Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto-Poly spol. s r.o.
Auto-Poly spol. s r.o. je autorizovaný dealer Škoda v Praze 9. Nabízí široký výběr nových i ojetých vozů, včetně modelů s prodlouženou zárukou a předplaceným servisem. Kromě prodeje vozů poskytují i profesionální servis, prodej originálních dílů a příslušenství. Navštivte jejich autosalon na adrese Pod Harfou 904/1 a vyzkoušejte jejich kvalitní ...
Auto-Poly spol. s r.o.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Vrakoviště: -specialista na havarované vozy -výkup -likvidace Prodej náhradních dílů. Odtahová služba.

Vývoj, výroba, prodej: - elektronické díly pro automobilový průmysl - parkovací radar - odhaluje překážky kolem vozu při parkování - TPMS - měření tlaku a teploty v pneumatikách - SBLC - systém varovné signalizace intenzivního brzdění (rozblikáním brzdových světel). - parkovací světla.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis, prodej: - kompletní servis automobilů PEUGEOT, CITROEN - pneuservis - náhradní díly, doplňky - příprava na STK. Montáž: - všechny typy zařízení pro handsfree.

Půjčovna, prodej, servis: -autoboxy a nosiče.

Velkoobchod: - zastoupení Bosch, AD Partner, Delphi, Elit - rozvoz náhradních dílů. Bosch Car Servis: - VW, Škoda, BMW, Mercedes Benz a ostatní značky - garanční prohlídky - zajištění STK - servis klimatizace - pneuservis - autokarosářské a autolakýrnické práce. Servis Bosch: - diagnostika řidicích jednotek všech značek - ...

Autoservis a pneuservis. Prodej a montáž: - náhradní díly, - zabezpečovací zařízení, -autodoplňky.

Autobazar. Prodej: - náhradní díly na veškeré vozidla.

Autoopravna pro osobní a dodávkové automobily všech značek: -specialista diesel -měření emisí diesel se vstřikováním Bosch pro vozidla kategorie M1 a N1 -diagnostika řídících jednotek -běžné i generální opravy motorů a seřizování -výměny rozvodových řemenů, kladek, napínáků -opravy brzd, -opravy řízení, čepy, ramena, ...

Velko i maloobchodní prodej náhradních dílů pro osobní,dodávkové i nákladní vozy. Dvoudenní distribuce v regionu pro servisy a autodílny. Sortimen:kotouče, destičky,výfuky,spojky,autoskla, karosářské díly,autobaterie,oleje, autochemie,elektro součástky,tlumiče, motorové díly a atd.

Prodej: -filtry vzduchové a olejové -výfuky -tlumiče -termostaty -centrální zamykání -alarmy -blatníky -světla -zastoupení OLYMPO, SPAL. Autoservis. Provozní doba: -prodej 11-14 -servis 14-20.

Společnost A.W.S. GROUP s.r.o. působí na trhu náhradních dílů od roku 2001. Zabýváme se prodejem náhradních dílů, doplňků a provozních kapalin na osobní a užitkové automobily téměř všech světových značek. Od začátku našeho působení se specializujeme na automobily koncernu Volkswagen – tedy VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT, ŠKODA a PORSCHE. Na ...

Služby: -úprava osobních, dodávkových vozů a minibusů pro tělesně postižené -úpravy sedaček -otočné sedačky -elektrický posuv sedačky -výškové nastavení -Invaroll systém -zvedací sedačka Myopat -úprava dveří -mechanické -elektrické -přesedací zařízení -invalift -mechanické přesedací zařízení -nakladače ...

Služby: -individuální a zvláštní úpravy vozidel zejména pro tělesně postižené. Výroba a montáž: -otočné a výsuvné sedačky -posuvné dveře -ruční ovládání vozidla -vícefunkční sedačky se speciálním podvozkem -elektrické jeřábky -další úpravy dle přání zákazníka.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily Škoda, Favorit - náhradní díly na motocykly Pionýr, Babeta, Simson - filtry.

Výroba gumárenských výrobků studenou cestou. Výroba náhradních dílů pro automotive. - vzduchové hadice na brzdové systémy nákladních automobilů - elektrické kabely pro nákladní automobily - PA, PU hadice

Tažné zařízení - výroba a prodej: - na automobily škoda i skladem. - na zahraniční vozy náhradní díly na tažná zařízení.

Autorizovaný prodejce a servis zn. CITROEN a SUBARU Prodej originálních náhradních dílů a příslušenství. Servis, laserová geometrie, seřizování světel, brzdové centrum, kompletní pneuservis, příprava a zajištění STK, emise, čištění a servis klimatizací, ruční mytí.Klempírna, lakovna. Opravy vozů po havarii, smluvní servis většiny ...

Prodej, maloobchod, montáž: - příslušenství a doplňky na osobní automobily - přívěsné vozíky - tažná zařízení - nápravy - náhradní díly. Zámečnické práce. Sídlo: - Na Skotnici 18/25, Ostrava - Koblov .

Autodílna: -opravy osobních automobilů -emise -benzínové motory, plyn -příprava na STK -karosářské práce -seřizování světel -diagnostika automobilů -geometrie náprav -zkušebna brzd -servis klimatizací. Prodej: -náhradní díly.

Autoservis, pneuservis: - veškeré opravy od seřízení světlometů až po kompletní generálky motorů automobilů -diagnostika motorů -měření emisí. Prodej: - akumulátory BOSCH. - oleje Total.

Výroba: -elektromechanické spojovací prvky pro průmysl -speciální zamačkávací nástroje a stroje -výroba elektrických a elektronických součástek (do kterých patří výroba terminálů, konektorů a pojistkových skříní) Kovoobrábění. Původní názvy firmy: -Lear Corporation Electrical and Electronics s.r.o. -GHW Czech Republic s.r.o. ...

Autovrakoviště: -prodej nových i použitých náhradních dílů -ekologická likvidace automobilů -náhradní díly.

Autoservis, servis, autoopravna, opravy: -osobní a dodávkové, užitkové automobily. Práce: -klempířské, karosářské, lakýrnické. Prodej, maloobchod: -náhradní díly na všechny typy aut, BOSCH.

Maloobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly - autopříslušenství