Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Výroba, prodej a oprava přívěsů.

Autoopravna ŠKODA, FORD a další. Karosářské práce na rovnacím rámu včetně dílů. Automechanické práce-běžné opravy. Prodej a montáž skel všech typů osobních automobilů. Montáž střešních oken automobilů. Kódování autoskel-pískování. Prodej a montáž autobaterií AKUMA. Příprava a zajištění STK* a emise.

Autoopravna, autoservis, prodej: - oprava autoelektriky a autoelektroniky, - prodej náhradních dílů, - mechanické práce, - oprava karosérií, - příprava automobilů na STK, - prodej autobaterií, - prodej a výměna olejů.

Opravy, servis: - automobily. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky.

Značková prodejna a opravna PEUGEOT. Prodej: -nové vozy (možnost leasingu) -ojeté vozy. Záruční a pozáruční servis. Karosářské práce - včetně laku. Prodej náhradních dílů. Prodej a montáž: -alarm systémy -autorádia -tažná zařízení. Výměny olejů značky CASTROL. Odtahová služba. Autoservis: tel.: 325 635 715 775 207 ...

Maloobchod, prodej: - autodíly - autodoplňky - autopříslušenství.

SILNIČNÍ SLUŽBA. Služby: -autoservis a odtahová služba ŽLUTÍ ANDĚLÉ pouze pro osobní automobily všech značek i těžce havarované -vyprošťování vozidel NONSTOP tel.543212424 -prodej náhradních dílů -autoservis -mechanické práce -karosářské práce (autoklempíři) -diagnostika auta ŠKODA -kompletní opravy -výměny oleje.

Provozování čerpací stanice LPG. Montáže LPG pohonu: -značky: LOVTEC, ESGI, STAG, BRC, LOVATO, TARTARINI -prodej, výměny a opravy LPG dílů -záruční i pozáruční servis -revizní prohlídky -pneuservis.

Prodej: -náhradní díly Škoda -filtry Mann -brzdové destičky Tormos, Mintex, Pagid -pístní kroužky Goetze -oleje, maziva Esso -výfuky Asso -svíčky zapalovací, žhavící -akumulátory -karosářské díly -termostaty Motorad -zabezpečovací a poplašné systémy -autodoplňky.

Specialista na auto hi-fi: - montáže auto hi-fi a hands free - čištění interiérů - renovace autolaků - centrální zamykání - elektronická okna - autofólie na skla. Kategorie: - autorádia - GPS antény pro navigaci - kapacitory - multimédia - navigační systémy - reproduktory - subwoofery - zesilovače.

Autoservis, kompletní sortiment náhradních dílů Škoda, náhradní díly na zahraniční vozy, autodoplňky, autokosmetika.

Služby: Bez demontáže: -tónování autoskel a skel -změnu barvy karoserie pomocí fólie -tuning samolepky, polepy do 90´ -protisluneční fólie na okna budov -transparentní fólie -reklama, grafický design.

Hlavní činností je finální výroba v současnosti nejmodernějších ekologických a ekonomických autobusů s názvem EKOBUS s pohonem na stlačený přírodní plyn, splňujících technickou normu EURO 3, poháněných motorem vyhovujícím emisním parametrům na úrovni EURO 5.

Montáže, servis, opravy, revize, přestavby a seřízení: -LPG a CNG -měření emisí benzín, LPG a CNG všech značek vozidel -diagnostika motorů a řídících jednotek -montáž LPG do motorů FSi. Prodej: -náhradní díly. Na naše zařízení poskytujeme doživotní záruku.

Prodej, servis: -osobní automobily -náhradní díly -dodávkové automobily Oficiální zástupce firmy FORD.

Práce: -autoklempířské. Autodoprava. Prodej a montáž: -autosklo -výfuk -autobaterie AFA, BANNER -pneu MATADOR, BARUM. Oprava: -motor -převodovka -náprava. Příprava STK. Nákup a prodej: -automobil -olej -náhradní díl.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - autobaterie a akumulátory.

Prodáváme náhradní díly VW z použitých i nových vozů.

Prodej autodílů, nástrojů, nářadí a diagnostiky. Nabídka reklamních a propagačních služeb. Opravy a provádění tuningu vozů.

Půjčovna, pronájem přívěsy, přívěsné vozíky, autoboxy. Malé přívěsy: -plechový přívěs -nebržděný -nebržděný s plachtou -bržděný s plachtou. Velké přívěsy: -přepravník aut -hmotnost 500 kg -nosnost: 1300-1500 kg -rozměry ložné plochy 1, 8 x 4, 0m.

Prodej: -akumulátory. Opravy: -startéry, alternátory, dynama. Dobíjení: -autobaterie.

Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla - skel osobních i užitkových automobilů Prodej, servis: - užitkové vozy Renault - návěsy, přívěsy Fliegl. Prodej: - oleje, přípravky Aral - náhradní díly, autodíly - tažná zařízení - autoskla. Montáž, prodej, servis: - naftové topení Ateso-Breeze. Bosch servis. Wabco servis. Sídlo ...

Firma je autorizovaným zastoupením RENAULT TRUCKS. Prodej, servis, leasing užitkových a nákladních vozů RENAULT. Prodej ojeté vozy. Dále nabízíme výběr ze širokého sortimentu užitkových a speciálních nástaveb: -valníky -skříně, izotermické skříně -sklápěče -nosiče kontejnerů -autojeřáby -komunální nástavby -přepravníky aut.