Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Hledáte firmu, která zpracovává kovy pro automobilový průmysl? Potom se neváhejte obrátit na společnost TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o. Naše firma se zaměřuje na výrobu vnitřních dílů karoserie, podvozků a motorů. Dále naše výrobní portfolio zahrnuje kovové výlisky a svařence. Sídlíme ve městě Bělá pod Bezdězem.
TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Společnost Mihocar s.r.o. se zabývá prodejem použitých autodílů všech automobilových značek, především Volkswagen, Škoda a Audi. V našem eshopu naleznete zboží od předních světlometů a sání, přes řídící jednotky, spojky, různé demontovatelné části karoserie a klimatizace, až po tažná zařízení, palivové a pohonné systémy i doplňky interiéru. Můžete ...
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Maloobchod, velkoobchod, prodej: -náhradní díly-ND na automobily -výfuky včetně montáže -světla -čepy -brzdové díly -lité disky-litá kola -filtry, oleje -karosářské díly.

Autorizovaný prodejce a servis vozů VOLVO Prodej vozů VOLVO: - nové i ojeté vozy - náhradní díly a příslušenství - autodoplňky.

Maloobchod, prodej: -originální a dovozové autodíly -autopříslušenství -autokosmetika -akumulátory -oleje -maziva. Půjčovna: -střešní boxy -příčníky -střešní nosiče.

Prodej nových i starších náhradních dílů na vozy Opel, provoz autoservisu, nabídka diagnostiky a seřizování na počítači..

Autodílna. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -automobily -karosářské práce -dodání a opravy výfuky WALKER, BOSAL -prodej, montáž tažných zařízení BRINK -příprava a zajištění vozidel na STK. Stříkání a ošetření karosérie spodní část.

Půjčovna, servis: - přívěsné vozíky. Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - ocelové a hliníkové disky.

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Autoservis: - karosářské práce - lakýrnické práce - mechanické práce - elektrikářské práce Příprava na STK. Čištení vozidel. Pneuservis. Náhradní díly. Tuning.

Autodíly. Prodej: -brzdové destičky, kotouče, čelisti, -filtry -ložiska kol -tlumiče pérování -řemeny -spojky -výfuky -díly řízení -zapalovací a žhavící svíčky -vodní čerpadla -chladiče -termostaty -lanovody -klouby a poloosy -autobaterie -oleje

Náhradní díly, autodoplňky: -kolové šrouby a matice -pojistné šrouby -znaky kol -skryté chromové ventilky -ráfky ocel i alu. Pneumatiky letní i zimní pro: -osobní automobily -lehké nákladní automobily -vozy Off-road Pneumatiky zimní.

Pneuservis: - opravy, vyvažování, přezouvání pneumatik. Autoservis: - opravy automobilů. Servis autoklimatizace, opravy klimatizačních systémů. 3D geometrie náprav. Maloobchod, prodej: - pneumatiky - autodíly, autodoplňky. Sídlo firmy: - Emila Pajurka 1007, Frýdlant nad Ostravicí.

Prodej: -autodíly na všechny typy osobních automobilů -náhradní díly -autoskla -karosářské díly.

Prodej: -náhradní díly na vozy značky Škoda a Lada.

Prodej: -kompletní sortiment náhradních dílů ŠKODA -autodoplňky -autochemie -autobaterie.

Autoopravna: -kompletní servis -generální opravy motorů a převodových skříní -opravy osobních a dodávkových vozů -opravy elektroinstalací, startérů, alternátorů -příprava, zhotovení STK -měření emisí -náhradní díly.

Prodej náhradních dílů a autodoplňků pro italské vozy. Nabídka repasovaných poloos na všechny typy vozidel.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis: -vstřikovací zařízení vznětových motorů -žhavící svíčky -palivové filtry. Autorizovaný prodejce firmy MOTORPAL, BOSCH. Prodej výrobků firem LUCAS, BRISK, Delphi, Stanadyne: -žhavící svíčky -vstřikovací trysky -vstřikovače -vstřikovací čerpadla -palivové filtry. Prodej diagnostické ...

Prodej: - autodíly - náhradní díly - nové, použité.

Provádíme opravy sedadel, potahování volantů, hlavic řadících pák a ručních brzd, zaslepení vystřeleného airbagu, šijeme střechy na kabriolety.

Prodej náhradních dílů (nové i starší) na vozy ŠKODA, AUDI, SEAT, VOLKSWAGEN.

Prodej: - automoto náhradních dílů a příslušenství - kamenná prodejna - e-shop

Prodej: -náhradní díly na zahraniční vozy a na vozy ŠKODA -součásti motorových vozidel -autodíly -autodoplňky -autopříslušenství -motocykly-BABETTA, KORADO. Zastoupení značek:AKUMA, BOSCH, BARUM, CHAMPION, KARCHER, MONROE, VALVOLINE.

Velkoobchod a maloobchod: -startovací baterie AKUMA, FIAMM -trakční baterie AKUMA.