Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Využít můžete mytí textilními kartáči, mytí podvozku, aplikaci konzervačního vosku, sušení nebo aplikaci aktivní pěny, která pomůže odstranit nečistoty. Pečujte o své auto, je to vaše vizitka.

Služby: - čištění interiérů: - osobní vozidla - kabiny tahačů - letadla - lodě a čluny - autobusy - mobilní čištění interiérů vozidel u zákazníka - ošetření vozidel ochranným a zacelujícím nátěrem na bázi Nano technologie.

Prodej a servis: - požární čerpadla Patterson - mycí linky Tammermatic pro osobní i nákladní automobily, autobusy, trolejbusy, vlaky a tramvaje - autokosmetika pro mycí linky.

Služby: - ruční mytí vozidel - čištění interiérů - renovace autolaku, plastových světlometů - opravy, renovace kůže a plastů.

Služby: - ruční mytí automobilů - čištění interiérů automobilů.

Autoservis: - osobní automobily - nákladní automobily - zemědělská technika. Pneuservis, prodej: - pneumatiky. Prodej: - autokosmetika - oleje. Služby: - příprava vozu na STK a emise - mytí a čištění vozu - autodoprava.

Služby: - ruční mytí automobilů - čištění interiérů vozidel - pneuservis.

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Autoservis, pneuservis, prodej autodílů, mytí vozidel, dovoz vozidel, prodej ojetých vozidel, čerpací stanice, ruční mytí, vysavač, LPG stanice.

Autorizovaný prodejce, autosalon Škoda Prodej: -nové vozy, automobily Škoda, všechny typy -možnost protiúčtu. Zajístíme: leasing, pojištění. Předváděcí vozy. Autoservis, autoopravna Škoda: -opravy, servis -záruční a pozáruční -mechanické -klempířské a lakýrnické -elektrikářské -kontrola brzdy na válcové zkušebně BOSCH -kontrola a ...

Exkluzivní dealer Audi, prodej, servis: -vozů Audi -servis vozů ostatních značek -karosárna, lakovna, pneuservis -autobazar -autoumývárna -leasing, pojištění, výkup protiúčtem.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava chlazených a mražených potravin - skladování chlazeného, mraženého zboží - odtahová služba pro nákladní automobily - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy.

Úklid a čištění interiérů osobních a užitkových vozidel.Čištění můžeme provést přímo u vás doma nebo ve firmě, nebo auto přivezte k nám a my mu dáme maximální péči na profesionální úrovni. Nabízíme i renovaci původně čirých světlometů a renovace kožených ohmataných volantů. Provádíme i čištění sedacích souprav

Ruční mytí vozidel a čištění vozů.Ruční mytí a sušení karoserie, dlouhotrvající ochrana a lesk laku, celková renovace laku, kompletní péče o interiér vozu včetně luxování, ošetření kožených sedadel a interiérových plastů, tepování stropu, mytí motoru, renovace světlometů, aplikace nano ochrany laku karoserie a další. Specializujeme se na ruční ...

Čištění - interiéry automobilů - ruční mytí vozidel Pneuservis - servis a prodej pneu všech značek - vyvažování a přezouvání kol

Prodej: - pneumatiky pro osobní, nákladní vozidla, pro zemědělské stroje, pro EM a nakladače. Skladem máme cca 1200 položek osobních, nákladních, zemedělských, průmyslových pneumatik, dále EM pláštů, malých a moto pneumatik značek GOODRIDE, DOUBLECOIN, FULLRUN, DOUBLESTAR, ÖZKA-SEHA, PETLAS, TRIANGLE, ARMPOWER, BKT, VOLTYRE, DNEPROSHINA, ...

Autoservis: - kompletní opravy všech typů vozidel - diagnostika - prodej náhradních dílů - příprava na STK a emise Pneuservis: - montáž, demontáž pneu - široká nabídka alu kol a pneu - kontrola tlaku - vyvážení kol - ekologická likvidace starých pneu. Prodej vozů. Ruční mytí vozidel.

Zabýváme se profesionálním čištěním a renovacemi kožených auto interiérů. Dovážíme a pracujeme s vysoce kvalitními prostředky z Holandska. Profesionální školení v Holandsku a Belgii 22 let praxe. Smluvní partner : PORSCHE PRAHA

Čištění - interiéry automobilů Nákladní autodoprava Čištění - sedací soupravy - koberce Montáž - vnitřní dveře - obložkové zárubně Podlahářské prácepokládka a renovace - podlahy.

Mycí linka pro nákladní vozy

Služby: - autoservis - pneuservis - ruční mytí - motoservis

Čištění interiérů vozidel Natěračské práce Malířské práce Správa nemovitostí Úklidové práce (mytí oken a prosklených ploch, úklid kanceláří, firem a průmyslových objektů, ...) Čištění - koberce Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Služby - ruční mytí aut - čištění interiérů - tónování skel.

pneuservis, autoservis, ruční mytí a čištění interiérů, tuning EcuTek, sportovní úpravy, ladění motorů, výměna oleje, tlumičů, brzd, STK, atd.