Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Hledáte firmu, která zpracovává kovy pro automobilový průmysl? Potom se neváhejte obrátit na společnost TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o. Naše firma se zaměřuje na výrobu vnitřních dílů karoserie, podvozků a motorů. Dále naše výrobní portfolio zahrnuje kovové výlisky a svařence. Sídlíme ve městě Bělá pod Bezdězem.
TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Společnost Mihocar s.r.o. se zabývá prodejem použitých autodílů všech automobilových značek, především Volkswagen, Škoda a Audi. V našem eshopu naleznete zboží od předních světlometů a sání, přes řídící jednotky, spojky, různé demontovatelné části karoserie a klimatizace, až po tažná zařízení, palivové a pohonné systémy i doplňky interiéru. Můžete ...
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Prodej: -automobily -motocykly -skútry -mopedy -náhradní díly. Opravy motorových vozidel.

Autoskla: - výměna autoskel zdarma při pojistné události - spolupráce s pojišťovnami: Česká pojišťovna, Kooperativa, ČSOB, ČPP, UNIQA, GENERALI, ALLIANZ - oprava autoskel ( praskliny do 1 cm ) - montáže autoskel Autoskla: - automobilová - nákladní - autobusová Autofólie: - tonovací fólie - lepení autofólií 3M s ...

Kompletní sortiment pohonové techniky. Výroba, prodej, servis, technické poradenství: -frekvenční měniče -servoovladače -asynchronní -synchronní -servomotory -planetové převodovky -převodovkové motory -čelní převodovka -plochá převodovka -šneková převodovka -kuželová převodovka -elektromagnetické brzdy, spojky a ...

Maloobchod, velkoobchod, montáž: - autoalarmy - couvací zařízení - centrální zamykání - zamykání zpátečky - telefonní sady do všech typů vozidel - autorádia - sluneční fólie - elektrické ovládání oken - vyhřívání autosedaček Provádí: - značení autoskel Prodej: - elektrické pohony na vrata

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA. Prodej, servis (záruční i pozáruční), leasing: -automobily ŠKODA -měření emisí -klempířské a lakýrnické práce -originální náhradní díly a příslušenství -odtahová služba -zapůjčení náhradního vozu -autobazar, prodej ojetých vozů -mycí linka -pneuservis.

Prodej: - náhradní díly na tuzemské i zahraniční automobily - autodoplňky

Prodej, leasing: - nové automobily ŠKODA - ojeté automobily ŠKODA - nové automobily KIA - ojeté automobily KIA - náhradní díly - autopříslušenství Opravy, servis: - automobily ŠKODA, KIA

Služby: -výroba kovových konstrukcí do stájí -rámy vozidel -renovace a prodej náhradních dílů -opravy návěsů a přívěsů všech typů.

Svařování a opravy: - autoplasty. Prodej: - nové i použité náhradní díly. Výkup: - havarovaná vozidla. Odtahová služba. Komplexní opravy havarovaných vozidel.

Prodej: -náhradní díly-ND na vozy ŠKODA -náhradní díly-ND na malé motocykly -oleje a ostatní doplňkový sortiment -malé motocykly.

Rozdělovače za třetinové ceny.Online prodej rozdělovačů pro vozy značek Honda, Mitsubishi, Land Rover.Dodání do 2 dnů.Dále nabízíme lambda sondy, průhledná víčka a náhradní komponenty do rozdělovačů.

Prodej, e-shop: - Alu disky - závodní kola - pneumatiky - bezpečnostní matice, šrouby - digitální tlakoměr - montážní kit.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly -autodoplňky -karosářské díly pro osobní vozy a dodávky -autobaterie -autoskla -výfuky -střešní nosiče -pneu, disky a ráfky -motorové oleje a maziva.

Prodej: - náhradní díly na vozy Mercedes. Prodej použitých i částečně renovovaných náhradních dílů. Autodílna.

Autoservis. Ekologická likvidace autovraků.

Výroba, prodej: - autopotahy

Autoopravna, autoservis. Prodej: - náhradní díly

Služby: -opravy osobních a dodávkových vozidel -mechanické a karosářské práce včetně zajištění laku -seřizování geometrie kol -seřizování světlometů -generální opravy motorů, převodovek -prodej, výměna olejů a maziv MOGUL -příprava a zajištění STK -prodej originálních dílů ŠKODA -náhradní díly na japonské i evropské automobily.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autobaterie, baterie, akumulátory VARTA, BOSCH - akumulátory - oleje.

Strojírenská výroba: - obrábění kovů a nekovů. Výroba součástí automobilů: - součásti brzdných systémů.

Zajišťujeme: Autoskla: - čelní, boční, zadní, výměny i montáže, Tónování skel: - instalací fólií i pokovením, Reklama: - samolepícímí fóliemi, Thule: - autoboxy, nosiče, střešní systémy.

Prodej a servis: - vozidel RENAULT: - osobní vozy - užitkové vozy - sportovní vozy - přestavby - originální příslušenství aj.

Služby: - autoservis - prodej náhradních dílů.

Autoprodej, autoservis. Samostatným nezávislý dealer prodeje: - těžké nákladní automobily Scania. Prodej: - nové a ojeté vozy - originální náhradní díly - servis, oprava.

Autobazar. Autovrakoviště. Pneuservis. Prodej autodílů.