnostické stolici.

Autorizovaný prodejce vozů MAZDA: - prodej osobních a užitkových vozů - servis záruční i pozáruční - náhradní díly. Autorizovaný servis vozů FORD: - servis záruční i pozáruční - náhradní díly. Ruční mytí osobních vozů.

Autobazar, nákup, komisní prodej: -nákladní a užitková vozidla -autobusy -zemědělská a lesní technika. Prodej: -stavební stroje. Autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel. Pronájem nemovitostí. Výkup kovového odpadu.

Autobazar, prodej ojetých automobilů: - osobní a užitkové automobily všech značek - přihlašování vozidel - výkup vozů na protiúčet i za hotové Autopůjčovna: - půjčovna osobních vozů, dodávek, mikrobusů - přívěsů Dovoz vozů na zakázku s kompletním servisem (pojištění a přihlášení vozidla)

AUTORIZOVANÝ KONCESIONÁŘ DEALER NÁKLADNÍCH VOZIDEL RENAULT TRUCKS. AUTORIZOVANÝ SERVIS NÁKLADNÍCH VOZIDEL VOLVO TRUCK. NONSTOP ASISTENČNÍ SERVIS (POHOTOVOSTNÍ VÝJEZD): - 724090038, 724075474.

Autosalon, autorizovaný prodej: - osobní automobily, vozy - Fiat, Alfa Romeo. - užitkové automobily, vozy - Fiat Professional. Prodej: - náhradní díly Fiat - náhradní díly Alfa Romeo - náhradní díly Jeep. Servis vozů: - servis vozů Jeep - servis vozů Fiat - servis vozů Alfa Romeo. Služby: - asistenční služby - CIAOFIAT ...

Naše firma má dlouhodobě autorizované zastoupení italských vozů značky Fiat a Alfa Romeo a díky tomu Vám poskytujeme nejlepší a nejkvalitnější služby za co nejpřijatelnější ceny. Autosalon, autorizovaný prodej: - osobní automobily, vozy - Fiat, Alfa Romeo. - užitkové automobily, vozy - Fiat Professional. Prodej: - náhradní díly Fiat ...

Provozujeme půjčovnu užitkových vozů typu Renault Master. Umožňujeme zapůjčení na několik hodin, dnů či na měsíc. Možnost zapůjčení vozu i s řidičem. Nabízíme služby autodopravy do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě.

Autopůjčovna: - dlouhodobý pronájem - krátkodobý pronájem - náhradní vozidla v případě autohavárie - gps sledování vozidel - osobní automobily - malé dodávkové vozy - skútry - motorky. Leasing motorových vozidel: - nová i ojetá.

Autoservis, pneuservis: -osobní auta, dodávky -náhradní díly na dodávky Fiat Ducato, Peugeot Boxer -opravy vozů všech značek -servis firemních vozidel -karosářské a autolakýrnické práce.