Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Nabízíme k pronájmu a prodeji autoboxy (střešní boxy) a nosiče kol. K boxu je možné zdarma zapůjčit příčníky. Nově máme v nabídce i karavan a vibrační desku.

Velkoobchod, maloobchod: -tažná zařízení -střešní nosiče -ochranné rámy pro dodávkové, ofroad vozy -přídavné světlomety -díly pro autopřívěsy -nosiče jízdních kol Práce, montáž: -tažná zařízení -svařování autoplastů

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: - automobilová těsnění - plochá průmyslová těsnění - těsnicí průmyslové prvky a materiály - zakázková výroba těsnění - lisovna kovů s nástrojárnou - vysekávané a vyřezávané dílce - těsnicí a vymezovací podložky - řezání laserem i vodním paprskem.

Společnost NOTENT s.r.o. dodává spací vestavby do aut a další potřeby pro kempování.

Pneuservis. Maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly na automobily ŠKODA, LADA, BABETTA, PIONÝR -pneumatiky BARUM, MATADOR.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kompletní sortiment náhradních dílů a příslušenství na vozidla české výroby značek LIAZ, KAROSA, TATRA, AVIA všech typů a provedení.

Držitel licence PNEUS EXPERT. Velkosklad, velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatik: -osobní, nákladní, traktorové a speciální Pneuservis: -osobních a nákladních pneumatik -vyvážení i nákladních pneumatik -huštění inertním plynem SECUR PNEU -úschova sezonních, protektorování a likvidace ojetých pneumatik -prodej-sněhové řetězy, ...

Držitel licence PNEUS EXPERT. Velkosklad, velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatik: -BARUM, CONTINENTAL, SEMPERIT, UNIROYAL MATADOR, MABOR, MICHELIN, BRIDGESTONE, FIRESTONE -osobní, nákladní, traktorové a speciální Pneuservis: -osobních a nákladních pneumatik -vyvážení i nákladních pneumatik -huštění inertním plynem SECUR ...

Držitel licence PNEUS EXPERT. Velkosklad, velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatik: -osobní, nákladní, traktorové a speciální Pneuservis: -osobních a nákladních pneumatik -vyvážení i nákladních pneumatik -huštění inertním plynem SECUR PNEU -úschova sezonních, protektorování a likvidace ojetých pneumatik -prodej-sněhové řetězy, ...

Prodej - ojeté užitkové vozy SUZUKI JIMNY - náhradní díly SUZUKI JIMNY Služby - autolakovna

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečení vozidel - satelitní zabezpečení vozidel - parkovací systémy - centrální zamykání - kamerové a požární systémy - elektronické knihy jízd - zabezpečovací systémy.

Stavební práce, činnost: -menší stavby -drobné stavební práce Půjčovna, pronájem: -stavební lešení -nebytové prostory Výprodej: -různý sortiment -stavební materiál -náhradní díly na automobily Sídlo společnosti, kanceláře: -Znojmo, Rudoleckého 8

Autocentrum Ministr s.r.o. se zaměřuje na oblasti týkající se autofólií, ručního mytí a čištění, okenních fólií, pneuservisu a keramické úpravy laku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - levné výfuky - katalyzátory, pružné díly, těsnění, objímky, závěsy - příslušenství na všechny typy aut.

Malá obchodní firma AGS se zaměřuje na prodej zahradní a zemědělské techniky a náhradních dílů. V naší kamenné prodejně nabízíme také nářadí pro dílnu, autobaterie, autokosmetiku, pracovní ochranné pomůcky, postřikovače, speciální aplikátory, díly pro průmysl a spotřební materiál.

Tažné zařízení na osobní auta i dodávky - prodej, montáž. Nosiče jízdních kol.

Autosklo Ostrava Poruba, s.r.o. zajišťují výměny autoskel zdarma, pneuservis, opravy klimatizace a další.

Kontrolní a třídící činnost v automobilovém průmyslu Broušení - sklo - vitráže - fazety Broušení - sklo

Autobazar: - nákup a prodej osobních a užitkových automobilů, auta, automobily (ojeté vozy). Půjčování, půjčovna, pronájem: - auta, automobily - přívěsné vozíky. Odtahová služba. Maloobchod, prodej: - náhradní díly na osobní a užitkové automobily.

Firma BEL-VITA CARS se zabývá dovozem a prodejem použitých autodílů ze zahraničí - Škoda, VW, Kia, Ford, Peugeot, Opel, BMW a další. Také ekologickou likvidaci vozidel. Další činností je pronájem a prodej stavebních strojů. Dodává také dřevěné sudy, které sloužily k dozrávání vín a lihových destilátů přetvořené k rozmanitému použití. Jejich ...

CZ autosklo expert s.r.o. pobočka Znojmo zajišťuje na Vysočině opravy a kompletní výměny čelních, zadních autoskel a provozuje nonstop servis převážně pro osobní, nákladní vozidla Škoda, BMW, Audi, Mercedes a VW včetně autobusů.

Služby - renovace potahů kočárků - opravy potahů, boudiček, stříšek u kočárků - renovace a opravy potahů do autosedaček.

Naše firma Daviva výkup autovraků se zaměřuje především na ekologickou likvidaci havarovaných či nevyužívaných vozidel všech typů, značek a stáří. Likvidujeme nejen automobily osobní, ale i užitkové. Za vozidlo nabízíme peněžní bonus 1000 až 3000 Kč, který je závislý na stáří, typu a značce automobilu. Součástí služeb je i vystavení dokladu o ...

CERTIFIKÁT: ČSN* EN ISO* 9001:2001 Výroba: - mobiliáře, dětské skluzavky. Zakázková výroba, prodej: - výrobky ze sklolaminátu, laminátu: - laminátové kryty dřevěných kůlů - lavice - formy, forem - autodíly, autodílů - vybavení pro dětská hřiště: - pískoviště - dětské skluzavky, skluzavek - tobogány, tobogánů - ...

Půjčovna - 737489688. Pronájem, zapůjčení: - přívěsný vozík Agados - dětský vozík za kolo Thule Chariot CTS CX1 - dětská cyklosedačka Thule RideAlon - autoboxy - střešní nosiče - na kola, lyže. Plošiny Zlín - 731413168. Doprava, pronájem - bateriová nůžková plošina 8m, 12m vhodné pro interiérové použití.