Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Hledáte firmu, která zpracovává kovy pro automobilový průmysl? Potom se neváhejte obrátit na společnost TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o. Naše firma se zaměřuje na výrobu vnitřních dílů karoserie, podvozků a motorů. Dále naše výrobní portfolio zahrnuje kovové výlisky a svařence. Sídlíme ve městě Bělá pod Bezdězem.
TIBERINA  AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s.r.o.
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Společnost Mihocar s.r.o. se zabývá prodejem použitých autodílů všech automobilových značek, především Volkswagen, Škoda a Audi. V našem eshopu naleznete zboží od předních světlometů a sání, přes řídící jednotky, spojky, různé demontovatelné části karoserie a klimatizace, až po tažná zařízení, palivové a pohonné systémy i doplňky interiéru. Můžete ...
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Maloobchod, prodej: - náhradní díly na osobní automobily - autopříslušenství - autodoplňky.

Autoopravna, autoservis. Autorizovaný servis Auto Štangl - mechanické opravy výměnou dílů (brzdové, výfukový systémy, spojky..) - diagnosti ( motor, podvozek, brzdy) - prodej náhradních dílů - montáž autorádií - pneuservis

Maloobchod: -náhradní díly na nákladní automobily.

Autodílna. Oprava, servis: - karoserie a rovnací stolice všech typů automobilů - specializace na FORD a FIAT. Prodej, maloobchod: - náhradní díly.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily - karosářské práce - lakýrnické práce - STK - výměna autoskel - montáž autodoplňků.

Pneuservis. - prodej autodílů, náhradních dílů

Výhradní dovozce spotřebních baterií OXEL. Prodej: -baterie -GSM* příslušenství: -cigaretové napaječe, kožená pouzdra, hands free, antény, baterie -autodoplňky: -autoalarmy, centrální zamykání, elektrické stahování oken, imobilizéry, pagery, autokonektory -zámek řadící páky ATC*lock.

Prodej, výměna, montáž: -automobilová skla - autoskla.

Prodej: - střešní nosiče - příčníky na podélné nosiče - podélné nosiče - hagusy - autoboxy - nosiče lyží a snowboardů - nosiče kol - střešní autostany - zahrádky, koše, bočnice - sněhové řetězy.

Autoelektrikář - opravy startérů, alternátorů, el. instalací vozů Prodej: - autobaterií BANNER - montáž autorádií - autodílů, autodoplňků

Prodej: -náhradní díly pro osobní vozy.

Výrobky z plastů. Prodej, výroba: -autokosmetika, autochemie -kapaliny. Prodej: -olej, maziva.

Služby: -ekologická likvidace automobilů -potvrzení o převzetí autovraku. Prodej: -náhradní díly na nákladní automobily -Tatra Liaz a další.

Velkoobchod, prodej: -dobíječe akumulátorů ABSAAR -zapalovací svíčky BRISK -autobaterie BANNER -vlastní produkty FILSON, INNOVATION 1, LIGHT VISION a TUNING LINE -střešní boxy G3 -autokosmetika HOLTS, NIGRIN -hadicové spony NORMA -autožárovky NARVA -produkty firem AROSO, IMPEX, INTER- UNION a SPENDAX.

Pobočka. Dovoz, import, velkoobchod, distribuce: - náhradní díly, autodíly na osobní a nákladní vozy - pneumatiky.

Výroba, instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - senzory pro automobilový průmysl.

Autorizovaný dealer,zastoupení automobilů i motocyklů SUZUKI, motocykly YUKI. Prodej,záruční i pozáruční servis, náhradní díly,SUZUKI,DAIHATSU,YUKI. Autoservis všech značek. Pneuservis,mechanické karosářské práce. Měření emisních zplodin (emise): -benzin -diesel -LPG* -příprava na STK*. Prodej: -autodoplňky ...

Autorizovaný dealer,zastoupení automobilů i motocyklů SUZUKI, motocykly YUKI. Prodej,záruční i pozáruční servis, náhradní díly,SUZUKI,DAIHATSU,YUIKI Autoservis všech značek. Pneuservis,mechanické karosářské práce. Měření emisních zplodin (emise): -benzin -diesel -LPG* -příprava na STK*. Prodej: -autodoplňky ...

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly, autodoplňky - značkové i neznačkové - autodíly na vozy značek Alfa Romeo, Fiat, Lancia.

Karosářské práce. Montáž střešních oken na osobní automobily. Montáž veškerých autodoplňků.

Prodej a montáže: - autorádia - imobilizéry - centrály - elektrické stahování oken - autobaterie - doplňky. Opravy: - alternátory - startéry - ostatní autotechnika.

Prodej: - automobilové náhradní díly - autodoplňky.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly -autodoplňky. Montáž: -tažné zařízení -pískování kódů na okna automobilů -tlumiče výfuku -mechanické zabezpečení vozidla.