Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
PROVÁDÍME - lakování v boxu značkovými barvami - klempířské práce - výměny čelních skel - zajišťujeme jednání s pojišťovnami - právní pomoc při zastupování při dopravních nehodách - poškozený při dopravních nehodě nehradí opravu - po dobu opravy zapůjčíme náhradní vozidlo - platby za opravy účtujeme pojišťovnám pachatelů dopravní nehody - ...

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Prodej, servis, nabíjení: - autobaterie Varta a AFA

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na tuzemské a zahraniční vozy - příslušenství - doplňky - autodíly.

Montáž, servis, oprava, prodej: - tažná zařízení na auta ŠKODA (Felicia, Octavia) - náhradní díly, autodíly, pneumatiky.

Prodej, sklad: - náhradní díly na automobily - autokosmetika - autopříslušenství.

Prodej, servis, leasing: -automobily NISSAN. Prodej: -náhradní díly -příslušenství. Půjčovna: -osobní auta -přívěsné vozíky -nákladní pro převoz automobilů. Autoservis: -osobní auta servis pro všdchny typy automobilů. -výměny olejů. Pneuservis. Čerpací stanice LPG BP. Prodej: -propan-butanové bomby BP.

Autorizovaný servis a opravy: - automobily, vozy Ford - příjem oprav, služby zákazníkům, servis. Náhradní díly Ford do 48 hodin. Autodoplňky. Pneuservis. Odtahová služba: - tel.: 602751851. Stanice emisní kontroly. Měření geometrie. Karosářské práce. Autolakovna.

Autosalon. Autorizovaný prodej, servis: - auta Ford - náhradní díly. Pneuservis. Odtahová služba: - tel.: 602751851. Stanice emisní kontroly. Měření geometrie. Karosářské práce. Autolakovna.

Autoservis: -kompletní servis osobních automobilů + dodávek -pneuservis -autosklo -autolak.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly AVIA, LIAZ -autopříslušenství -autobaterie.

Bývalá firma ŠKODA LIAZ a.s., ŠKODA MOTORY a.s. Od 1.7.2003 se JAMOT a.s. stal součástí holdingu TEDOM s.r.o. jako jeho divize pod názvem TEDOM MOTORY. VÝVOJ, VÝROBA, MONTÁŽ, PRODEJ, SERVIS, OPRAVY: -dieselové a plynové motory LIAZ o výkonu 145-300 kW pro nákladní automobily, autobusy a speciální vozy -pohonné a čerpací ...

Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -autobaterie -střešní nosiče -tažné zařízení -autopotahy -autožárovky -autokosmetika -oleje -pneumatiky. Autoservis, opravy: -autoopravna všech typů automobilů.

Velkoobchod, prodej, výhradní zastoupení: - kojenecké potřeby a hračky Velkoobchod, prodej: - kojenecký a dětský textil - dětské punčochové zboží - dětské prádlo - autodoplňky Prodej po celém území ČR obchodními zástupci.

Maloobchod, prodej: -autoalarmy -kamerové systémy -domovní telefony -pohony bran -nářadí -internetový obchod.

Prodej a montáž: -autoskla všech značek -výměna zdarma -tónování a kódování autoskel -likvidace pojistných událostí zdarma.

Prodej a servis automobilů. Zapůjčení náhradních vozů. Autoservis: - kompletní servis vozů FORD - prodej náhradních dílů FORD - pneuservis - leasing

Autovrakoviště. Prodej, maloobchod: - použité náhradní díly na osobní automobily, vozy. Ekologická likvidace autovraků.

Montáž mobilních telefonů v autech. Montáž - mobilní telefony do auta. Montáž Hands Free pro použití mobilních telefonů v autě. Montáž Hands Free sady v automobilech.

Společnost C.A. System s.r.o. je výhradním dovozcem autoalarmů a příslušenství elektronických zabezpečovacích systémů italského výrobce META System, který patří ke špičce v tomto oboru již více než 25 let.

Opravy, prodej, montáž: -startéry, alternátory, autobaterie, alarmy, telefony, rádia, tažná zařízení pro všechny vozy. Autobaterie. Autobaterie.

Autoservis je špičkově vybaveným pracovištěm pro pravidelný servis i opravy vozidel všech značek: - provádění pravidelných servisních prohlídek - kontrola a seřízení geometrie - stanice měření emisí (zelená známka na SPZ) pro zážehové i vznětové motory - přezouvání a vyvažování pneumatik - přesklívání skel automobilů včetně lepených - ...

Autoservis, opravy osobních a užitkových vozidel: - přístrojové desky - autoelektroinstalace - kompletní diagnostika OBD Testerem. Montáž: - autorádia - centrální zamykání - nezávislé topení.